Kısa ama harika bir turdu, teşekkür ederim
Dönüşte Bostancı'dan dönüp söz verdiğim saatte evde olabilmek için biraz bastım, dolayısıyla vedalaşamadık. Kusura bakmayın.
İki akşamdır tırmanıyoruz ve kendimi cok iyi hissediyorum Eşlik eden arkadaslara ben teşekkür ederim.Kısa ama etkili antremanlar.Dün akşama göre rüzgar cok azdı daha hızlı tırmandık.
Biz biraz ağırdan aldık inişten sonra kusuruna bakmadık.
Yeni tırmanışlarda görüşmek üzere
Süperdiniz arkadaşlar ayağınıza sağlık , beni benden aldınız akciğerlerime oturdunuz evden eve 1 saatlik süreçte 450 m irtifa , katedilen 25 km di sanırım daha ne olsun süper, görüşmek üzere
Ne demek beyim siz isteyin, Kartala gelmeden dönüp çıkarız ozaman, tam turu tamamlayıp çıkmak yorucu olur. hem Kar altında tırmanış yapacaksak ısınma olur bunlarda.
şimdi bu saat itibariyle Avrupa yakasına geçmeye yeltenen biri olmam dolayısıyla akşama tura gelip gelemeyeceğim belli değil.
Bu sebeple , bu Kartepe org.nu da bir masaya yatıralım...
gelecekler arasında , Ben , Ulaş , Alp , Erkan , Ersoy ve belki Faruk var sanırım.
Kerim abi de bi ihtimal. Zamansızlık sebebi ile araba ile gitme fikrini dün Alp konuştuk.
6 kişi 2 araba biraz sıkış olsa da gider gibi geliyor. Hem trene gidiş geliş yaklaşık 40 tl vereceğimize aynı para ile araba ile de gidiliebilir. ben bu konuda açığım , önerilerinizi bekliyorum... hem böylelikle arabayı aşağıda bırakıp , 2 defa çıkıp inmeyi de deneyebiliriz...
@Hüseyin Odabaşı
Tamam telefonlaşalım ve akşam gelenlerlede yüz yüze istişare edelim, sanada bu arada araban ile avrupa yakasına keyifli yolculuklar dilerim
Çok gençti ama mukadderat ne diyelim
Faruk ben derimki Erkan'ı da alalım dünkü gibi gidip gelelim grupla çıkarız dragosdan manevra yapar tırmanışı yapar döneriz derim emme siz ne dersiniz bilmem.
eğer erken buluşursak erkende çıkabiliriz hem zamandan da kazanırız ,bu arada benim suluk kafeslerini göndermeyi beceremediler yine parayı iade ettiler çıldıracağım yahu.
Abi ben de gelmek istiyorum ama grupta tırmanıştan hazzetmeyen arkadaşlar da var sonuçta. Onları yalnız bırakmamak için Caddebostan-Bostancı'da buluşup hep beraber yola çıksak daha iyi olur diyorum.