Çağrı Cantürk
Aktif Üye
- Tepki
- 12
- Bisiklet
- Giant
Arkadaşlar şu an itibariyle aydın tıp fakültesi öğrencisiyim aydın ve çevresinde kullanmak için tur bisikleti alacağım yalnız doğayı çok sevdiğim için hibrit model düşünüyorum. Aklımda iki model var birincisi Trek DS 8.2 diğeri DS 8.4 mekanik disk olduğu için 8.3 ü es geçtim şimdi şunu konuşmak tartışmak istiyorum fiyat olarak çok büyük bir fark var ve bu beni 8.2 ye çekiyor yalnız 8.2 alırsam niye 8.4 almadım dermiyim bunu bilmiyorum yani vites sistemi bana yetmezse istediğim kaliteyi alamazsam ve yağmur çamurda kullanacağımı düşündüğüm için disk fren ihtiyacı duyarsam bu beni düşündürüyor ve 8.4 e yönlendiriyor.
Bu arada benim ihtiyaç duyduğum bisiklet tipini anladığınızı düşünerek model önerisinde bulunmanızı isteyeceğim yalnız asıl önemli olan konu bence bu değil yukarıda yazdığım problem daha önemli yukarıda ki kararsızlığım sonuç bulursa diğer markalarla kıyaslamamda daha kolay olacaktır zaten
Bu arada benim ihtiyaç duyduğum bisiklet tipini anladığınızı düşünerek model önerisinde bulunmanızı isteyeceğim yalnız asıl önemli olan konu bence bu değil yukarıda yazdığım problem daha önemli yukarıda ki kararsızlığım sonuç bulursa diğer markalarla kıyaslamamda daha kolay olacaktır zaten