Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Alp Aslan

aklını çeleceğim sattırmayacağım o mtb yi ...

:) :) :) :) :) :)

valla hiç şansım yok dün beraberdik trek yol hakikaten güzel parça o bisiklet ile asla onu düz yolda tutamam .....
bu arada pogram uymadı alp bir mayıs lay lom lom yapacağım eeeeeeeeeeeee
bahar geldi epey adam var 15 kişiyiz garipçe lay lom lom tempo....................

:D :D :D

bu makineye nasıl yetişebilirimki..............

Scudo
Alpim sen bu Çavuşa bakma bu aralar çok duygusal oldu maalesef bir türlü yanına adam bulamıyor:(:(:(:(:(:(
Çavuş şuanda demogoji yapıyosun....:):):):):)
sen kendi kendini Anadolu yakaya hapsettin orada gençlerle ilgilenmeye başlayınca bendede sakatlıklar falan sonra senin formsuzluğun + eskisi gibi kamikaze değiliz ki artık dışarı çıkarken tırsıyorum kolay değil bir yılda 3 kaza geçirince ister istemez daha emniyetli güzargahlar seçmek durumunda kaldık mesela burada sahilde 100lük yapıyorum sık sık ama çok bi faydası yok Karaburun yoldaki kamyonlardan dolayı seyrekleşti biliyosun o güzargaha 3. Köprünün bağlantı yolları yapılıyo Silivri tamamen iptal oldu Metrobüs yolu inşaatı var şimdide Kanal operasyonu ile beni katagorize ediyolar iki önemli rotam Silivri ve Karaburun Kanal buraları vuracak ben napacağım:(:(:(:( birde kanladan geçen köprüler bisiklete yasak olursa Tekirdağ ve Edirne rotalarınıda yapamayacak durumma geleceğim buyur buradan yak...:(:(:(:(

bisiklet sayısını 1 e indirmem gerekiyor nednini biliyosun...

İznik yapalım gır gır şamata olur ama hem dağlardan geçelim istiyorum hemde gölü dönelim istiyorum gün olarak Cumartesi olsun bence Pazar dinlenir millet.:):):):):):):)

@Hasip Çehre

valla doğru hapsettim kendimi ekstrem bike dı yok hazırlık okulu derken uzun mesafeler yalan oldu bende form düştü tabi normaldir yahu..
ama bi ideal edineyim dedim hazırlık okulu gençler ile rampalarda çalışalım dedim...

ama öğrenci adam nasıl gelecek hafta içi çalışanı var nasıl gelecek hafta içi gündüzden uzun yollar bu forumda herkeze bence ters ...evet ideal edindik ama duvara tosladık malesef aytek...şimdi bundan sonra yani gelsin bakalım olaylar gene eskisi gibi olacak ..evet acı çekeceğim çekeceğimki adam olayım....

evet şu bir mayısta benimle tanışmak isteyen arkadaşların hatırını kırmayayım
aytek sen cumartesi ne yaparsın bilemem zati yağmur fena halde.....
evet 8 mayıs ,15 mayıs, 22 mayıs 29 mayıs gelsin deli dumrul olayları ama avrupa yaka koko rampa çoğunluk isterim kilyos rampalar demirci köyü dolan babam dolan 150 ye tamamlarız......

:in: :in: :in:

Ben hazırlanıyorum, hava hafif atıştırıyor mu ? :D

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

ayıpsın,alpim benim pinkim:D :D
önce seleden başlılayım istersen
(link)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
yeşile kılım ama pembişinde çatalı görünüyor onada her an kıl olabilirim,
ama muhammed öldürürmü beni bilemiyorum:D :D :D :D :D :D :D :D :D :)

Havalı olmasından dolayıda +10 ekliyor o şekilde tolere edecektir. :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
İlginiz için çok teşekkür ederim :)
Akşam iş çıkışı size uğrayacağım efendim.

Saygılar
Erkan

@hız

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri