Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ali Rıza Fırat

Ali Rıza , teknik ve detaylı bilgi için tşk. ederiz. Fashion Night cadde turu nasıldı ? :D

Cem , görüştüğümüz gibi ben de kullanmadığım bir sigma kablo ve aparatı var. C.tesi günü caddebike a bırakacağım. Sana uyarsa kullanabilirsin...
görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Scudo
@Hüseyin Odabaşı

Dostum Fashion Night gecesi cidden süperdi, cadde gecenin 11 de bile delice doluydu ama en güzelide birçok büyük mağazanın DJ set kullanarak ortamı açık Clup tarzına çevirip harika parçalar çalmasıydı :)) Biz bir sağımıza bir solumuza baka baka hatta durup arada müzik molaları vere vere gittik. Cidden Süperdi. Yaşaşın Fashion Night :D

@Cem Şentin

@Mehmet Salih

Mehmet Salih, Perşembe günkü turda seninle ve Ali Rıza Abiyle tanışmaktan memnun oldum. Bu arada eve dönüş rekorunu geliştirdim: Artık 36 dakika (Çıkış: 23.06, varış: 23.42) oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
@Cem Şentin

cemo sana kurtdoğmuş offroad yaradı biliyorsun orayı sadece gidişte aldın şimdi işin zorunu yapacağız cem arkada kalmayacaksın çünki en arkada ben olacağım bütün arkadaşları orda kollayacağım telsiz olacak evet imtihan bayağı ağır olacak ,cemo kurtdoğmuşu terstende alacağız biliyorsun istanbul bulvar yolundan gireceğiz ,,kurtdoğmuşa ve taşdelen su dolum tesisini biliyorsun oraya kadar pedal basılacak ,,ve dönüş gene kurtdoğmuş indiğimiz her yer bize rampa olacak dönüşte bi yer bizi zorlayacak orada eğim 10 dur ....evet cemo 2 ekimde çalışalımki iznik e gidelim biliyorsun orda iki grup var a- b grup sen hasanın grubunda olacan a grupta amaç iznik i görmen cemo o köftecide yemek yemen ,,,bunu kesin başaracaksın hiç şüphem yok benim ,,

Arkadaşlar Herkese Merhabalar,

Benim gibi bu aralar hafta içi boş olan ve gündüz gözü ile hazır havalar hala güzelken, gezmeli tozmalı doğa ile iç içe bisiklet turu yapmak isteyen varmıdır acaba. Gideceğimiz yer hakkında pek bir düşüncem olmadı ama istanbul içi bile olabilir, ortaköy beşiktaş sultanahmet gibi renki şehir içi turuda olabilir yada doğaya karışabileceğimiz bir turda olabilir. Fikirlere açığımı, umarım katılan olur.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Kaşif

Süper Bir Fikir Derim. Eğer salı - perşembe akşamındaki gibi yüksek tempo yapmazsak ben her yere varım. Hava durumuna bakıp hafta içi en güzel günde gidelim derim. önümüzdeki hafta içi yapmamız lazım yada bu cumada olabilir neden dersen ay sonuna doğru 1 haftalık bir kursa başlayacağım ama bence hazır azımızın suyu akmışken bu fırsatı değerlendirelim. Ewt 2 kişiye ulaştık yokmu arttıran :D

@Selçuk Uygun
Güzel Haber, bence planlayıp en kısa zamanda yapalım. Hava durumu haftaya açık yada az bulutlu gibi görünüyor.

Bu arada bu akşam için hava durumuna bakan oldumu. Meteroloji'de yağmur var gibi ama anadolu yakasıda açıkmış gibi duruyor bilemedim. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

@Ali Rıza Fırat

saat 5'te kısa süreli yağmur var bizim tur saatinde sıkıntı yok :ci:

@Ali Rıza Fırat

Yüksek tempo yapmazsanız bana da uyar. Bunu 2 Ekim'de Kudret Abi'yle ve Korsan Hasan'la birlikte yapacağımız bol rampalı tura hazırlık olarak görüyorum. Ama hangi güzergahtan gidilecek ve ne zaman, nerde, kaçta buluşulacak ? Haber verin derim.

@Cem Şentin

cemo ,,haftaya kurtdoğmuş dabıl olma durumu var paso toprak a hazır ol derim ama yağmur bütün gün sürer ise grup kararı alırız ....çünki bütün gün yağmur toprak zeminin dahada ağırlaşmasına sebebiyet verecek oylama yaparız çoğunluk çamur derse gideceğiz ama ben malesef giremeyeceğim çünki teker silik olduğu için benim için zor olur ve hatta bahadır bey içinde onda yol var biz ekibi bekleriz artık ...bizim için sorun var anlayacağın ,,,,,,,,,,,
ama çiseleme şeklinde yağmur geçişi olma durumu olacak gibime geliyor ,,o vakit arkadan artçı olacağım .....evet bakacağız duruma ...16 ekimde bıçkıdere var ve dönüş gene offroad kurtdoğmuş olacak tabi,,,,

@Ali Rıza Fırat

Saygıdeğer Arkadaşlar ben hem konuyu açtım hemde ortadan kayboldum. Salı günü aniden Ankara'ya gitmem gerekti. Cuma akşam döndüm. Bu pazartesi tekrardan gidip döneceğim. Yarın sabah İnşallah Yol bisiklet grubuna katılacağım. Salı günü inşallah görüşürüz.

Bu arada ben ne rota biliyorum ne yol hiç bakmadım. Sadece Karadeniz kıyısına yakın olduğunu biliyorum. Duruma göre biraz tempo yapılsa da kavşaklarda kesinlikle beklenip grup bütünlüğünü sağlarız.

@Kaşif

Bu Çarşamba Yapalım Bişeyler, Sabah erkenden çıkalım düşelim yollara. salı akşamı konuşup karara bağlayabilirsek süper olur.

Sonunda menzili gördüm.
Bir de grubu dönüşte de yakalayabilsem ...

Bu arada arkadan gelirken, iki kişi olmamıza rağmen yoldaki arabalar tarafından sözlü tacize uğradığımızı da söylemek isterim: Üzücü ve rahatsız edici!!!

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Tayfun Kutlu

Selamlar,

Doğrusunu söylemek gerekirse ben artık bu tür tacizleri duymuyorum görmezlikten geliyorum :D

Saygılar
Erkan

Geri