Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Alp Aslan

Abi akşama doğru bir yürüyüşe çıkalım dedik, uzun kolla terle terle bir hal olduk, daha ne ısınacak :)
Şu anda 16 derece, yarın akşam da bu civarda olacak. Üşüyeceğimizi hiç sanmıyorum. Ha perşembeden itibaren gene düşecekmiş, yağış olmaz da çıkabilirsek gene Saray'da oluruz herhalde, o ayrı.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Scudo
@Alp Aslan

açlıktan üşüyorsun abi bişeyler ye :D
sabah bi bardak pekmez iç :D :D

bünyamin sürmeliyi aradım haberler kötü, hafta sonu sıcaklıklar 7-8 derece azalacakmış hayırlı olsun güle güle kullanın :)

@Alp Aslan

Ne soğuğu Alp Aslan abi ? Bugün hava müthişti. Bugün sırtımda çantayla tez araştırması için Sabancı Üniversitesi'ne gittim. Ama bindiğim otobüs Tepeören yerine Okan üniversitesi'ne gidince haliyle Ballıca Sapağı'ndan Şekerpınar'a kadar yürüdüm. Eğer Aromatik Caddesi'ni bilseydim 5 km fazla yürümez ve Kimyacılar Sanayi Sitesi'nden inerek üniversitenin 2 km önüne çıkardım. Oradan otostop çekerek Sabancı Üniversitesi'ne gittim ve 4,5 saat araştırma yaptım. Dönüşte mecburen otostop çekip önce Orhanlı'ya gittim. 20 dakika boş yere Tepeören'den gelecek otobüsü bekledim. Gelmeyince mecburen bir otostop daha çektim ve İçmeler Köprüsü'nde indim. Belki Aydınlı'dan gelen bir otobüsü yakalarım umuduyla 10 dakika bekledikten sonra mecburen Cevizlibağ otobüsüyle Cevizli Köprüsü'ne gittim ve oradan evime kadar 40 dakikalık bir yürüyüş yaptım. Eve vardığımda saat 22.50'ydi. Aynaya baktığımda sıcaktan yüzümün kızardığını gördüm. Ayrıca Organize Deri Sanayi Sitesi'nden gelen ve ta Şekerpınar ve Aydınlı'dan hissedilen tabaklanan derilerin kokusu burnumun direklerini kırdı :mad:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Alp Aslan

Pardon Alp Aslan Abi, Topçular (Tavşanlı)'dan sonra içeri girdiğiniz köyün adı Kılıçlı değil, Kılıç ve Çiftlikköy ilçesine bağlı. Sanırım Topçular-Kılıç-Dereköy-Çukurköy-İlyasköy-Fevziye-Semetler-Kızderbent-Bayındır-Boyalıca yolunu izleyip Orhangazi-İznik yoluna çıktınız.

@RSY Ersoy

Dediklerin doğru Ersoy. Accu'ya göre Çarşamba günü 27 derece hissedilen sıcaklıktan sonra Perşembe günü yağmurla sıcaklık 15 dereceye düşecek. En soğuk gün 11 dereceyle Pazar günü olurken, en soğuk hissedilen gün 9 dereceyle Cuma olacakmış. Ertesi hafta Perşembe'ye kadar yağmur olsa da Pazartesi'den itibaren sıcaklıklar yeniden artışa geçecek. Ertesi hafta en sıcak gün kısa süreli yağışın görülebileceği 15 Mayıs olacak. O gün normal sıcaklık 25'ken, hissedilen sıcaklık 29 olacak :)

@Ulaş Apak

Ne kızması kaptan ,zaten Mayıs ayı geldi tamam Avşar a devam....:in:

@Ulaş Apak

ya ben binmek istesem de caad9 gelmez :) feribot inişinden sonra arka fren mandallarını açtım geldim , ayar falan kalmadı. Bugün de bisikleti bakım için bırakacağım , biraz da o sebeple gelemiyorum. Sizlerinde yaptırmasında fayda var , göbeklerin falan açılıp toz toprakdan arındırmak lazım.

bir de malum bölgelerin biraz kendini toplaması gerek yoksa bir ara gönderdiğin linkde ki gibi , 40-50 km boyunca ayakta kullanırım :D

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@Hüseyin Odabaşı

Anladım, perşembeye kadar hallolur da gelirsin inşallah. Benimkinde fazla bir sorun yok gibi, sanırım hafta sonu turundan sonra bırakacağım.
Evet malum bölgeler bende de çok iç açıcı durumda değildi, hatta daha dönüşte bisiklette her ayağa kalktığımda resmen acı çektim ama neyse ki dün akşam itibariyle geçti.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

geliyorum Ulaş %100
Ne yapıp edip yetişeceğim size..
Bu hafta komple varım, perşembe şehir dışı olsam da hafta sonu burdayım

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
selam grup, bu akşam tahminen kaç kişi oluruz acaba?

turu 20-25 gidecek arkadaşlar olacak mı? bu gün başım ağrıyor yine de katılacağım ama kendimi kasmayacağım.

kendimi zorlamakta istemiyorum arkada kalmak kopmakta istemiyorum.

benim durum budur:)

@galipulusoy

Sinan var, bisikleti Kaçkar'dan alabilirsem geleceğim diyordu. Selçuk abi de gelirse o hızlarda kalmayı tercih edecektir sanırım.

Geri