Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alp Aslan

:D az kaldı geliyorum :)

Perşembe akşamı eve dönerken ön lastiğim patlamıştı, yine dış lastikte hiç bir iz bulamadım ve iç lastikte ise yanakta yırtılma oluşmuştu.

Arka lastikte bir önceki hafta patlamıştı acaba diyorum eski iç lastikler yeni dış lastikler için uyumsuzmuydu ?

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Bu durumda iç lastikleri 1 sezon sonra değiştirmek mi lazım diye düşünüyorum aslında senin bisiklet yeni geldi ama iç lastikler beklediyse ondan mı oluyor ? bende şimdi benimkileri merak ettim bir kontrol edip eskileri değiştirsekmi acaba. görüşürüz kardeşim @Nicotine34

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

İşin ilginç yanı dış lastiklerde hiçbir iz yok, bu durumda dediğin mantıklı geliyor beklemiş olabilir.

Yenilerde durum ne olacak bakalım.

Saygılar
Erkan

@Nicotine34
Çok fazla watt uyguluyorsun sana lastikmi dayanır:) :D

@faruk ''kücükyalı''

Biz perşembe günü Ersoy ile 38-40 tempoyla (iyice ısınmak için) Kartal Kumcular ya da Pendik'e gidip dönmeyi, sonra yine Başıbüyük ve Narcity yapmayı düşünüyoruz, bekleriz valla :)
Zaten Pazar günü bir aksilik olmazsa Kartepe'ye çıkacağız, rampalara ağırlık vermek lazım.

@Ulaş Apak
Olmaz kaptan sana dün gece izin verdik tamamdır artık geminin başına, senin yerine ben tırmanmaya giderim:D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

Ulaş Merhaba,

Pazar günü için gidiş - dönüş detayı nedir acaba ?
Alp gelirse bende gelirim kesin :)

Saygılar
Erkan

@Nicotine34
tek sefer çıkmayalım diyorum Erkan, çıktıktan sonra inip bir daha çıkalım:)
Benim Cuma günü durumum belli olacak, Süper olur hep beraber Kartepe

@Ulaş Apak

Kartal dönüşlü tırmanış çok ideal gözüküyor.Aksilik olmazsa perşembe tur öncesi Hüseyinle tırmanış planlıyoruz.Dönüşte ben tekrar sizinle tırmanırım :)
Pazar için detayları alabilirsek sevinirim.Benim cumartesi kartepeye gitme ihtimalim yüksek.Cumartesi programım iptal olursa sizin ekibe katılmak istiyorum.

@Alp Aslan

hele bir kuru olarak çıkalım da , bana 1 sefer yeter:D
tren saatlerini kontrol etmek lazım. geçen sefer sanırım sabah 06.25 idi...
08:30 izmit'ten başlayıp 09:30 da tırmanışa geçmiştik.
11:00 gibi tepe de oluruz. oradan Yalova ya gelişimiz 14:30-15:00 olur rüzgara bağlı.
sonra da Pendik'ten tekrar çevür...

ama tarife değişmiş olabilir , treni bir kontrol edelim derim...

Erkan mangalı ben taşırım antreman olur hem :)
Akşama da bir ihtimal nar city e gelebilirim.
Ulaş hiç geciktirmiyelim bence böylece vakitlice dönülmüş olur derim ben ama ortak karara uyarım.

Geri