Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

o.k dostlar.....
ertan bende olmayanlar

1- fotoğraf makinesi.
2- şofben
3- çamaşır makinesi..
4- cep telefonu
5- ev telefonu..

elektronik alet

1- bilgisayar 20 senelik kasa
2- cep tv 37 ekran
3- cep buzdolabı
4- mp3
5 - filips traş makine kafa traşlama için......
6- ps2

kendimi fırtına yürekteki kızılderili bilge gibi görüyorum aynı o adam gibi yaşıyorum yaşasın kızılderililer ........

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

ulaş 20.00 de olurum ....... bana çok yakın orası ...

Scudo
akşam masaya yatıracaktım olayı ama şimdi söyleyeyim ben 15 mayıs pazar günü kesin olarak tek başıma bi yolculuğa çıkacağım ne de resim çekmek için fotoğraf makinem var çünki durmayacağım ve basacağım .......başkasından fotoğraf makinesi almak niyetinde değilim benim gidip gitmediğime benimle gelen şahit olacak ...

ayrıca gördüğüm kadarıyle iznik gezisine talep yok o yol kartepeden daha zor sayılmaz zor olan 110 km lik gidiş ve dönüşte deki rampalar eğim 10 giderken dönüşte eğim 18 olmakta.. yol bisikletine uygun çünki aytek gitti orayı,

ayrıca yolculuk 15 mayısta kesin olarak kartepe oteldir burdan ilan ederim tek olarak yapacağım arka cep çantaya dayayacağım mp3 ses tesisatını arkadan müzik gelecek gümbür gümbür çıkacağım kartepe rampalarını 18 km ordan ineceğim suadiyeye ve topuklayacağım bostancıya toplam 150 km belki gebzede noktalarım olayı 110 a bağlanır tek sıkıntı gebze tuzla arası temde emniyet şeridi sorunu kamyon sürkülasyonu....... şerit yok bazı yerlerde ...

evet isteyen takılır bana istemeyenede eyvallah deriz......

Kudret abi , İznik olayı tamamdır , çoğunluğu ve hava durumunu ayarladığımız gibi, buradan gidiyoruz der ve çıkarız , uzun uzun hesap kitap yapılınca iş daha çok çıkmaza giriyor, sen merak etme hepberaber gideceğiz.

dostlarım herkes kutlamadan bahsediyor ama zaman ve mekan konusunda net bir bilgi var mı?
:D

@Alp Aslan

alp havaların ısınacağı yok bu nisanda ...ta önümüzdeki haftaya baktım 12 derecelerde hava seyretmekte ...evet iznik mayısta olur anca ve derimki 1 mayısta hava ne olur mayıs ın 8 inde ne olur ona bakarak karar vermek iznik için ,havaların ısınması tam olarak 15 insinden sonraya denk gelir ... ben 15 mayısta tek alacağım o kartepeyi. kesin olarak tek gideceğim artık bundan sonra böyle...
evet iznik için güzergah gebze tren topçulardan karamürsel yönünden orhangazi iznik yolunu gidip gelmece bunun dışında yollara gitmek yol bisikleti açısından son derece yorucu olacaktır, toplam bütün tur 118 km bunun 110 km si topçular iznik topçular arası olup geri kalan 8 km ise gebze eskihisar gebze arası toplam mesafe dir...yahu gardaşlar bu çerez turu yahu...kartepe evet zor ...

@Özgür_Aksoy

sana öyle geliyor özgür dost sen yersin rampaları yolla zor gelebilir nedeni antremansızlıktır bi antreman yap bak ne oluyorsun tabi rampa antremanlarını hafta içi rutin götürebildiğinde, bu işi gerçekten ciddiye aldığın vakitde valla kartepeyi yıkarsın ....

:in: :in: :in: :in:

@RSY Ersoy
Bel tur 20:00 işten erken çıkabilirsem daha da önce orada olmaya çalışacağım
Bu arada doğru biliyorum değil mi?

@Ulaş Apak

ulaş yaz sezonu ayar çekilir, ama korkunç yanmaca rampalarda sıcaktan,, ben takdım kafaya bi kere 15 mayısı yıkacam orayı .....delirdim artık .....

:D :D :D :D :D

evet bir mayıs hava durumu iyi olursa ayar çekerseniz iznike güzel olur

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi ben yaz sezonu derken genel olarak nisan-ekim arasını kast ediyorum. Temmuz Ağustos oldukça zorluyor ama onun dışında çok sorun olmaz herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Hüseyin Odabaşı

hüseyin dost aynı durumu özgür e de söyledim antremansızlıktan olabilir ama rutin bi biçimde çalışma ile bu iş aşılır,rampa çalışması tabi , genç adamlarsınız beni gebertirsiniz rampada ...

:in: :in: :in: :in:

@Ulaş Apak

ulaş şöyle....
sadece şubat ,mart, aralık ,haziran, ekim ,nisan ayında kartepe yapmadım kartepe en ideal ay mayıstır bir de ekim ........haziran temmuz ağustos sakat ........ ocakta gittim felaketti kasımda gittim sibirya soğuğu vardı 1640 da,,,,
eylül bile sakat nedeni çok sıcak aşağısı yukarsı soğuk aynen çarpılmaca , ........ekim eyvallah fakat kuru soğuk başlar zirvede bu soğuk ne sıcak ne soğuk olayı ekim güzel aydır .......

Geri