Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

abi sen bize yolla gidilebilecek en temiz güzergahı çıkart biz ona uyarız ne de olsa sen biliyorsun oraları, kendi başımıza bir yol çıkartıp perişan olmayalım, görüşürüz abi

Scudo
@Alp Aslan

alp yukardaki güzergahı hem aytek hemde araba eskortlu olarak avrupa pedal grubu gitti onlarında resimlerine baktım yola uygun nispeten ama gölün kuzeyini vede güneyini yola tavsiye etmem alternatif en iyi yol yukarısı 118 km gidiş ve dönüş aynı ,yalnız dönüşte topçulardan dönmek istemeyenler topçulara kadar gelir ordan 12 km basarak düz yol yol bisikletine uygun yalovadan feribota binerler o vakit 118 artı 12 km gitmiş olurlar......

Kudret abi yalova'dan hareket ettikten sonra İzniğe inmek için nerden döneceğiz haritada gösterilen yol hangi sapak oluyor ve o yolu takip edip aynı şekilde geri dönersek bir sıkıntı olurmu teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Arkadaşlar, yarın tur öncesi 20:00-20:30 arası Caddebostan'da turun birinci sene-i devriyesi şerefine ufak bir kutlama yapacağız, bu bir sene zarfında tura katılmış (ya da bu sene katılmak isteyen) herkesi bekliyoruz. Ben tanıdığım insanlara özel mesajla erişeceğim ama siz de bildiğiniz herkese haber verebilirseniz çok iyi olur.

Yarın görüşmek üzere :)

@Alp Aslan

alp oraları haritadan cadde cadde isımlerini aldım birinci değil ikinci kavşaktan sonra atatürk caddesinden dönülecek o cadde direk orhangazi iznik karamürsel yolu orda büyük olasikla levha vardır yol sağa dönmekte güneye doğru ben not alarak her yere böyle gittim senin anlayacağın not book var bende cbs de neymiş........

:) :) :) :) :) :)

Arkadaşlar Merhaba,

Akşamki kutlama ile ilgili detaylar tam olarak belli oldu mu?

Bu arada hava da güneş açtı, umarım böyle devam eder.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ahmet Ersöz

Akşam 8'de buluşacağız demiştim, ama şu lanet olası işler yüzünden vakip bulup eski katılımcıları çağıramadım. Çoğunluğa uyarsa haftaya perşembeye de atabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Elimden geleni ardıma koymayacağım gelmek için :) inşallah bir aksilik çıkmaz, çayın dibine vurmam lazım, Trek geliyormu:)

@RSY Ersoy

ama rüzgar yok gibi ersoy.
yavaş yavaş bahar havasını hissedelim artık di mi?
akşama görüşürüz...

not: malum , henüz km. saatim yok. bu akşam, standart 27-29 km olan ortalamamı 1-2km yükseltmek için km. saati olan ve 31-32ort. yapacak ama gereksiz 40-45 yapmayacak :in: bir pedalşör arıyorum :D (tabe yapabilecek miyim , o ayrı :rolleyes: )

zorlamadan çıkmayacak bu ort. yukarıya , ama ben 1-2 km artışı , aylık olarak arttırıp acaba düz yolda yaz sonuna kadar toplam 40-50 km lik bir parkurda, 34-35 km ortalamaya çıkabilir miyiz? onu merak ediyorum....
ne dersiniz?

@Hüseyin Odabaşı

bende de km saati yok allah ne verdiyse basıyorum sağımda solumda biri varsa saati soruyorum biraz komik oluyor ilter abi gelirse bugun o otamatik söylüyodu :D :D :D

@RSY Ersoy

ben işi biraz allaha bırakmadan ne yapabilirim diye bakıyorum.
malum senden 6-7 kg fazlam ve 5-10 cm boydan eksiğim var sanırım.
sen de bekledin o kadar , bas tabii ki ama ben şimdilik bu şekilde yavaş yavaş arttırmayı deneyeceğim bakalım.

@Ulaş Apak

zor değil ama sürekli(30-40km boyunca) 34-35 km ile hiç gitmedim, merak ediyorum .rampa talebine de katılıyorum. ilk sabiha'ya çıktığımda tektim ve ağlayacaktım neredeyse (kron mtb vardı o zaman) son çıkışımda ise ( 2 hafta önce) çok daha farklıydı , off road bile yaptık di mi :)

sevgili kaynarca ekibi dostlarım....
kutlu olsun bir yıllık çalışmalarınız ,,,,,,
bütün kış yatmayanlar kazandı yatanlar ise malesef hafif turlardan sonra anca bir ay sonra toplar mayısta dalarlar uzun yollarada 200 km onlar için zor olur tabi...evet akşama ben sivil vaziyette caddebostan cafeye gelir bi bakarım ...........20.30 da orada olurum .....

@Kudret Kurtcebe

Abi teşekkür ederiz ama biraz daha erken gelmeye çalış bence. O saatte yavaştan toparlanmaya başlarız muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri