Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Merhaba
İlk perşembe turumu, tüm parkuru tamamlayamasam da çok keyif alarak yaşamış oldum. Öncelikle Salih olmak üzere, tanıştığımız tüm bisikletseverlere sıcak desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Umarım tekrarlarını da yaparız ...
Not: Merak ettim de, Saray'daki "ikram" her turdan sonra geleneksel bir uygulamamıydı???:in:
Tayfun Kutlu

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Scudo
@Ali Rıza Fırat

Slm. Ali Rıza,

daha önce 19:30 de çıkıldı mı hiç bilmiyorum ama ben hep 20:30 da katıldım.

tur saati herzaman olduğu gibi 20:30 da yani bir değişiklik görünmüyor. Ramazanın ilk günlerinde iftar açan arkadaşlar için 10-15 dk. rötarlı çıkılmıştı sadece.
görüşmek üzere...

@Ali Rıza Fırat

Gel tabi yaa :) nerelerdesin sen memlekete kesin dönüş yapmamışmıydın :D

Yarın akşam görüşürüz inşallah :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
@Nicotine34

Abi Sınavlar vardı ama bitti Allahtan, bundan sonra her salı - perşembe geleceğim ama turda ne yaparım bilemiyorum. Son geldiğimde size yetişmek için elimden gelen herşeyi yaptım ama ufuk çizgisinde birden yok oldunuz :D

( Sadık MTB'ci )

Merhaba arkadaşlar, elinde fazla km saati kablosu olan var mı ? Perşembe günü bisikleti bakıma götürürken, Kumkapı'ya metreler kala karşıdan bisikletime önden çarpan bir kadın bisikletli yüzünden km saatimin kablosu koptu. O günden beri performansımın ne durumda olduğumu bilemiyorum. Ayrıca lastiklerimi değiştirdiğimden beri performansımın arttığını hissediyorum ama halen iş bulamamam ve kardeşimin zamansız işten ayrılması nedeniyle acil ihtiyaçlarımı ertelemek zorunda kalmak beni üzmekte.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Bir aksilik olmazsa akşam ben de katılırım; mavi kasklı, kırmızı-beyaz bisikletli görürseniz o benim, gelince aynı renkte başkasında var mı diye ben de bakacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Bahadır Gürel

Aynı rengi bırak aynı model var bende arkadaşım.Bi gün karşılaiırsak pişti olacağız demektir :)(bu akşam yol gurubuyla pedal bastım)
Orjinal jant setini, seleyi, sele borusunu ve gidon bandını değiştirdim ben.Model ve rengimiz aynı.Görünce kesin tanırsın :):)

Gruba verdiğim 2 haftalık rampa arasından sonra dün yeniden aranıza katıldım. 19.26'da evden yemek yedikten sonra çıkıp, yarım saatte Bostancı'da oldum. Oradan ihtiyaç molası için Saray Muhallebicisine geçip oradan Bostancı'ya döndüm. 20.45'e kadar adını hatırlamadığım ve suyumun kaldığı arkadaşla pedallamaya başladık. Siz Maltepe'ye doğru gelirken bizi geçtiniz, en son Faruk beni su molamdan sonra, Kartal'ın az ilerisinde geçti. Eğer Pendik iskelesinde döndüğünüzü bilseydim daha erken dönüşe geçer ve 22.26 yerine daha erken saatte Saray Muhallebicisine varırdım. Yukarıda bahsettiğim arkadaşla Pendik'in az ilerisinde karşılaştık ve Rahmanlar'a kadar birlikte pedalladık. Arada 3 kere suyum düşünce suyumu ona verdim. Yeniden pedallamaya başladıktan sonra nedense onu göremedim. Mecburen 23.40'ta Berna Abla, Ahmet ve Ertan Abiler ayrıca Özgür'le vedalaştıktan sonra Orhantepe rampası öncesinde bir marketten 1,5 litrelik su almam gerekti. Eğer Orhantepe'nin ana caddesindeki 2. rampayı çıkmadan önce kendisine taş atana kadar beni geçirmeyen köpek (aslında 4 köpek vardı, ısrarcı olan ve diğerlerine liderlik eden oydu) olmasaydı 00.25 yerine, en az 3 dakika erken evde olurdum. Ama Saray Muhallebicinden eve dönüşte aleyhime esen rüzgara karşın rekor kırmış oldum.

@Cem Şentin

Cem bu kadar detay'a girme be kardeşim :)))) neredeyse bir günü dakika dakika yazacaksın okurken bayıyor insanı

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Cem Şentin

Cemo daha km saati kablosu bulamadın mı yahu..... camiada bu kadar sevilmene rağmen hemde aslında şimdiye kadar bi bisiklet toplamalıydın....
neyse sanırım yine iş başa düştü....

ha Cemo buarada sana karşı olanlara karşıyız....bunu biliyosun dimiii....

cem şentin bıçkıdere etabında gerçekten iyi bi derece kendi çapında yapmıştır...ve ayrıca 100 kilodan 80 lere inmiştir ,,,kendisini kutlarım hemen hemen bütün yazılarını okuyorum hasanın önderliğinde kurtdoğmuş offroad yola girerek o zorlu yolda ter dökmüştür cem şentini 2 ekimde yine bekliyorum beraber olacağız ben artçı olacağım ,,,,,bu antremana bıçkıdereden daha fazla ilgi oldu son gün caymalar olmaz ise 11 kişiyiz hadi cemo göster kendini,,,

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/301511_267474456604732_100000265382504_1015118_1107915_n.jpg

evet cemo 2 ekim offroad kurtdoğmuş ölüm yolundayız ,,

@Hasip Çehre

Buldum km saati Aytekin Abi. Sağolsun Korsan Hasan dün bana kablosuz bir Sigma saati hediye etti. Eski km saatini tamir ettirdikten sonra tercihen İstanbul'un Anadolu yakasından ihtiyacı olan bir arkadaşa daha ucuza vermeyi düşünüyorum.

@Kudret Kurtcebe

Mesaj alınmıştır Kudret Abi. Bu Cumartesi 2 suluk kafesi ve suluk alacağım. Elime biraz daha para geçerse kışlık forma, yazlık ve kışlık tayt alacağım Decathlon'dan. Bu kez bu parkura daha hazır girmem gerektiğini biliyorum. Onun için haftada bir gün rampalı bir güzergahtan geçeceğim.

@Cem Şentin

Cem Selamlar, Sigma'nın kablosuz km saatini bende kullanıyorum ve oldukca memnunum. Fakat aldığımdan beri Cadans göstergesi iyi çalışmıyordu ve bende kablosuz olmasına bağlıyordum. Aradan bir yıl geçince pillerini bir değiştireyim derken fark ettim ki km saati aldığım yerde piller takılırken aparatın pillerini tutan, kapak kısmında pili sabitleyen ve pilin artı kutup noktasını aparatın içinde bir devreye ulaşmasını sağlayan minicik bir metal parçasının kırıldığını fark ettim. Elektronik okuduğum için araya bir bakır kablo atarak kıvırarak çözebildim ama pil değişimlerinde o küçük parçaya dikkat etmelisin. Düşürürsen bulamayacağın kadar küçük, biraz zorladığında da hemen elinde kırılıp kalabilecek kadar hassas saçma sapan bir şey...

Geri