Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Canım benim saray saat 01:00 a kadar açık, sen gel iftar yapalım, tur şart değil:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Hüseyin Odabaşı

sağol, şimdi dış lastik bakıyordum ama uygun birşey bulamadım. biraz paraya kıyıp sağlam bir 28'' almak istiyorum bendeki vintage panaracerlar güzel gözüküyordu ama sürekli patlatıyorum... şöyle güzel bi cyclocross lastiği lazım

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@binRR
Yakmazmıyım abi , kas yakımı yaptım yeni bir danacık olarak geliyorum:) , canon manon bende bilmiyorum abi artık kutudan ne çıkarsa conan mı çıkar red sonja mı hep beraber göreceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@MertDokur

Şunları deneyebilirsin, yurtdışında kullananlar genelde dayanıklılıklarından çok memnun:
(link)

@Ulaş Apak

Ulaş bu sene iftar saat 20.30 da başlayıp geriye doğru gidiyor. çoğunluğun durumuna göre değişiklik olabilirse bildirirsiniz zaten

teşekkürler

Merhaba Selçuk Abi,

12 Temmuz ve 26 Temmuz günü çektiğiniz resimleri artık paylaşsanız sevinirim.

@Ulaş Apak

Bunlar güzelmiş iyi reviewlarda almış ama biraz fiyatlı biraz bekleyip dış lastiklerimi iyice kullanılmaz hale getirince almayı düşünüyorum... şu aralar biraz fazla harcadım bisiklet için. Diğer bisiklete dış lastik genel bakım vs...

türkiyede bulmak zor olucak sanırım bir ebay araması yapıyorum en kısa zamanda...

tavsiye için teşekkürler

Şu sıralar müsait değilim fakat bir iki hafta sonra turlarınıza ben de eşlik etmek istiyorum.:)

organizasyon hala geçerlimi acaba ?

uzun bi aradan sonra yine katılacam sanırım bi değişklik varmı saatde? varsa pendikten katılırım artık :)

Ben de Kartal üzerinden Alt Kaynarca'ya, oradan da Suadiye'ye doğru süreceğim gibi. Saray Muhallebicisi'nde biraz dinlendikten sonra eve doğru doğru pedallarım.

Dün sizle yaptığım turdan dönüyordum. Suadiye'den ayrılalı 20 dakika olmuş ve tam Orhantepe'den Cevizli'ye geçmeye hazırlanıyordum ki arka lastik patladı. Mecburen Cevizli'ye kadar bisikletle tabanvay yapmak zorunda kaldım ve orada bir minibüse bindikten sonra 24.50'de evde olabildim.

@Hüseyin Odabaşı

Ramazan münasebetiyle katılım ne düzetde olmakta Hüseyin ' cim ?

Bu akşam ziyaretinize gelmek isterim müsaitseniz :)

@Hüseyin Odabaşı

Ramazan münasebetiyle katılım ne düzeyde olmakta Hüseyin ' cim ?

Bu akşam ziyaretinize gelmek isterim müsaitseniz :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Tolga Gürgün

Ziyadesi ile pek bir memnun oluruz efendim, eh geçen katılımınızda ben aranızda olamamıştım, bugün bir manimizde yok buyrun bekleriz:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri