Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alp Aslan

Abi yarın gelsen de hem bir gül cemalini görsek, hem de şu İznik mevzuunu bir masaya yatırsak :)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Alp Aslan

burda iznik dendi kim dedi alp dedi alp bence bu işi organize et yahu ....

valla varım iznik organize et bi o.k desin herkez toplam 118 km haydarpaşada buluşmaca tren ile gebze dönüşte tren feribot gidiş geliş hepsi 12 ytl yol parası, mayıs ayı olabilir, bence ideal mayıs ayının 15 i pazar havalar ısınmaya başlar......

evet alp bu iş sana bakmakta ...........

@Kudret Kurtcebe

kudret abi , daha önce bu turu yapmamakla beraber , acaba sabah erkenden yani hazır trafik de yok iken hem ısınma amaçlı 27-30 km ort. ile düz yolda Gebze ye kadar pedallayıp , oradan karşıya geçip İznik'e gitsek , dönüşte ise malum trafik yüzünden Yalova-Pendik yapıp dönsek nasıl olur?
Ulaş'ın da dediği gibi pastalarımızı yerken , daha alternatifli fikirlerde gelebilir tabii ki :)

@Hüseyin Odabaşı

hüseyin olur da kim gelecek angaryadan yol şimdi aytek gitti 118 km nin o etab hakkında bilgim var ben bu güzergahı kullanmadım ..topçulardan karamürsele doğru ve ordan atatürk caddesinden orhangazi iznik yolu 10 eğim rampa yalnız dönüşte 18 eğime çıkmakta rampa en kestirme yol bu .....
toplam 118 km bu yol kimseye zor gelmez bostancıdan gelecekler 44 artı 44 eklenir tren olmaz ise bir de ben o yolu gördüm gebze tuzla arası emniyet şeridi yok dar yol kavşak çok o yola girmeden önce vasiyetname yazacaksın dönüşte herkes yorgun olur o yola girmek ölüm demek.......valla yalova pendik dehşet para 4 ytl bisiklete ben o lüks feribotlara binmem onları protesto ediyorum ...

Hıııı, yol kötü ise hiç uğraşmaya gerek yok tren ile gebze ordan topçular, ama dönüşte pendik feribotunu düşünelim derim Kudret abi, çok üzülmeden dönmüş oluruz, malum bu seferki biraz köfte amaçlı :)

@Alp Aslan

118 km lik etab yukarda en kestirme yoldur...
o.k bana uyar alp ben bostancıdan harekete geçerim 44 km sonra gebzeye varırım ordan eskihisara feribota gelirim 3 ytl geçiş gidiş ve dönüş toplam 6 ytl bisiklete para yok emme dönüşüde burdan yaparım feribota para yok .....
treni dönüştede tek olarak kullanmayabilirim dönüş prosedürü bana uyan benle gelsin toplam 118 artı 44 artı 44 olur bi günde ....

@Alp Aslan

o.k alp şöyle olur tren ile gebze ordan topçular yalnız topçulardan yalova istikametine gidilirse yol uzar söyleyim o yolu iki kez aldım anlamsız bi yol ve 5 km lik rampa var yalova orhangazi arasında sonra gölün güneyinden gitmek mıcır asfalt adamın beyni delinir orda, kuzeyi gölün aynı şekilde mıcır asfalt yola müsait değil benim aşağıdaki yol nispeten yola müsait o yolun resimlerini gördüm aytek gitti orayı yolla.....
ayrıca dönüşte topçular olur yani gidiş ve dönüş aynı yol öteki türlü alternatif şudur topçular yalova gölün kuzeyi ve dönüş boyalıcadan topçulara olur ama o zaman iki misli yorulursunuz gölün hem kuzeyi hemde güneyi mıcır asfalt beter bi yol..........
en temiz aşağıdaki 118 km lik yolu gidip gelmek .....

alternatif yalovadan dönme durumu.....
gebzeye tren ile bisiklet ile iniş 4 km eskihisar feribot iskele 3 ytl geçiş tren 1.5. artı 1.5 eşittir 3 ytl....
topçulardan yalova, orhangazi ve gölün kuzeyinden gidiş ve iznik,,,,,
dönüş aynı yol ,kuzeyden yalova feribot çok yorucu yol için söyleyeyim...

Geri