@everhard
Keşke ,tüm dünya insanlarının birleştiğini düşünmek,daha zaman var bence
@Mehmet Metin Levent
Bu konuda bilgi eksikliği olması meşhur ailenin medyaya hakim olması ,ayrıca merkez bankası fed 'in en büyük hissedari bir sürü banka şirket diğer r 'yi büyütende bu aile,
günümüzde başlayan soğuk savaşı takip ediyorüm,tüm dünyada iki küresel sermayenin savaşı var ,bir r diğerine karşı ,turkiyedeki kavgayı iktidar ve muhalefet kavgasını böylede görebiliriz meşhur soros taraf değiştirmiştir,trump soros dupont ailesi [ silah şirketi sahibi ] r ailesi,lockheed dünyanın en büyük silah şirketi ve pentagon bir cephede,
Diğer cephede 'diğer -r - ailesi yani finans gücü
2019 aynen savaştır ,hazır olalım,
Paris olayları pentagon soros uyanıklığı ,çünki makron avrupa ordusu deyince trump fena çikistı bu makron r 'in adamı yani finans 'in piyonu,merkel keza keza rusya ,hepsini ikaz edecekler merkeli ikaz ettiler uçağı arızalandı,
Makronun durumu ortada merkel gitti,yerine krunk geldi pentagon tarafta,,,
Trump ,krunk ,garip benzerlik,
Sokaklara benzin fiatlarini protesto için çiktilar,makron geri adım attı ,söz verdi 100 yuro zam dedi ,bazı sivil örgütler tamam derken diğerleri yetmez dedi ,çünki bir akıl makronu sıkıştırmaya devam edecek onun ağzından tamam avrupa ordusundan vazgeçtim dedirtmek için sokak eylemleri devam edecek,,,
Rusyayi 3 günde bitirirler ,çünki abd 'de 45 silah şirketinin sermaye gücü ile putin ne kadar Baş edebilir putin sonrası rusya kaostur,
Gelelim hitlere malum aile biliyordu hitlerin borcunu ödemeyeceğini,çünki tüm almanya finans gücü r 'ye borçlu idi ,hitler kabul etti,neyi alman merkez bankasında para basma yetkisini r 'ye teslim etti.almanya birden bire buyumedi birileri büyüttü,
Işin ironisi yahudi r ile yapılan gizli anlaşmada belkide hitlere yahudileri korkut dendi ,sorun zengin yahudi aileleri berlini bırakıp filistine nasıl gidecekti,hitlerin şiddet
Politikaları ile ,hitler ,r yahudi ailesi için bulunmaz hint kumaşı idi ,ve bu hırslı yahudi düşmanı olan kişiyi kullandılar ,hitlerin yerine düşünse idim bir para babası yahudi gelmiş bana teklifte bulunmuş borclarini silerim ama bir şartla yahudileri ülkeden çikartacaksin ,ayrıca alman merkez bankasını bana vereceksin,
Belkide önce düşündü hitler teklifin biri cazip diğeri şüpheli ,ama sonuçta almanyadan yahudilerin sürülmesi var,
Sırf yahudileri sürmek için alman merkez bankasının yetkilerini sonunda verdi bu tabi bir çeliski ,
tarihi bu aile yazar gerisi teferruattır
Sonun ne olduğunu gördük ısrail kuruldu hitler ağzına kurşunu sıkti,,
Günümüze gelelim alman bankası halen finans gücü r 'in elindedir,
Savaş şiddetlendi alman merkez bankasını bnd istihbarat ajanları bastı
neden çünki savas her yerde bnd içinde pentagona çalışan kadro var ,savaşı iyi okumak lazım
Îpucu ,,,,,,