Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Tolga Gürgün

abi , simdi gorebildim yazini ancak siz artik su saatlerde ilk caylari icmeye baslamissinzdir bile :) umarim keyifli bir tur olmustur ... gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ulaş Apak

Merhaba

Size ulaşabileceğim bir mail adresiniz varmı bende ramazandan sonra katılmak istiyorum sakıncası yoksa

iyi aksamlar

@Hüseyin Odabaşı

Hüseyin ' cim ben Pendik ' ten ayrıldım gene . Keyifli oldu ..

Nasip olmadı bir türlü sarayda çay içmek .

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Tolga Gürgün
Yahu ateş almayamı geldin bir gördüm 2 merhaba dedim, hadi tren kalkıyor derken baktım uçup gidiyorsun:) yahu insan gelmişken 1 el atar gruba gençler Tolga abilerini görsün şöyle Pınarello arkasında tutunmaya çalışalım:) kardeşim görüşmek üzere kendine iyi bak

@Süleyman Göçmez
Her Salı Perşembe 20:30'da Caddebostan Migros'un arkasındaki Beltur Kafe'den hareket edilmektedir arzu edenler Bostancı Vapur iskelesinin biraz ilerisinden 20:40 gibi gruba katılmaktadırlar, burdan bilgilendirme yapılmasa dahi kötü hava koşulları hariç grup belirtilen saatlerde antremana başlamaktadır, iyi günler görüşmek üzere .

@Alp Aslan

Alp , bence Tolga abi'ye tur sonrası dondurmalı tavuk göğsü sözü ve üzerine türk kahvesi sözü verelim :D :D :D Bakalım durumlar ne olacak ?

Tolga Abi , Saray'da ki muhabbet de bir o kadar güzel, mutlaka bekleriz. Ama Pendik dönüşünden sonra kondüsyon yetmiyor diyorsan , o ayrı :cool: (bknz. 'kaşınan Hüseyin) :D

@Hüseyin Odabaşı
Tamam hatta istediğini kendi seçsin, reyonu yığalım önüne sonrada hep beraber kahveleri tellendiririz:)

@Ulaş Apak

Merhaba

Size ulaşabileceğim bir mail adresiniz varmı.Ramazandan sonra katılmak istiyorum..Yarın bisikletimi alıyorum daha yeniyim bisiklet konusunda.TEşekkürler

Halen arka grupluk performans gösterdiğim halde benimle beraber giden bir arkadaş olmadığı için mecburen Kartal'dan önce Alt Kaynarca, oradan da Çatalçeşme'deki Saray Muhallebicisi'ne pedallıyorum. Ama birçok güzide insanla tanıştığım grup sayesinde performansım gittikçe gelişiyor. Son turumda Kartal'dan Alt Kaynarca üzerinden Çatalçeşme'ye 1 saat 40 dakikada gelmişim. Orada 22.53'e kadar çay, kazandibi ve su molası verdikten sonra toplamda 47 km yol kat ettikten sonra 23.36'da eve vardım.

@Ulaş Apak

Ya aslında bende biliyorum ama işte büyük adanın arka tarafında bisiklet yada faytonla gidilebilen bir plaj var gayet güzel hem denize giriyorum hem pedallıyorum kendimce hafif bir tatil modundayım. 3 bir arada hesabı ;) 7 aydır neredeyse ilkez bisiklete biniyorum. O kadar yavaşlamışım ki geçenlerde KM saatim bozuldu sanıp kaçkar Bisiklete gittim ve Yusuf abi bana saat doğru çalışıyor dedi ve ben o an anladım ki inanılmaz yavaşlamışım. Kısa sürede yanınızdayım, cidden grubu çok özledim.

@Ali Rıza Fırat

İyi tatiller. Madem Büyükada'dasın, her gün birkaç kere bisikletle Aya Yorgi'ye çıkarsın artık :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Bugün sahilden ayrılan yolla Başıbüyük'e çıkayım dedim. Ancak hem kuvvetli esen rüzgar, hem de ilk yokuştan sonra yolun eğiminin artması nedeniyle bisikletimi 300 m elime aldıktan sonra Başıbüyük sapağına geldim. Ama kendimi fazla zorlamanın yersiz olduğuna kanaat getirip sapaktan hemen Maltepe yönüne saptım. Sahile inen yoldan ilk sapakta ayrılıp Aydınevler-Küçükyalı-Altıntepe yoluyla minibüs yoluna indim. Küçükyalı'daki bir benzin istasyonunda lastiklerin havasını şişirdikten sonra minibüs yolundan Rahmanlar'a geldim. Orada bir tavuk dürüm yedikten sonra eve pedalladım. Eve geldiğimde 28 km yol yapmış, bisiklet üzerinde 2 saat 23 dakika zaman geçirmişim ve bunun 1 saat 39 dakikasında bisiklet üstünde olmuşum. Eve geldiğimde saat 19.57'ydi.

kaynarca ekibi dostlarım.....
eylülün 4 ünde 160 km lik bi etap koşulacak bostancı -bıçkıdere bostancı,,,
güzergah ..bostancıdan dudullu alemdağ şile yolu ve kömürlükten dönerek bıçkıdereye ordan göçbeyli ve istanbul bulvarından dede paşa caddeden kayış dağı ve başı büyük ve bostancı ,,,,,130 km denk yalnız rampalar ile 160 km olur temposu düşük arkadaşlar var yüksek olanlar var evet ilgilenen olursa 4 eylül topiği gezi organizasyonları bölümünde açıktır ,,,,

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=88522

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi , bilgi için tşk. ama bizim gibi keyfine düşkün bir grup için :D böyle 04/09/2011 gibi uzun vadeli planlar zor görünüyor. Bir de şimdi sen vermişsin km'yi ama hiç köfte/balık/içme yazmamışsın :D :D :D , bizim için biraz daha çekici olması için böyle dipnotlar etkili oluyor.

Şaka bir yana sizlere iyi turlar , fakat sanki ertık Eylül ayı , Kartepe ayı gibi geliyor bana... görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Hüseyin Odabaşı

Evet, o hafta sonu İzmit'te trenden inip Kartepe'ye pedallamak (20 km + 16,5 tırmanış olması lazım) oradan da Yalova'ya geçmek güzel olur gibi geliyor bana :)

Geri