Scudo Sports

Herkesi poşet kullanmaya davet ediyorum.

Scudo
Bugun birisi diyorduki, ne hale dusurduler bizi. Oy vermeyince gorurler. :)

Bu arada bugun ilk defa tecrube ettim, sirt cantasi cok daha rahatmis en azindan tasirken ellerim acimiyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
poşetten gelen paraların bisiklet yollarına harcanmayacağını hepimiz biliyoruz..
sözkonusu paraların nereye gideceğini ise hiçbirimiz bilmiyoruz..

insanlar poşetin paralı olmasına değil de, 25kuruş gibi abartı bir ücret istenmesine tepki gösteriyor..
decathlon bile kaliteli poşetleri 5-10 kuruşa satarken migrosun 2 kuruşluk poşetlerine neden 25kuruş veriyoruz bütün kavga oradan çıkıyor..

bütün herşey doğa için yapılıyor demeyin çünkü türkiye ingiltere'den çöp ithal ediyor..
ilgili haber -> (link)

neyse sonuçta 25kuruş vermek istemeyenler için en mantıklı çözüm ufak paket haline gelen bez torbalar

@Türka¥
Biliyoruz,biliyoruz:huhuu:
Eskiden tuvalete 1.000.000 Türk lirası verip giriyorduk..Şimdi 1 poşete 25 kuruş için yaygara koparılıyor..Çok ayıp,çok:huhuu:

Parasıyla değil mi? Paran varsa askerlik yapma ,vergi affından faydalan , ceza kanunu medeni kanunu .....Allah'ım kanununu bile parayla hülle ile pas gec, çevreyi kirlet..... herşey serbest..

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Afyon35
Forumdakilerin %95 i toplanan paralarla bisiklet yolu yapılmayacağını biliyor hükümet gene dolaylı yoldan vatandaştan vergi topluyor

Poşet satıp,birilerine çift maaş veriliyor:D
(link)
EYT neredesin:D

Dün çevre bakanı açıkladı 10 kr poşet maliyeti 15 kr atık toplama maliyeti hiç bisiklet yolundan bahsedilmedi banada sizin söylediğiniz hiç inandırıcı gelmiyor...

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Berkgmsy
Yani hocam öyle bir yorum yazmışsınız ki :D :D bu kanun poşet kullanımı azalsın diye yapılmış, siz daha fazla para vereyim, yine de poşet kullanayım ama poşet kullanımı azalsın demişsiniz :D :D :D :D

@Anonim
Kendisi sadece gitse yeterli olurmuş, iki tanesi markete fazla gelmiş :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yok yaw ben kullanayım demedim ki nerde dedim dedimki gerçekten içe yarasa 25 kurus değil 1 lirada veririm ama mantıklı bir hareket değil düşünmüyorum ve inanmıyorum dedim

Bugün bir kariyer yeknesak bir sesle, kaç adet poşet istiyorsunuz dedi sıfır diye öteledim soruyu. Arkamdakiler gülüştü. Çünkü tanesi 10.7 liradan rossmann dan en naylon poşet almıştım. Onu amorti edene kadar 43 poşet almamam lazım zaten 43 poşete kadar çoktan almamaya alışırım.

Yıllar evvel sene 94 olabilir halkımız kokakola zammını protesto etmişti. Dünyanın en zararlı içeceği pahalılandı diye boykot edip fiyatı düşürmüşlerdi. 44 yıllık ömrümde başarılı olan tek boykot. Bence işi tatlıya bağlayalım. Alışveriş yapandan 100 lira ya kadar 2 lira, sonraki her 50 lira için 2 şer lira alışveriş vergisi alınsın, olsun bitsin. Tüketim attar hem. Düşünsenize 1.75 liraya sakız almaya girince şaaak 3.75 ödeyeceksiniz. O zaman 10 tane sakız alıp 17.5 lira sakız 2 lira vergi. 19.5 lira. Daha az acıtır. Ekonomi yönetimi keşfet la artık beni.

Bı fikri kopi rayt hakkını alayim patent şeysinden.

bence cok abartilan bir konu ne yani ben sirt cantamla ve bez torbamla gidiyorum ne guzel alıştım

İstisnasız her market alıyor mu poşet için para?

@Kook
Almıyor. Tipi var. Ekmek reyonu poşeti ücretsiz mesela.

@Mehmet Metin Levent
ekmek reyonu poşetini birkaç kat kullanırsan yine aynı plastik miktarına gelmez mi zaten.
Zaten marketler normal poşetlerini iyice inceltmişlerdi birkaç yıldır. Bari 25 kuruşa verilen poşet kaliteli mi yoksa 1 kutu süt koyunca yırtılan dandik ince poşetleri mi veriyorlar yine?

Geri