Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Erkan, dostum, büyük geçmiş olsun.

Kaza tam önümde oldu, her saniyesini hatırlıyorum, verilmiş sadakan varmış. Yine de usturuplu düştün, kaldırıma doğru veya yolun içine doğru sürüklenmemen büyük şans, yoksa çok daha tatsız bir durum olabilirdi.

Umarım kısa zamanda iyileşirsin.

Görüşmek üzere...

@Nicotine34
Yüreğimi yardın gece vakti:( çok şükür bununla atlattık:( herhalde bırakıp gitmeyecektik, ya fenalaşsan:( sana mahsus şu amortisöre bak dedim, omuzunu kontrol etmek için;) hastaneye gidip kontrol ettirmene de ayrıca sevindim, tekrardan geçmiş olsun, eşine de selam:)

@Nicotine34

Geçmiş olsun Erkan Abi. Umarım önemli br şeyin yoktur. Bu arada bu hava durumları oldukça can sıkıcı. Burada hala yağmur ve soğuk var, Doğu Karadeniz'de daha beteri var. Haberlerde duymuşsunuzdur, Rize-Erzurum karayolunda 25 kişi Ovit Dağı Üçoluklu Çeşme mevkiinde (Dağın adını taşıyan geçitten Rize-Erzurum sınırı geçer) donmaktan kurtuldu. 1 haftadır, tezle ilgili insan kaynakları dergilerinde takım performansı ölçekleri aramaktan helak oldum. Herkese iyi uykular :)

@Nicotine34

geçmiş olsun Erkan , açıkçası foruma daha yeni girdim ve face de ki fotoları da görünce şok oldum. Ahmet'in dediği gibi, neyse ki usturuplu düşmüşsün. kısa zamanda iyileşmeni umarım. dün akşam ki olaydan sonra bizim yaptığımız , Tur / Kaza oranımızın yüksekliğini dikkate alarak kurşunmu döktürsek , ne yapsak acaba? :D

bu vesileyle herkese günaydn ve tekrar geçmiş olsun...

@Nicotine34

yolda iyi haberini alınca hepimiz rahatladık hepimize geçmiş olsun
dün sana birşey demedim ama düşmene ve lastikten çıkan sese şahit olduğumda nasıl ayağa kalkacak diye düşündüm fena gittin arkadaşım buna şükür neyseki ucuz atlattın bununla kalsın görüşmek üzere

erkan abi geçmiş olsun dün ulaş abiler söyledi ersoyla beraber sarpın patlayan tekerliğini yaparken gördüm sahilde onları biras muhabbet ettikde neyseki sorun yokmuş bu sevindirici haber.

bence herkes bisikletine nazar boncuğu taksın :D karbondan bulabilirsek yaptıralım ağırlıklar uçmasın :))

@Nicotine34

Tekrar geçmiş olsun, birkaç güne bir şey kalmaz :)
Ciddi bir sorun çıkmadığına sevindim. Özellikle bilek oldukça hassas bir bölge, bir sakatlık olmaması büyük bir şans.
Nette biraz araştırdım, ayağa kalkıp sprint atarken ayağın spd'den çıkmasını mümkün mertebe önlemek için ayarını iyice sertleştirilebilirsiniz diyorlar. Muhtemelen zaten aklına gelmiştir ama bir söyleyeyim dedim yine de.
"A much more insidious risk is that you could accidentally clip out of the pedal during a sprint or a hard effort. I've seen this happen before at races and even in group rides and it's pretty scary since the rider is typically going all out at the moment his feet disengages. Heck, Thor Hurshovd may have lost the stage 3 sprint in this year's TdF paritially due to his right foot coming out. To avoid accidental clip-out, you want to make sure that the tension release is set so that you can only clip-out if you make an effort to do so."

erkan abi geçmiş olsun. ciddi bir kazaydı. lastiğin patlama sesi ürkütücüydü.bileğinizin durumu iyidir umarım. küçük bir kemik parçası dediğiniz durum nedir. bilek hareketiniz de parmaklrınızı oynatırken bir ağrı var mı acaba? benzer bir kazayı kardeşim geçirmişti geçen pazar. yere yüz üstü düşmüş ve eli gövdesinin altında kalmış.ilk 10dk 3 parmağında bir uyuşukluk olmuş. fakat eve geldiğinde bişey yoktu. akşam da şavsata mtb yarışına gidicek.

bu tür kazalarda boşvermeyip bir doktora görünmekte fayda var diye genel bir duyuru burdan yapmak doğru olur sanırım.

tekrar geçmiş olsun.

görüşmek üzere.

Evet sağ bilek konusuna aşağıdaki resimle yardımcı olayım, röntgen benim değil fakat işaretli yerden kücük bir parca kopmuş :mad: kendi kendine düzelir herhangi bir müdahale yapılmaya gerek olmadığı söylendi. Sağ elimde atel kullanmaya başladım atelli resimde bana ait değil :)

http://img858.imageshack.us/img858/3047/89017246.jpg - http://img199.imageshack.us/img199/8109/unledt.jpg

Ön tekerin son durumuda aşağıdaki gibi :D Mavic çatlar derlerdi inanmazdım :D

http://img707.imageshack.us/img707/425/111111111111cl.jpg - http://img98.imageshack.us/img98/5678/222222222222222a.jpg

Kullandığım ilaçlar Parafon ( Sabah-Öğlen-Akşam tok ) Diklofenak ( 24 saatte 1 adet tok ) Fastjel ( Sabah-Öğlen-Akşam ağrıyan yerlere )

Saygılar
Erkan

Geçmiş olsun erkan. 2008'de araba çarptığında benim de aynı bölgede (röntgendeki bölge) bir sorun olmuş ve 1 hafta atelle gezmiştim. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde ise skafoid kemik kırığı teşhisi konuldu (baş parmak uzantısıyla bileğin kesiştiği yerdeki yarım ay şeklindeki minik kemik) ve 2.5 ay alçıda kaldı. Umarım senin durum böyle değildir ve çabucak iyileşirsin...

Geri