Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@hız

Conem çok isterdim ama bu haftasonu sabahlamacalı çalışıyorum, pazartesi teslimim var, bir süre daha böyle, sonrasında da yağlanmış beni almazsınız zaten gruba:D:D

Kaptan hala tur programını açıklamamışın..Bostancı önünden kalkış saatini de bilelimde , birlikte pendik e pedal basılım ..

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR

Ertan Abi daha yeni gördüm seni hala sırım gibi delikalısın ne yağlanması conem abem :) gençlere şapka çıkartırsın sen :D

bu gün selçukla vergi dairesinde beraberdik...ayakta durmaktan canımız çıktı ben şimdi uyandım biraz kestirdim bi daha uyuyacağım...ne iş be ..benim olmayan motorun vergisi geldi 6 sene sonra beni vurdu 176 ytl
bi şey değil ben niye verecem bu parayı, pazartesi trafikten araştırma yapacağım plaka belli noterde benim üstüme yazıyor o noter kağıdını çıkartacağız tepem atmış vaziyette adamın ya haberi yok elden ele satıldığı belli notere bile gitmemiş adamlar benden sonra motor 2 el değiştirdi şimdi kimde bilmiyorum ....neyse zararın neresinden dönersek kardır aslında motoro satın alabilirim 1976 model honda golwing 280 kilo bu ne be ....öküz ölüsü...
selçuk yarın gitme yat uyu bu gün geberdik zati benim tur kolay lay lom lom iznik biraz fena.....

:) :) :)

@Ulaş Apak

(link)
başlangıç olarak bunu aldım :) Türkiye de kullanıcısı pek yok genelde almanya yada italada var ilerde direk karbona sıçrarım :)

yarınki izmit programı yapılacak mı? ayrıntılar nasıl? pendikte 08:30 da buluşulacağını biliyorum. bostancıda buluşma saati var mı? kimler geliyor?

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Arkadaşlar sizlere iyi pedallar. İnşallah Salı günü görüşürüz.

@Rikoenriko

saat 14.00 gibi evde olmam gerekiyor.Ben maalesef yokum sizlere iyi eğlenceli bir tur dilerim.Sabah, yolcularla, erken dönüşlü bir program yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Tolga Gürgün

Ver coşkuyu:D:D önümüzdeki haftadan sonra biraz MTB ile hazırlanayım anca form tutarım conem:D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri