@Sarp ÖZTÜRK
sarp helal olsun sana gerçeği söyledin çünki ben katıldığım zaman aynı hatayı gördüm ama buraya önce yazmadım fakat sonra bunun doğru bi olay olmadığını düşünerek yazdım ,,yeni gelen arkadaşlar var onlar ile pedallama durumu olacak ,,evet yarış olmayacak aynen ulaşın dediği gibi a-b grub olacak ve kırmızıda bekleme olacak arkada kalanlar için öyle ben alıp başımı giderim bana ne deyip basıp gitmek bence yalnış grupça iş başlar a-b grupları şeklinde öylecede biter ,,,ayrıca a takımda yüksek basanlar olur b takımda düşük tempo ve yeni gelenler bakın müteatit kereler uyardığım halde polinez turunda inişlerde kontrollü inin dediğim halde bi arkadaş 70 ile viraja girdi ve ameliyat masasına yattı ben ne kadar ikazda etsem inişlerde insanların yanında olamam bırak onu kontrol dahi edemem adamlar ya önümde olacak ya arkamda ...nitekim altın kural bellidir hiç kimse bilmediği yollarda deli gibi inemez,,,,,,,,,ertanda aynı fikirde ertanın gece uyguladığı sistem en doğrusu ..öyle bi güzergahta bisiklet sürüyorsunuzki ora gece tehlikeli biliyorsunuz ....evet burda konuşacağız ve hatalarımızı kabul edeceğiz öz eleştirisini herkez burda yapacak ,,,,,,,,,,,,,,