sevgili kaynarca ekibi dostlarım ,,,,,bu pazar 2266 rakım topladık ve saat 22.00 de tavşanlıya ulaştık ama benim yüzümden aytek ve volki tempoyu kesti,dönüşte beni yalnız bırakın dediğim halde beni kaderime bırakmadılar onlara teşekkür ederim hiç istemedim aslında,,,
gidiş yolu tavşanlıdan ahmediye ordan örencik köyü ve ordan mahmudiye dehşet güzel yerler ama yol stabilize,,,,örencikte vites telinin kopması sonucu büyük çarka çıkamadım ve yokuş aşağı 2 inci çarkta indim bu da vakit kaybı oldu tabi..yalnız büyük bi tehlike atlattım mahmudiyeden çakırlıya iniş epey uzun ve dik virajı aldıktan sonra sağ ayak kilitte değil idi birden gidon sola kaydı vidalar gevşemiş haberim yok sarsıntıdan zamanla o vidalar gevşeme yapabiliyor allahtan yavaştım çabuk toparladım ama aşağıya inene kadar aklı karayı seçtim 40 km lik yolun yarısının rampalı olduğu ve eğimlerin 10-19 arası değiştiği yolu anca 2 saat 10 dakikada aldım hiç durma yapmadım ...ve çakırlıdan gölün kuzeyine ulaştım ,,aytek ve volki yolu uzattılar gölü güneyden aldılar onlar benden kopmuş idi,,,,,zati beni beklemeyin dedim ,,,,,,,,,,,,,
evet aşağı yukarı oynayan ve sürekli sola kaçan gidon ile 25 km lik mesafeyi alarak iznik e vardım dostlar köfteci yusufta idi..neyse durumları anlattık volkide takımlar vardı vitesleri yaptı gidonu onardı .....takım bendede vardı ama nerden bilecektim gidonun kayacağını,,,
evet dönüşte orhangaziden 62 km alarak dönecektim aytek aynı yoldan deyince bende ayvayı yedim dedim beni kaderime bırakın dedim ama harbiden iyi adamlarmış beni asla bırakmadılar tempolarını benim için düşürdüler özellikle çakırcıdan ta mahmudiye kadar rampada sağdan soldan iterek bana yardımcı oldular ,dehşet bi rüzgar başladı tırmanırken yalnız bundan sonra kartepe bitmiştir kartepe zirve 1640 metre artık benim için bi hiç tir , daha zor bi etap oldu bu ,toplam 2266 rakım toplandı ,,
bu forumda bu yolu alan oldumu acaba ,,,,yalnız arkadaşlar dehşet güzel bi yol tavsiye ederim gidişi bana acaip zevkli geldi ama dönüşü bi daha ordan almam zati motivasyon düşüklüğü yapıyor bende aynı yerden dönmek artık bütün sezon ring etaplarda olacağım ,,,