Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo

olay olay 24 nisan uluslar arası bisiklet yarışı bu kaçmaz caddebostanda sekiz tur atılacak....

176 sporcu var bunların yarısı prof ispanya, italya takımları geliyor geçen seferki yarışı seyrettim italya, ispanya kapıştı ....
ekipteki adamlar acaipti kardeşim ama bu kançerallayı gördükten sonra atağın ne olduğunu gördüm adam v2 füzesi....

:) :) :) :) :) :) :)

kançeralla gelmez zati adamın morali bozuktur şimdi ekipteki adamları sahip çıkmadı ona adam o kadar hızlıki ekipteki adamları arkada buhar oldu be....
:D :D :D :D yok öyle yağma adam basacak sen onun rüzgarında gideceksin valla bizim aytek bize kızmakta haklı biz çalışmıyoruz he babam onun ensesinde gidiyoruz ....demek kançerallaya göre ben çalışmıyorum, evet yarış olarak algılarsak olayı, ben çalışmıyorum arkadan seyretmekle kançeralla baba kusuruma bakmasın aytekinde ben yaşlıyım lo...........

:D :D :D :D :D :D

selamlar arkadaşlar ,
Salı gelemedim ve bugün ya da yarın da gelemeyeceğim görünüyor.
1 haftadır yüksek tansiyon var ve neden olduğunu da anlayamamakla beraber sürekli inip 18/10 gibi tavan noktalara da çıktı. Bugün itibariyle EKG/kan tahlili/efor testi/akciğer filmi ve 24 saat tansiyon ölçümü yapılıyor. yarında sonuçlar çıkacak.
duruma göre en iyi ihtimal h.sonu yapılacak tura katılabilirim görünüyor.
not: bence tüm sonuçların sonunda doktor, ' yakalamaya çalıştığınız İlte ve Ersoy'dan uzak durun' gibi bir yorum bekliyorum :)

@Hüseyin Odabaşı
Geçmiş olsun kardeş, aynı durumdan muzdarip olarak kafana takılan birşey olursa ara, eğer sonuç, sebebi belirsiz çıkarsa doğru ilacı bularak düşürmeye çalışacaklardır ama doktoruna göre abuk tavsiyeler gelebiliyor ilk doktorum performanslı kullanıma karşıydı diğeri ise kendini kontrol ederek kullanmaya devam et demişti, zaten nabız saati alacaktın o da iyi bir kontrol mekanizması olacaktır, görüşürüz

@RSY Ersoy
biz de dil altı var atınca hepsini yeriz:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

Çok saol , yarın bir sonuçları alayım sen de bol tuzlu pastırma getirirsin sonra yerken bu tansiyon niye çıkıyor diye düşünürüz:D
şaka bi yana , sonuçlar gelsin herkes ile paylaşırım , malum 10-15 km ile lay lay lom yapmıyor , vücudumuzu-kalbi zorluyoruz.

@galipulusoy

hahahahhahahhaha
hay aklınla bin yaşa galip ..bunu düşünmemiştim...
evet bi matara bende kaparım ama adamlar nerde atacak yahu.....
finişte olacağım son 800 metrede üç isim var ...farrah,-cervelo takımı ,andre-takımı omega ve alessandro --sabıkalı italyan doping kullandı, 2007 den beri cezalı ,birinci olsada alırlar ödülü galba, bi adamın adı çıkacağına derler ya o hikaye....

@galipulusoy

O gün benim ALES sınavım var. Sınavdan çıkar çıkmaz, Bostancı'ya gitmek farz oldu.

Geri