Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Bu akşam ki turumuzda birbirine çarparak kaza yapan arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun :( Bu kazada büyük bir yaralanma ve kırık olmaması bizler için işin sevindirici tarafı.Ön gurup ta olduğum için arka gurupta bu kazanın nasıl oldugunu görmedim ama kazaya karışan arkadaşların inşallah son kazaları olur.
Kaza yapıp ambulansla hastaneye giden arkadasların bisikletlerini arabalarıyla gelip alan diğer arkadaşlarada ayrıca teşekkürler.

@fahrettin akansu

bu akşam üç kişi düştük sanırım ben en son düşendim, ambulansla hastaneye gidende bendim. benle gelen arkadaşta ve bende ciddi bişey yok. yani en azından kırık vs gibi bişey. yardımcı olan başta behçet abi olmak üzere herkese teşekkürler. sizinle 5. çıkışım falandı bir türlü oturup tanışamamıştık beni hatırlarsınız artık bundan sonra :D . allahtan belimde bişey yok yumuşak doku hesabı .

haftaya görüşürüz inşallah

@faruk ''kücükyalı''

Hayrola, hangi arkadaşlar kaza yaptı ? Onlara büyük geçmiş olsun dileklerimi sunarım. İnşallah Perşembe günkü turla, 31 Ağustos'ta yaptığım Kartal-Ömerli-Bıçkıdere-Ovacık-Şifa Mahallesi (Şehiriçi bölümde konuyu açmıştım) ve 4 Eylül'de katıldığım ve Kudret Abi'nin düzenlediği Bıçkıdere (Korsan Hasan olarak bilinen Hasan Basri Toros arkadaşım 4 Eylül Şile turu olarak forumda paylaştı) turlar nedeniyle verdiğim 9 günlük arayı bitireceğim.

arkadaşlar, perşembe akşamı bisikletçileri ile bir ilginiz var mıdır? hani perşembe akşamları da buluşuyorsunuz ya, bir an onlar mısınız diye tereddüte düştüm

@Cem Şentin

cemo,,,,sen bi tanesin o offroada herkez giremez ,,,,bu arada kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun ,,,
evet cemo kurtdoğmuş ağır antreman yeridir orada çalışan şileyi yutar ,toprak zeminde iş daha zordur ,gördün ne kadar zor olduğunu senin için kartepe hikaye olacak yeterki o kurtdoğmuş da hasan ile çalış nitekim kilo kaybetmen çok iyi bi 10 kilo daha verdinmi tamamdır ayrıca hasanın verdiği rapor çok iyi senin için,,,,hasan inanamış sana ve turun sonuna doğru basmışsın bunun nedeni o kurtdoğmuştaki olaydır kaslar orda kuvvetlendi matara düşmesi kötü olmuş ,,,,,,,,,,

murat , öncelikle hem sana hem de Faruk'a büyük geçmiş olsun. bisiklete biniyorsak elbet düşmeler olacak ancak ambulans falan gelince insan biraz kötü oluyor. Neyse ki bir şeyiniz yok , bu durumda bisiklerde de bir problem yoktur umarım..
Ahmet , sen de bir daha ki tura çıkmadan arka aktarıcıyı mutlaka göster derim , dediğin gibi kulak değişebilir...
görüşmek üzere..

geçmiş olsun dostlar, sabah erkan abiyi gördüm o anlattı. daha dikkatli olmak gerekli.

@RSY Ersoy

Selam herkese :)

Sabah işe gitmek için servis beklerken baktım bir velespitli hemide Ersoy tam gaz geliyor, 1-2 dakika muhabbet ettik, tekrar hoşgeldin diyorum Ersoy :D yanlız görüştüğümüzde söylemeyi unuttum buz gibiydin aman dikkat üşütme bak.

Kaza için tekrar geçmiş olsun arkadaşlara,

Saygılar
Erkan

Geri