Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

ilginize teşekkürler Ulaş Bey, tempomun size yetişip yetişmeyeceği konusunda çekincelerim var, ama denemekten zarar gelmez, akşam görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Scudo
@Alp Aslan

Kıskançlık krizlerine girmek üzereyim :(
Sessiz sedasız binin yaa pazartesine kadar yokum zaten :(

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Nicotine34
Daha ne istiyorsun ne güzel biraz formdan düşersin hem hahahahhahaa
Merak etme ben yokuş çalışırım yavaş yavaş giderim:D
İyi yolculuklar kardeş.

@Alp Aslan

Eyvallah sağolasın :)

Kendinize iyi bakın, terli terli su içmeyin.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Akşam ben yokuşlarda olabilirim, en kötü dönüşte yanınıza uğrarım.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Akşam bir aksilik olmazsa geliyorum ama sezon finalini konuşalım derim aklımda kalmasın şu karlı yollar :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
ya ben düşündüm de bu akşam en iyisi çıkayım diyorum :D , face den garip bir şekilde entry yapamıyorum ,buradan haber vermek istedim.

eğer yetişebilirsem , 19:30 Bostancı baloncu durağı hareketli , Başıbüyük 1+2 , sonrasında Narcity+sağdan çıkış için beklerim. Mevcut tura katılma ihtimalim düşük ama Perş. günü nötralize bir şekilde ara grupta yerimi almak için de sabırsızlanıyorum :D Malum pazar için yormamak lazım....

Çok sık çıkarak nar city - başıbüyük civarlarını eskitmek istemiyorum bu akşam standart güzergahımızda yer alarak grubu bir kontrol edeyim diyorum, eğer pazar işim olmazsada neden olmasın derim :)

Geçen haftayı griple mücadeleyle geçirdikten sonra ilk sürüşümü yaptım. 16.20'de evden çıkıp rüzgara karşı iyi sürüş yaptım ve 2 kısa mola vererek önce Bostancı'ya geldim. Cadde Bisiklette Muhammed Abi'yle biraz sohbet ettikten ve az bir dinlenmeden sonra yola devam ettim. Ondan sonra Hasanpaşa-Koşuyolu Köprüsü üzerinden Kadıköy'e gelmeden önce lastiklerin havasını bir benzinlikte şişirdim ve Mor Outlet'te termal içlik baktım. Ondan sonra Maltepe'ye kadar sahil yolunda pedalladım ve yalnız 2 mola verdim. Bostancı-Küçükyalı arasında karşı yönden giden Sarp'la selamlaştık. Ondan sonra 1 Cevizli'de, bir de babamın telefonuna yanıt için 2 kısa mola sonrası saat 20.00'de eve vardım. Bisiklet üzerinde 2 saat 31 dakika kalmış ve 48.68 km yol yapmışım. Hastalıktan kurtulan biri için hiç te fena değil. Bu da güzergahım:

(link) (Aradaki 3,5 km bisiklet yolundan gitme kaynaklı)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@faruk ''kücükyalı''

evet , rüzgara karşı olsa da güzel oldu. Perş. akşamı yine yaparız ve bu sefer çıkışlar sonrası ben de gruba katılacağım. Ne de olsa 20:30 da bostancı da olabildik. ama ağır tempo ile düz yol yaparım... :D

Tabi ya aslında süper olur, bir tırmanış bir kaynarca, Gelmeye çalışacağım arkadaşlar yalnız Perşembe günümde her an sakata gelebilir, en azından Kartepeyi kurtarabilsem iyi olacak.

Dün akşam çok istememe rağmen gelemedim :(
Yarın görüşürüz inşallah kendinie iyi bakınız.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Geri