sevgili kaynarca ekibi dostlarım buraya uğramıyorsunuz face e takılıyorsunuz ...bende ne hikmetse sevmiyorum o face i salı perşembe geceleri yapılan bu kaynarca turlarına bi iki kez felan takıldım ,,yalnız dönüşte gerçekten sakat durumların olduğunu gördüm grubu yakalamak için kırmızıda geçilmesi bence yalnış ,,trafikte kırmızıda geçene acımıyorlar ,kim araçlar ,,,,,,,,,,, ben dönüşte kırmızıda yavaşlama yaptığım halde ihaleyi ben yedim yani küfürü nedeni bi öncekiler kırmızıda geçtiler ondan bu nedenle pek o sahil yolu bana tekin gelmiyor ,,,,,,,,,,,,hele hele geceleri yola taşarak gitmek son derece yalnış ve buna uyulmadığını gördüm malesef ,,,,,,,,,,,,,,,
burda herşeyler anlatılmıyor ben olayları gördüm ve burda gerçekleri yazarım benim turlarımda hiç kimse trafiği ihlal edemez,,,,,,,,,,,,antremanlarda dahi trafiği ihlal etmek hatadır ,,,,,,,,,,,,,,fakat kaynarca ekibine bi bakımada hak veriyorum nedeni şu hafta içi herkez çalışmakta anca salı ve perşembeleri bi kaçamak yapma durumu hız yapılacak güzergah malesef yok kısa mesafe hız yapılacak yerin olmaması bi handikap ,,,,,,,,,,herkezde yol olduğu için süratli gidilmektedir ,,,kısa mesafede 35-45 tempolar yapılmakta ama dediğim gibi çok dikkatli olunması lazım mazallah grubu yakalayacağım diye kırmızıda geçme sonucunda buradan bi acı haber duymak istemem doğrusu ,,,,,,,,,,,şimdi dönüşte millet tabi tansiyona gelerek basıyor o kartaldan sonraki ışıklarda kırmızıya yakalanma oranı yüksektir ,,,,,,,,,,mümkün olduğu kadar hızı kesmeli araca yol vermeli aksi takdirde kaza olabilir ,,,,,,,,,,,evet bu çok zor neden çünki vakit kaybı ama can daha önemlidir dostlar ,,,,,,,,,,,