[
abi slm. şimdi bahsettiğin rotalar güzel ama kendi bisiklet grubumuz dahil 180-200 km'lik toplam 8-10 saatlik turlara çok kalabalık (7-8 kişiden fazla) gitmenin turu yavaşlatacağını düşünüyorum. Tabii ki bu kişiden kişiye değişir ...
bu arada fantezi turumuz olarak da bizim planımız ; iznik'e tren ile gidip , iznik-kartepe-iznik-yalova-bursa-uludağ var
QUOTE=Kudret Kurtcebe;1266550]
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94053&page=12
topik yukarda ulaş,,şimdi
sen -nikotin, selçuk,bibendum cüneyt alp,diğer burda yol bisikleti kullanan arkadaşlar ile 20 mayısta bostancıdan start olur yalnız aytekin erzan ekibi ile gelebilir benim turumda ayrılık gayrılık olmaz bu olayda herkez kendini tartacak,,,
evet evren, yener davetli yol kullananlar ,benim ekipte şu anda dört adam var bunlardan iki arkadaş yol kullanmakta 188 km toplam ama 18 km rampayı eklersen 200 km lik bi yorgunluk olacak dönüşte trene gebzeden binmece ,,,20.00 den sonra izin var bisiklete ,,,,,henüz var aksilik olmaz ise herkezi bekliyorum,,,,serbest sürüş olacak herkez kendi partnerini bulur o gün rüzgarın durumu önemli tabi hava sert olmaz ne sıcak ne soğuk açısından 20 mayıs bence uygun olabilir 28 mayısta 40 derece olmuştu,,,,,