Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Hüseyin Odabaşı

geçmiş olsun mesajı gönderen göndermeyen bizim endişelen herkese çok teşekkürler, bizde bir sıkıntı yok. iki teker üstündeki insanların bu dayanışma ruhu nasıl açıklanır bilemedim:eek: . benim bisiklette gözle görülür en ufak bir şey yok ama binince anlarım problem olup olmadığına. Faruk'la görüştüm iyiydi umarım Ahmet'te iyi ucuz atlattık vesselam. devam

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, bir daha yaşanmaması en büyük dileğimiz , sizlerde ciddi bir sıkıntı olmaması harika, kaza anında duyduğum sesin verdiği stres , hatırladıkça hala sıkıntı veriyor. kendinize iyi bakın en kısa sürede görüşmek üzere.

Dün akşam ilk düşen bendim, nasıl oldu anlamadım ama bir anda Cenk'in arka teker ile benim ön teker sarmaş dolaş olmuşlar. O anda 35 kmh falan gidiyorduk tabi bir iki yalpalama derken bisiklet sağa yattı ve düştüm, bir iki kişi toparlasa da Faruk ve Murat domino taşı misali devrildi. Bende bir kaç sıyrık ve çürük dışında bir şey yok, çok şükür diğer arkadaşlar da iyiymiş.
Hepimize geçmiş olsun...

@Ahmet Ersöz

Büyük geçmiş olsun.Bir yerlerinizi kırmadan atlatmanız büyük şans.Grup halinde giderken bazen bisikletler birbirine cok yaklasıyor.Ne kadar dikkatlide olsak bu tarz kazalar bundan sonrada az veya cok olacaktır.İki teker üstünde cokta düzgün olmayan yol şartlarında gidiyoruz.Her zaman ne olacağını kestirmek özellikle gece daha da güç oluyor.Önemli olan daha üzücü sonuçları olmasın.
Tekrar geçmiş olsun.

@Hasip Çehre
Ben bu hafta çalışıyorum Aytekin, sabah kısa turlar belki yaparım ama gelecek hafta ararım seni konuşuruz, görüşmek üzere

@Alp Aslan

alp hocam böyle olmaz artık bi ara aytek ile şu iznik i devirin tavşanlı -ahmediye -örencik-mahmudiye-çakırlı aytek oraya yolla girdi volkan ile bayağı sürat yaptılar ,alp, kartepe hikaye artık ...o kartepeden daha fazla rakım topladık, bu tavşanlıyı tersten almak tam 2266 rakım, teknik veriler aytekden dönüşte 25 km rüzgara doğru rampada elektrotlar attı ..3 yerde elime aldım bence o güzergah çok zor bu güzergahı bi deneyin tam bi ultra güzergah ..daha zorlarını buldu aytek gittimi bilmiyorum bi pazar yapın orayı ,
ben ekimi bekleyeceğim biraz ısı düşşün ..

@Kudret Kurtcebe
Aman abi bayıltacakmısın bizi , ilk önce kısmetse bir avrupa tarafı ile hasret giderelim bilahare konuşuruz , yeni yerlerin datalarını yüz yüze alırız.:in:

@Alp Aslan

alp inan kafayı yedim giderken ahmetli köyü örencik sermayeci köyüne girmeden mahmudiye köyü ve çok güzel bi iniş ..inişte gidon bi sola kaydı dönüşte aytek aynı yolda benim naşımı bulamazdı bile, aynen uçurumdan aşağı gidiyordum sağ ayak kilitli değil idi üstelik yolun yarısında vites teli koptu büyük çarka geçemedim yokuş aşağı inemedik hızlı ,yol stabilize bazen asfalt yer yer 10-19 eğim rampa yolun yarısı rampa ,,,,gidişte çok zevk aldım teknik arızalar nedeni ,ile 2 saat 10 dakika sonra indik kuzey sahile çakırlıdan, aytek dönüş için aynı yol deyince ah dedim ayvayı yedim biliyordum yapamıyacağımı ama başa gelen çekildi beni kaderime bırakın dedim vallada bırakmadılar ,,,,,,
ama gene gidecem o tavşanlı yolunu almak ,giderken çok iyi dönüş artık orhangaziden olur boyalıca bile sakat ..

@Hasip Çehre

aytek ....geldim gördüm yendim gibi olmuş,,,:) :) :)
bu arada haberleri izliyorum yollar kan gölü ,eşinin suratına kezzap atanlar sevgilisini bıçaklayanlar hırsızlık olayları..bu ne yahu........bu duruma el atacağım ........başbakan olacağım ,senide bisiklet federasyonunun başına getireceğim ,,,,,,,,haberim yoktu deme bana,,,

:) :) :) :)

Geri