Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Ulaş Apak

İki akşamdır tırmanıyoruz ve kendimi cok iyi hissediyorum :) Eşlik eden arkadaslara ben teşekkür ederim.Kısa ama etkili antremanlar.Dün akşama göre rüzgar cok azdı daha hızlı tırmandık.
Biz biraz ağırdan aldık inişten sonra kusuruna bakmadık.
Yeni tırmanışlarda görüşmek üzere :)

Ne demek beyim siz isteyin, Kartala gelmeden dönüp çıkarız ozaman, tam turu tamamlayıp çıkmak yorucu olur. hem Kar altında tırmanış yapacaksak ısınma olur bunlarda.

@Nicotine34

şimdi bu saat itibariyle Avrupa yakasına geçmeye yeltenen biri olmam dolayısıyla akşama tura gelip gelemeyeceğim belli değil.
Bu sebeple , bu Kartepe org.nu da bir masaya yatıralım...

gelecekler arasında , Ben , Ulaş , Alp , Erkan , Ersoy ve belki Faruk var sanırım.
Kerim abi de bi ihtimal. Zamansızlık sebebi ile araba ile gitme fikrini dün Alp konuştuk.

6 kişi 2 araba biraz sıkış olsa da gider gibi geliyor. Hem trene gidiş geliş yaklaşık 40 tl vereceğimize aynı para ile araba ile de gidiliebilir. ben bu konuda açığım , önerilerinizi bekliyorum... hem böylelikle arabayı aşağıda bırakıp , 2 defa çıkıp inmeyi de deneyebiliriz...:D

@Alp Aslan

Acımız büyük :( Maria Sharapova

Saygılar
Erkan

Çok gençti ama mukadderat ne diyelim :)
Faruk ben derimki Erkan'ı da alalım dünkü gibi gidip gelelim grupla çıkarız dragosdan manevra yapar tırmanışı yapar döneriz derim emme siz ne dersiniz bilmem.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

Çok güzel dedin bence de sence :D

Saygılar
Erkan

eğer erken buluşursak erkende çıkabiliriz hem zamandan da kazanırız ,bu arada benim suluk kafeslerini göndermeyi beceremediler yine parayı iade ettiler çıldıracağım yahu.

@Alp Aslan

Size uyarsa 19:30 cıkalım.Yada siz bir saat bildirin.Ben 19:20den sonra müsaitim.Dragos yapar döner tırmanırız...

@Alp Aslan

Eve gidince seni ararım program neyse size uyarım.

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

Abi ben de gelmek istiyorum ama grupta tırmanıştan hazzetmeyen arkadaşlar da var sonuçta. Onları yalnız bırakmamak için Caddebostan-Bostancı'da buluşup hep beraber yola çıksak daha iyi olur diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri