Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
sevgili alp dostum ,,,,,
şimdi bu topiğin sahibi ulaş apak a teklifim var aynı zamanda davetim var ve aynı zamanda yol kullanan ne kadar arkadaş var ise 20 mayısa davetlisiniz olay nedir olay şudur bostancıdan 07.30 da çıkılacak ve kartepe otele 131 km pedal basılacak dönüş suadiyeden yapılacak ve topçularda bitecek kaç adam var bu olaya şimdi ayrıca bu tur için bıçkıdere etabında aralık ayında çalışma yaptı ekip ,,kemal buraya geliyor sonra antremana gelmiyor ve kartepe otele talip oluyor çalışmayana ekmek yok alp ,20 mayısta kaç adam var bu işe bu forumdan ,artık masefeleri uzatın derim 188 km ,olay zor 18 km rampa çıkılacak 113 km üstüne, evet bu olaya kaç adam o.k diyor evet nikotin ,selçuk ,,,ulaş hepinize davet gönderiyorum,,,alp sanada ,,evet kaynarca ekibi duyun sesimi,,,

Ben de sesleniyorum bu topik eşrafına; uyumasanıza hadi kalkın canlanın yeter artık nereye kadar semir semir nasıl adamlarsınız delirtmeyin beni kıracağım tellerinizi. hele o nikotin yokmu ona büyük ceza vereceğim

Kudret abi şaka bir yana , buradaki arkadaşlar ellerinden geldikçe zaten uzun antremanlar yapıyorlar daha 2 hafta önce, iş güç arasına bir kaç gün içine 400 km sığdırdılar haftasonları şartlar uygunsa zaten 100+ yapıyorlar bunun yanında istanbul'da çıkılmadık rampa kalmadı, senin konularınıda mutlaka takip ediyorlardır arzu edenler sen de uygun görürsen zaten iştirak etmek isteyeceklerdir. ama merak etme burası devamlı bostancı-kaynarca sabit hattında dolmuş çekmiyor, çok çalışıyorlar çooooook. sevgiler abicim görüşürüz.

@Alp Aslan

açıkçası bu etapa ne kadar çok adam ile dalarsak o kadar zevkli olacak yasin diye bi arkadaş var idi biliyorsun kartepe otele 4 saatte ulaştı yanılmıyorsam derbentten tren ile döndü ama bizim iş daha zor ,,113 km sonra 18 km rampa çıkmak, işin zoruna talip olacakları arıyorum açıkçası 54 yaşımıza geldik bu işe herkezin burda atlaması lazım ulaşında seninde genç olan ne kadar adam var ise genelde burda herkez yol kullanıyor işin en zor etapı kartepe oteldir ve işi dahada zorlaştıran işe 113 km in üstüne gelmesidir ve ayrıca dönüşe 58 km kalmasıdır yani topçulara bu etap en zor etapdır derecesi 2 dir biliyorsun en zor etabı mtb dekiler sene 2009 da başardı bostancı-kartepe zirve- bostancı kim bunlar ali emre akcan -suha -harun-volkan akboga-evren-aytekin erzan sonra arkası geldi sürekli ben burda zor etapları açtım ama hiç kimse oralı olmadı ,,
kartepe en zor olanın adıdır bunun böyle bilinmesi lazım alp,,,ve bundan sonra bu etabı burda herkezin beynine işleyeceğim adamın biri 6 senedir dondurmacı aliye gidiyorsa bende 6000 sene kartepe oteli burda gündeme getireceğim bakalım kim en kısa zamanda alacak benim iddam yok ama ortaya çıkıp şu kadar zamanda aldım şunu yaptım diyenleri bi de şu 188 km görmek isterim doğrusu ,,,beni boşver ama genç adamların ideali olmalı o nedir en uzun mesafeleri en kısa zamanda almak ,,dost acı söyler,,,,

@Kudret Kurtcebe

Bize uyar abi, zaten haziranda daha uzun mesafeli bir tur düşünüyoruz, ona hazırlık olur :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94053&page=12

topik yukarda ulaş,,şimdi

sen -nikotin, selçuk,bibendum cüneyt alp,diğer burda yol bisikleti kullanan arkadaşlar ile 20 mayısta bostancıdan start olur yalnız aytekin erzan ekibi ile gelebilir benim turumda ayrılık gayrılık olmaz bu olayda herkez kendini tartacak,,,
evet evren, yener davetli yol kullananlar ,benim ekipte şu anda dört adam var bunlardan iki arkadaş yol kullanmakta 188 km toplam ama 18 km rampayı eklersen 200 km lik bi yorgunluk olacak dönüşte trene gebzeden binmece ,,,20.00 den sonra izin var bisiklete ,,,,,henüz var aksilik olmaz ise herkezi bekliyorum,,,,serbest sürüş olacak herkez kendi partnerini bulur o gün rüzgarın durumu önemli tabi hava sert olmaz ne sıcak ne soğuk açısından 20 mayıs bence uygun olabilir 28 mayısta 40 derece olmuştu,,,,,

[
abi slm. şimdi bahsettiğin rotalar güzel ama kendi bisiklet grubumuz dahil 180-200 km'lik toplam 8-10 saatlik turlara çok kalabalık (7-8 kişiden fazla) gitmenin turu yavaşlatacağını düşünüyorum. Tabii ki bu kişiden kişiye değişir ...

bu arada fantezi turumuz olarak da bizim planımız ; iznik'e tren ile gidip , iznik-kartepe-iznik-yalova-bursa-uludağ var :D

QUOTE=Kudret Kurtcebe;1266550]https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94053&page=12

topik yukarda ulaş,,şimdi

sen -nikotin, selçuk,bibendum cüneyt alp,diğer burda yol bisikleti kullanan arkadaşlar ile 20 mayısta bostancıdan start olur yalnız aytekin erzan ekibi ile gelebilir benim turumda ayrılık gayrılık olmaz bu olayda herkez kendini tartacak,,,
evet evren, yener davetli yol kullananlar ,benim ekipte şu anda dört adam var bunlardan iki arkadaş yol kullanmakta 188 km toplam ama 18 km rampayı eklersen 200 km lik bi yorgunluk olacak dönüşte trene gebzeden binmece ,,,20.00 den sonra izin var bisiklete ,,,,,henüz var aksilik olmaz ise herkezi bekliyorum,,,,serbest sürüş olacak herkez kendi partnerini bulur o gün rüzgarın durumu önemli tabi hava sert olmaz ne sıcak ne soğuk açısından 20 mayıs bence uygun olabilir 28 mayısta 40 derece olmuştu,,,,,

hüseyin bu olayda güzel iznik e tren adapazarı ile olur yük vagonu var teklif var ısrar yok ,,,,270 km lik olayda temposu hızlı olanlar grubu çekmişlerdi yalnız tabi bu tempoya gelemeyenler oldu ve onlar dağıldı ,,,ben aytek volkan akboga ile yapılan gebzeden suadiyeye 63 km boyunca tempo 35 leri gördüm süratli adamlar ile süratli oluyorsunda tabi iş suadiye rampasına gelince orda ben kendi tempoma düştüm evet bu olayda hızlı adamlar var genç ve sağlam ama onlar tempolarını koruyucak bi de insanları antremanlarımdan tanıdığım için kim yapar kim yapamaz belli olmakta ,,,,özellikle yol bisikletinde birinci olan soner benim antremanlarıma gelmiştir onun ne kadar süratli olduğunu şilede gördüm soner gelirseki aytekinin kadrosunda gelecek ve onur bunlar performanstanbul un ekibidir ve bu üçlü olayı çeker diye düşünüyorum mtb olanlar ise zorlanır tabi benim makine hibrit olduğu için ortalarda yerimi korurum ,,,düz yollarda özellikle sabiha olayında pek iş anlaşılmamakta hüseyin bostancıdan yalovaya düz gitmek başka ama 113 km basarak 18 km rampa çıkmak çok başka bu güzergah gündeme gelecek senede bi kere ,,kartepe otel mayıs ayında bile kuru soğuk olur 1300 rakım,,evet son olarak teklif var ısrar yok helva orda isteyen yer yada yemez,,,

Arkadaşlar yağmur kesildi, yollar kurudu. Akşam her zaman olduğu gibi 20:30'da Caddebostan Beltur'dan tura çıkıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@faruk ''kücükyalı''

Biz teşekkür ederiz efendim :)

Alp ile birlikte sarayda oturmuş kahvelerimizi yudumlarken Ulaş ve Hüseyin geldi, ardından da yağmur :D

Sen neden gelmedin bakayım :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Başlığı gene günlerce öksüz bırakmışız, kusura bakılmaya :)
Bu akşam "biraz serin" ama yağışsız bir hava var, turumuz her zamanki gibi 20:30 Caddebostan Beltur hareketle gerçekleşecektir.

bu sabah tek olarak Sabiha yaptım, karşıdaki ilk gurup sürüşüm aklıma geldi birde Alp duygulandım o zaman Piyadeye gidip gelmiştik...Alp' e gelsin...Mutlu Yıllar...

<script src='http://img845.imageshack.us/shareable/?i=sbh.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img845.imageshack.us/img845/4079/sbh.png</noscript>

Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, başarı, işsizlere iş, çaresizlere çare getirmesini diler, Allah'tan birlikte daha uzun turlarda pedallamalar yapmayı nasip etmesini niyaz ederim.

Geri