Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

bu Pazar Avrupa Yakaya teşriflerinizi bekelriz...
mesela Beşiktaş başlangıçlı Kilyos-Garipçe-Fener rotası uygunmudur????

Scudo
@binRR

Ben de bu sürüşlere katıldığımdan bu yana Ertan Abi'nin belirttiği tehlikeli sürüşlere tanık oldum: Kırmızı ışıkta geçmeler, birbirlerini silkelemeler... Bu tarz sürüşler hem bisikletliyi, hem de diğer bisikletli arkadaşlarını tehlikeye atıyor. Ayrıca Kudret Abi'nin belirttiği gibi formlarına ve yaptıkları azami hızlara göre bu tura katılanların acilen gruplara bölünmesi ve oluşan her grubun, arkadaşlarını bilmesi ve bir arkadaşı geride kaldıysa onun gruba yetişene kadar ya beklemesi ya da hızını yavaşlatması gerekir. Çünkü form olarak arka gruba yakınım ama onların da gerisinde kalınca haliyle grubu yakalamaya çalışıyorum. Yakalayamayınca da yalnızlık psikolojisini yaşıyorum ve bu da beni manen çökertiyor :(

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Geçtiğimiz salı katıldığım bu tur grupla ilk turumdu tempo olarakta okuduklarım kadar abartı tempo görmedim ilk grup biraz arayı açtıktan sonra bir arkadaki grupla çok keyifli ilerledik. Kırmızıda geçme konusunu burada konuşulup tartışılıcak hiç bir yanı yok;Sonuçta kavşak olmayan gidişli dönüşlü sahill yolu olduğu için çoğu ışık yayalar için var.Dolayısıyla her kırımızıda'da durulmaz ama her kırmızıda'da geçilmez o anki yolun durumu ve Öndeki arkadaşların insiyatifine,uyarılarına bağlı bir durum var orada.Sonuçta tüm ışıklarda durmak hem konsantreyi hemde motivasyonu bitirir bana göre. Bu tabiki tamamen benim kişisel fikrim.Bu yüzden trafik yoğunluğu burdaki en önemli nokta. :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür_Aksoy
@Sarp ÖZTÜRK

sarp helal olsun sana gerçeği söyledin çünki ben katıldığım zaman aynı hatayı gördüm ama buraya önce yazmadım fakat sonra bunun doğru bi olay olmadığını düşünerek yazdım ,,yeni gelen arkadaşlar var onlar ile pedallama durumu olacak ,,evet yarış olmayacak aynen ulaşın dediği gibi a-b grub olacak ve kırmızıda bekleme olacak arkada kalanlar için öyle ben alıp başımı giderim bana ne deyip basıp gitmek bence yalnış grupça iş başlar a-b grupları şeklinde öylecede biter ,,,ayrıca a takımda yüksek basanlar olur b takımda düşük tempo ve yeni gelenler bakın müteatit kereler uyardığım halde polinez turunda inişlerde kontrollü inin dediğim halde bi arkadaş 70 ile viraja girdi ve ameliyat masasına yattı ben ne kadar ikazda etsem inişlerde insanların yanında olamam bırak onu kontrol dahi edemem adamlar ya önümde olacak ya arkamda ...nitekim altın kural bellidir hiç kimse bilmediği yollarda deli gibi inemez,,,,,,,,,ertanda aynı fikirde ertanın gece uyguladığı sistem en doğrusu ..öyle bi güzergahta bisiklet sürüyorsunuzki ora gece tehlikeli biliyorsunuz ....evet burda konuşacağız ve hatalarımızı kabul edeceğiz öz eleştirisini herkez burda yapacak ,,,,,,,,,,,,,,

@Somer Kozanoğlu

somer dostum sen yeni geldin gruba ben daha önce yaşadığım olayları gördüm onun için yazdım ayrıca bahadır beyin en arkada yazdığı mesajdada aynı durumların var olduğu ortada yukarda sarpın dediğinide eklersen hiç kimse kırmızıda geçmeyecek o yolda ,,,,haaaaaaaaaaaaaa
nasıl geçeceksiniz baktınız karşıdan araç dönmüyor o vakit geçin ama her zaman yakalama şansınız yok araç dönerken geçildi adam ana avrat bana küfretti ben durduğum halde ben niye ihale yiyeyim öndeki arkadaşların sorumsuzluğunu ben niye yiyeyim ayrıca orda sonunda polis sizi çevirirse ne olacak suçlu durumda oluyorsunuz kırmızıda geçmenin cezasını ilk kez yerseniz orda hiç şaşırmayın ...siz siz olun kırmızıda geçme olayını aza indirin ayrıca yarışmı yapıyorsunuz ulaşın dediği olması lazım a-b takımları ve herkezi bekleme olacak arkada kalanın canı çıksın diye basıldı benim katıldığım bi kaç turda ve anladımki bu iş tehlikeli ,,,sonra arkadakiler şöyle kaldı amma bastık gibi ifadeler bisikletçiliğe yakışmaz yarış yapmak isteyen gider yarışlara ordada centilmence yarışır bazı arkadaşlar olayı bi yarış boyutuna getirmişler ben bunu eleştiriyorum üstelik deli gibi araç sürenlerin arasında yapılıyor bu iş ,,,,,,,,,,,daha sistemli olacak olay,,,,,,,,,

@Hasip Çehre

Kardeşim bir ara önceden organize olup yapalım ben çok keyif alırım sizinle o rotaya gitmekten ama bu pazar ters yönlere uzanma planı yapmıştık o yüzden teklifine iştirak edemeyeceğim fakat bayramdan sonra arkadaşlar tatilden de dönmüş olur onlarla gelirim, görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

selam alp rota çok güzel acaip rampalar var orda in çık vede acımasız aytek var orda ,daha önce bana acımadı ,, ama bana iyikide acımadı yoksa gelişemezdim ,,

@Alp Aslan

tamamdır Alp bu ani bi davet oldu bayram sonrası için bir hafta sonu herkese uygun bi tarihte Boğazın serin mavi sularına bırakalım kendimizi..:):):):):)
iyi bayramlar...

@Ulaş Apak
Yahu Ulaş bak yine rampa dedin, sakin ol herşey rampa değil:) merak etme Aytekin'in Kilyos yolları güzel sende biliyorsun o yolları, hiç gitmemiş arkadaşlarımız içinde iyi olur zaten en kötü Rumeli feneri git gel Bostancı 125 km. ediyor, hepimize yeter :) hadi bakalım hekese iyi hafta sonları görüşemezsek iyi bayramlar

Beyler Etap hazır...siz gelin yeter ki...istediğiniz kadar irtifa toplarız...

teknolojiyi kullanabilen insanlarsınız ben size rotayı söyleyeyim eminim profili görebilirsiniz gogleden falan ben pek beceremiyorum...

Beşiktaştan start aldıkmı isterseniz direkt Sarıyere kadar devam ederiz ve Madenden çıkarız isterseniz Kavaktan çıkarız yada daha beriden Hacıosmandan Bahçeköye oradan Kilyos yaparız isteğe bağlı olarak Demirciköy plajına ineriz dönüşte sağlam bir eğim görürüz Kilyostan dönüp Garipçeye iner çıkarız Fenerde bir su,kola molasından sonra dönüşe geçeriz isterseniz Bahçeköy isterseniz Sarıyerden ineriz..

siz haritalardan bu alternatiflere göre bana yapılacak en hafif ,orta yada en sert etabı çıkartmamı söyleyin yeter... ben evden eve 160+ toplayabiliyorum ama Beşiktaş başlagıç olarak en az 90+ toplarız ki birkaç uzatma ile 100+km toplarız eğer extra 20veya daha fazla isterseniz Fener - Koç Üniversitesi bir kaç kez git gel yapılabilir...

sonuç olarak bana tarih verin yeter...

sadece yol bisikleti----road bike only...:):):):):):):):)

@Hasip Çehre

Bana en sert hariç diğer rotalar uygun. Dün bayağı rampa çıktım: Maltepe-Başıbüyük-Büyükbakkalköy-Ferhatpaşa, ayrıca Dudullu-Çekmeköy-Çavuşbaşı-Kavacık. Yemek yemeden önce tartıldığımda 89 kiloydum. O turda cebimin şarjının azalması nedeniyle Yeni Çamlıca sonrası foto çekemedim. Onu ayrıyeten paylaşacağım.

Cemo Allah müstehakkını vermesin emi!!!!!

şu yazıyı iyi oku! en altta ne yazıyo???? road bike only yani sadece yol bisikleti... Çavuş sen becerirsin şunu büyük kırmızıyla yazarmısın bi zahmet benim için...

@Hasip Çehre

Aytekin Abi, bisikletler arasında ayrımcılık yapıyor! Bu kabul edilemez ! Sedona 711'imin nesi eksik Aytekin Abi ? Dün beni hiç mahcup etmedi Başıbüyük, Büyükbakkalköy ve Çavuşbaşı rampalarında. O rampaları alan bisikletim düşündüğün turdaki rampaları da alır.

@Hasip Çehre

aytek, evet cemde mtb var ,,,,yol yok ,,,,cem bisiklet arasında ayrım meselesi değil aytek in kilyos yolu için sadece yol kullanan arkadaşlar ile beraber olma meselesi,,,face de aytek çok kez sadece yol kullanan arkadaşları davet etmiştir ,bunu bence ayrım olarak algılama derim ,,,

@Kudret Kurtcebe

Ben yalnız yol bisikletlilerin davet edilmesini benim gibi mtb kullananları dışlama olarak algılarım. Ayrıyeten 2 yıldır denizde yüzmeye hasretim.

• Beğen
Tepkiler: mask
Sevgili Cem ŞENTİN kardeşim ayrım falan yaptığı yok kimsenin sen bi bizim grupla tamamla turları ondan sonra ben seni özel olarak sokarım sadece yol bisikleti antremanının olduğu yerlere söz :) ama şimdi perişan olursun oralarda.

@Cem Şentin

Cemo bisikletler arasında ayırımı biz yapmıyoruz zaten onları inşaa eden mihendisler yapmış yoksa herkes anı disiplin olurdu...

neyse... şu bayram geçsin senle Kilyos yaparız denizede gideriz...birada içeriz ilk içkiler benden...:):):):):):):)

Geri