Scudo Sports

Hidrolik Fren Değişimiyle Bianchi TDL 1200 HD MTB duruma göre CITY

Bisikletin çokhoş duruyor :) iyi ve güzel aynı zamanda kazasız belasız günlerde sürüşler de kullanman dileği ile :)
Benimde Bianchi'm var ama şuan kadrosu çatlak garantiden değişicek :) MKX 2400 29er

Scudo
Cok güzelolmus, allah nazardan saklasin. Bir sey sormak istiyorum, ilk resimlerde lastiklerin camurlu halini gördüm yalniz kadroya ve masaya hic camur degmemis gibi, nasil basardin bunu?:)

çok güzel duruyor hidrolik almakla iyi seçim yapmışsınız ama sormak istediğim bir şey var isimli stickeri nerede yaptırdınız bende düşünüyorum da :)

dostum bende afx 7001 kullanıyorum şehir lastigi takmam gerek hangi markayı önerirsin birde nereden alabilirim ?

@murat cömez
Teşekkür ederim :) yağmur sonrasında araziye girmek gibi bir hata yaptım ama çok zevkli olduğunu itiraf etmek zorundayım :) çamur yumuşak olduğu için lastikler sürekli batıyordu bu nedenle hızlı gidemiyorsunuz hızlı gidemeyince de çamur sıçramıyor kadroya :)

@adapolat
Teşekkürler :) hidroliğin getirdiği performansı hemen fark ediyorsunuz, çok memnunum :) ismimi ise reklam tabelası hazırlayan bir reklamcıda yazdırdım 5 dkda bilgisayar yardımıyla kalıp çıkartıp stickeri kesiyorlar, ardından yapıştırıyorlar :)

@ramenes
Ben rubena v 66 kullanıyorum ancak ucuz olduğu için tercih ettim :) size önerim maxxis overdrive veya schwalbe marathon olacak :) doğa bisiklet veya erdoğanlar bisiklet gibi sitelerden temin edebileceğiniz gibi sahibinden.com satıcılarından da bulma olasılığınız var :)

@Yavuz Can Cebeci
Teşekkürler :) umarım kısa sürede kadronuza kavuşursunuz :)

@Sezer İmamoğlu
Evet katılıyorum size ancak havaların ısınmasıyla beraber dağlara çıkmaya başladık, şuan kalın dağ lastiklerim takılı :)

Geri