Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Herkesin yeni yılını kutlar, sağlık, başarı ve bol bisikletli bir yıl dilerim. Yeni yılda, umarım geride bıraktığımız yıl gibi güzel dostluğumuzun pekişerek büyüdüğü bir yıl olur.

Aytekin grafiksel güzel yeni yıl hediyen için çok teşekkür ederim sana da yeni yıl için bol rampalı bol kalorili bol watt'lı yollar hediyem olsun, yahu yine denk gelemedik bu haftasonu da hava iyi görünmüyor kısmet bakalım ne zaman bisiklet üzerinde 2 muhabbetin belini kırabileceğiz. kendine iyi bak sağlık ve mutlulukla kal.

Scudo
Hey Nikotin, hava soğuk çıkma sen yada mtb bisikletin ile çık veya çıktıysan 180 km sür gerçek bir bisikletçi gibi davran.:boese157::boese157::boese157::boese157::boese157::boese157::boese157:
:cool::ci::cool:

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Sayın Alp Bey,Bizler Çakma Bisikletçi mi Oluyoruz?
(15 Gündür Rollerda 1 Saat Sürede,Ortalama 32-32,5 km. ile kendimi parçalıyorum)

• Beğen
Biz çakmaların şahıyız yahu, ama bu havalarda Roller'da pek bir keyifli oluyor canım ama sen 1 saat üstünde kalmaya devam edersen yakında seni tutamayız gibime geliyor, ben 40 dk. dan sonra kaba kısımlarımdan error mesajları almaya başlıyorum fekat hem yağmurdan kaç hemde Roller'dan şikayet et pek ayıp olur o yüzden kobay faresi görüntümden şikayet etmeden devam etmekteyim. Akşama bir sürpriz yap kardeş atla gel yada arabana bisikletini koyup gel nasıl istersen öyle gel anlayacağın gel yani

• Beğen
Heyecan zerk ettin bizlere kardeş, gece mesaimize bekliyoruz. Kursda da başarılar dilerim:D

• Beğen
Geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• Beğen
roller canavarı , görüşürüz o vakit... bu arada , dün akşam itibariyle ilk defa 65,9kg yani , 66 nın altına indim. bundan sonra min. 65 ve sonrasında yaza kadar aynı kg ile sıkılaşma çalışmalarına başlıyorum.

Tuh yahu, aksama da katilma niyetim vardi ancak son anda "4-1" lik GS macina denk gelince kacirdik:crazy292: Nasildi tempo???:D

• Beğen
@Bora

Dün akşam hava süperdi keşke gelebilseydin, Perşembe yi sakın kaçırma yine güzel bir hava olacak :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: ramon71
ben ce de perş. kesin çıkmalı , malum c.tesi-pazar hava kötü gibi ...

şu koşu işini ben de denyebilirim ama sabah 08:00-09:00 gibi ...

Pazar günü bizde erken saatte düşünüyoruz. Bakalım koşuda nasılsın , çok iyi tırmanma parkurlarım var alayım ifadeni senin. :)

@samet_özdemir

Öyle deme ya, yol bisikletine geçer, birkaç ay da sıkı antrenman yaparsan rahat yetişirsin.
Bence yeni sezonda bu konuya eğil :)
Koşu da hava şartları nedeniyle mecburen bisikleti azaltmak zorunda kaldığımız şu aylarda formda kalmak açısından iyi oluyor, Ayrıca çok uzun zaman ayırmadan en fazla 1 saatte halledilebilme avantajı var.

Geri