Scudo Sports

Hiç böyle düşmemiştim

sevban tarım

Aktif Üye
Tepki
46
Bisiklet
Kron
yaklaşın altı aydır aktif bisiklet kullanıyorum.ondan öncede bisiklet kullanmıştım ama uzun seneler önceydi.dün akşam rutin turlarımdan birini yapmak için evden çıktım.bir saat sonunda karayolu kenarından 25-30 km hızla seyrederken bir anlık dalgınlık mı diyelim yoksa dikkat dağınıklığı mı artık bilemedim sağ taraftan bariyerlere sürtmemle dengemi kaybedip yaklaşık 3-4 takla attım.bisiklet bir tarafa ben bir tarafa allahtan o esnada yoldan araba geçmiyordu eğer geçseydi daha kötü bir sonuç olabilirdi.bu kazayı sağ elde iki parmak kırığıyla atlatmak bana iyi geldi diyebilirim.şu anda elim alçıda yaklaşık 2 hafta bisiklet yok dedi doktor. aman arkadaşlar siz siz olun dikkatli olun.

Scudo
Eyvah Sevban. Çok üzüldüm.
Rabbim daha kötü kazalardan saklasın.

geçmiş olsun. dikkat herzaman önemli. ben bile bazen ışıklardan geçerken sonradan farkediyorum ışıkları ama şuana kadar bana hep yeşil yandığında denk geldi. kötüsü olmadı henüz

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Acil şifalar.. :(

geçmiş olsun.

ben de bugün dikkat dağınıklığı sebebiyle araba direksiyonun 2-3 kere kazadan kurtuldum

Çok çok geçmiş olsun @sevban tarım
Ben de geçen sene dalgınlıkla ön freni sıkıp uçuşa geçmiştim ve sağ kol eklem yerinden çatlamıştı :) 3 hafta alçı 3 hafta egzersiz derken günler geçti gitti. Dikkatli olmak gerek :) tez günde iyleşirsiniz umarım

@chnkrmz aynısı bende de oluyor :D Ulan ışık neydi ki ? diye düşünüyorum ışıktan geçince.Kırmızı da denk geldiğide oldu ama sorun yaşamadım şu ana kadar.
Geçmiş olsun bu arada.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@sevban tarım

Geçmiş olsun, spor yaparken kaza her zaman olur. Benim de senede bir başıma böyle bir şey gelir.

Geçmiş olsun.

ister bisiklet, ister başka bir taşıt kullanıyorken dikkatsizlik ya da dalgınlık yüzünden bir hadi iki kazadan kıl payı döndüyseniz sürüşe mutlaka ara verin. ısınma egzersizi yapın, bir kahve için, telefonla birini arayarak o dikkatsiz ruh halinden çıkmaya çalışın. bu ucuz atlatmalar biraz sonra başınıza gelecek ciddi bir kazanın habercisi olabilir.

dun aksam bursa ıstanbul otobanında bısıkletle seyır halındeyken 30 km hızla gıdıyodum bır an bole saga kaydı dıreksıyon o andada kamyon gectı hanı bı deyseydın allahım neler olurdu yarabbım sen korudun o anı yazadıktan sonra soka gırdım ve yol kenarında 25 dk oturdum sakınlesmeye çalıstım allahım sana sukurler olsun

kardeşim geçmiş olsun.yeni bisiklet kullanıyorsun galiba.tavsiyem tali ve sakin yolların ortasından giderek bisiklet kullanmanız.gözlerinizi yoldan ayırmayın,bisiklet üzerinde hiç bir şeyle uğraşmayın.selamlar..

Geçmiş olsun arada banada oluyor geçen gün hatta bagçeşmeden iniyorum dalgınlıgıma geldi yolu ortaladım bir baktım araç geliyor ani bir manevrayla sola çektim durdum aman dikkat

Geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun :krktm:
Bisiklet kullanırken dikkatli olmaya çalışıyoruz ama her sürüşte kaza yapma riskimiz var hepimizin.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Bariyerler bisikletçiler için büyük tehlike.

Çarpıp yola düşebilirsin.

Daha kötüsü ise sanırım takla atarken o jilet gibi bariyerin üstüne uçmak.

Geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmenizi dilerim.

Geçmiş olsun abi , Sadaka vermeyi unutmayalım.Yarın Cuma az sadaka çok belayı def eder.:)

Geri