Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Haftasonu için benim işler biraz yoğun, hava da izin verirse belki haftaiçi kaldığım yerden devam edebilirim, onun dışında herşey yolunda görüşürüz arkadaşlar.

@Selçuk Uygun

selçuk face de duvarıma bak ne yazıyor buranın adresi antreman diyor ama ne gelen var ne de giden 3-5 kişiden öteye geçemiyorum ondan sonra falanca yarış düzenlediğinde vay millet orda alayı dökülüyor tabi bu işler öyle görüntüde olmaz antreman yapmayanın yarışlara girmeye hakkıda yoktur benim antremanlarıma gelen genç dostlarım döktürdü derece alamadılar gerçi, 5 oldu bi arkadaş kaçkar yarışında,, ama herkezden iyi idi,,,ben çoktan face e savaş açtım face boş boş takılanların yeridir,,,aytekin erzan hariç onun duvarında sadece antremanları var helal olsun ona adam çalışıyor,,,,bisiklet ile evli olmak başkadır,,,

@Ulaş Apak

Yarın hava açık.Yerler sabahtan kuru olurmu o bilinmez.Ben yarın sabah 7 gibi cıkıp 9:30 döneceğim.Yarın sana eşlik etmem zor görünüyor Ulaş.

@faruk ''kücükyalı''

Eyvallah, sonraki haftalarda gideriz artık.
Asıl Erkan pazar çıkalım filan diyodu, Meteoroloji o gün 38 km/s rüzgar gösteriyor. Sabiha bile yapılmaz :)

@Ulaş Apak

38 km yanında dokuz saat yağmur var hız yapanlar bisiklette yağmur olduğu vakit evde treynır yapacak ya da koşacak,,,,,

@Selçuk Uygun

Aradan 3 gün geçmiş hala benim mesajım son da duruyor. Mesaj tazeleyim dedim..Forum kapanmasın...

Faruk'çum gazına gelmem evimde paşa paşa roller'ımı çeviririm :) bak Osman kardeşim nasıl çözmüş beni.

Osman hadi atla gelde bir akşam beraber çevirelim hem sen de yağmura bayılırsın :)

Erkan senin imzan da kendin gibi kıpır kıpır olmuş kesin enerjin fazladır bu aralar monitör den fırlayacak gibi duruyorsun :)

Geri