Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Nicotine34

Erkan, tekrar geçmiş olsun.

Ben de kaza yaptığımda sadece arka jant seti deforme olmuştu ama ön ve arkayı birlikte değiştirmek durumunda kalmıştım. Bu nedenle elimde öylesine boşta duran sağlam bir ön jant seti mevcut. Disk fren uyumlu değil, senin arka janttan da tamamen farklı görüntüde ama istersen sen yeni jant seti alana kadar bisikletini yürür halde tutmaya yeter, hemmen getirebilirim.

http://img98.imageshack.us/img98/5678/222222222222222a.jpg

erkan dostum....
tekrar geçmiş olsun yukardaki jant slr mavic galba ve artık işe yaramaz o jant tahmin ederim ,mala gelsin cana gelmesin ,bu jant slr ise benim janttan 300 gram hafif aynı akibet beni beklemekte çok sert darbede benim cross ride lar akordiyon olabilir ......

@Ahmet Ersöz

Ahmet çok teşekkürler elimdeki sorun nedeniyle zaten bir süre binemeyeceğim çok teşekkürler çok acil lazım olursa isterim o zaman sağolasın :)

Saygılar
Erkan

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi haklısın crossride yada crossmax - sl yada slr hiç farketmiyor bu jantlar çok cabuk akordion oluyor :)

Saygılar
Erkan

@Selçuk Uygun

Evet Selçuk Abi, jant benim ön tekere ait bu hale lastik patladıktan sonra takla atınca geldi diye düşünüyorum. Düşme anını hiç hatırlamıyorum iyimi :)

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

Ben de göz ucuyla gördüm ama ön tekerlek kaldırıma çarpıp yamuldu, aynı anda lastik patladı ve sen de sola fırladın diye hatırlıyorum. Verilmiş sadakan varmış hakikaten.

@Ulaş Apak

erkan ,ön tekeri hızla çarpmış olmalıki bu jant bu hale gelmiş evet aynı anda sıkışma ile iç lastik gümledi....
şile dönüşünde arka tekerden acaip bi vınlama duydum akabinde bomba gibi patladı teker ve ben savruldum sağa düşük bankete bu tekerin niyadı dolmuştu tabi .......buna dikkat etmek lazım aslında tekerler eskiyince değiştirmek lazım ......iç lastik patlamadı teker yandan yarıldı o tekerin içinde çelik teller birbirinden ayrılınca muazzam bi patlama oldu ..
teker , 40 ytl lik teker bu kadar olur zati ...112 ytl ye aldığım son bu teker zenith model maxxis ...inşallah bomba gibi patlamaz ama eninde sonunda bu da bitecek .......
en fazla bisikletin hareket eden kompenantları eskimekte ne yapsak boşuna bindiğimiz müddetçe eskiyecek bunlar ...
tekerler iç lastikler...zincir ayna kol ruble.... bi de başka sorun arka jantın orta göbeğinin yağı bitiyor ve jant dönmüyor mavic jantlar böyle malesef ...
ön takır takır dönüyor galba onda yağ yok ama arkanın orta göbeğinin yağı bitebiliyor ayrıca disk frenlerin hidrolik yağları arkadan bitiyor önden hiç bi sorun olmadı aldığımdan beri ön frenler hiç teklemedi...
yalnız ruble ve zincir vede ayna kol bittiği halde valla çalışıyor rampalarda çalışıyor bence uyanıklar malı satmak için milleti gaza getiriyorlar yok zincirin arası açılınca değiştirmek lazımmış diye valla dikkatli kullandığın müddetçe sorun yok ...70 lerde kullandığım zinciri hatırlarım 6 yıl gitmişti yahu...
artı ayna kol da rublede.....

@Nicotine34

resimdeki parmaklar kime aitse pek muntazam çıkmış :)) geçmiş olsun umarım minikkırık fazla bir iş açmaz neyseki trek yolda imdadına yetişecek :))

Nazara mı geliyoruz.nedir kurşunmu döktürsek yada birinimi sevindirsek hepimiz nerdeyse yola geçtik ama aksilikler peşimizi bırakmadı tekrara hepimize geçmiş olsun şöyle düşününce nerdeyse kaza geçirmeyen aramızda kimse kalmadı ,bu son olur da yaza keyifle pedal çeviririz ....

sabah biraz işim vardı göztepe-bostancı-içerenköy-çakmak-örnek-ümraniye yaptım bol rampa ve rüzgarla güne başladım havanın soğuğu kırılmış gözüküyor :)

@RSY Ersoy

Böyle dedin nazar değdi, şu anda Küçükyalı'da inanılmaz bir fırtına başladı zira.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri