Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

geceden bir anektod ;

konu, sarp'in universiteye girecek olmasi ve olaylar gelisir...

>Ahmet : Sinava girelicol oldu benim yaa , sene 1992.
>Ersoy : abi , ben 1992 de ilkokula basladim !
>Mumin : Abi yaa, ben 1992 de dogdum!!!
> Ahmet : ......................
guzel tur oldu ,herkesin ayagina saglik,

Ulas, musait oldugunda klasik olarak verileri girersin umarim.
ersoy , sana da gecmis olsun .Bol bol gofret ye ve iyiles tamam mi :)

Scudo
@Hüseyin Odabaşı

teşekkürler abi geçen senede aynısı olmuştu ilaç ve kremler hala duruyor hemen giriştim kremlere :), ahmet abiyi ilk turunda yıktık resmen :D adam direk yaşlandık be moduna girdi :) :)

katılan herkesin ayaklarına sağlık diyorum özellikle ahmet abiye hoşgeldin diyorum, şu iğrenç havada iki pedal çevirdik kendimize geldik

:vroam: :vroam: @Ahmet Ersöz

Üzülme Ahmetçim bu sorun m bir hafta sonra kendiliginden çözülecek..Bunlar Martın son cırpınışları :in: , yağış ihtimali vardı.Birde yemek için gec Bu arada en büyük sorun grup sorunu arkadaşlar basıp gidiyor perşembe yalnız kalmıştım allahtan bir arkadaş sonradan katıldıda Pendike varabildik bir insan nasıl tek başına geceleyin Kaynarca ya gidebilir . onu önde giden arkadaşların takdirine bırakıyorum. :vroam:

@gürkan doğanay

Mesir macunu tavsiyende yaptığın toz olma efekti dikkatimden kaçmadı :D Sizin kadar hızlı gidebilmem için en az 1 ay gerekiyor şu olası tez konusu için olası değişkenleri ölçen ölçekleri Türkçe'ye çevirmekten fırsat buldukça. Bu arada bana mesir macunu yetmez, saydıklarıma ek olarak köme (nam-ı diğer cevizli sucuk) lazım :D :D :D

@RSY Ersoy

Nooldu yahu ilahi RSY?. :eek:

En son yaptığımız 100km'den beri benim diz de hiç huyu olmayan şeyler yapmaya başladı.. O günkü zorlamamdan beri 30-40 km'leri aşan turlarda dizimin yan tarafında giderek artan ve sonunda yürümemi bile zorlaştıran bir ağrı hasıl oluyor..

Ben de rüzgara yormaya çalışıyorum, bir kaç gün daha izleyeceğim.. Devamı halinde bir baytara görünmek şart olacak galiba.. :(

@Kaşif

Kusura bakmayın, biz yüksek tempoya alıştığımız için son haftalarda ne olduğunu anlayamadan kopabiliyoruz.
Önümüz nisan, turun katılımcı sayısı birkaç hafta içinde artmaya başlayacaktır. Bostancı'dan itibaren 25-27 ve 30-32 kilometre sabit hızlı iki ayrı grup halinde gidilip son noktada (muhtemelen Avşar) buluşulması gibi bir yöntem izlenerek bu sorunun giderilebileceğini düşünüyorum.

Bu arada gün değişikliğini turda konuşalım dedim ama katılım son üç turdur hep 5-6 kişiyle sınırlı kaldı.
Kimsenin itirazı yoksa gelecek haftadan tur günlerini pazartesi-perşembe yerine salı-perşembe olarak değiştirelim.
İtirazı olan varsa ya şimdi konuşsun, ya da sonsuza kadar sussun :)

sevgili kaynarca ekibi dostlarım....
bu yüksek tempo olayını herkezin özümsemesi gerekir....
malesef 5 senedir bu bisiklet camiasında bi insan var gerçi isim vermeyeceğim siz anlarsınız herkezi kendi temposuna (temposu 17 dir ) mahkum ederek ve asla kendisinin geçilmesine tahammül etmeyerek ,bisiklet turlarının sanki hep böyle olduğu ,millet tarafından zannedilmiştir, taki ben karşı atağa geçerek...evet gezi anlayışında olan bisiklet turunda eğer tempo 17 ise kaska ne gerek var diyorum bu benim görüşümdür kimseyide bağlamaz lay lom lom süren bi kişi kask taksa ne olur takmasa ne olur .....ama altınızda yol varsa işte o vakit durum farklıdır bu mtb değil 28 jant ve kafayı gözü dağıtırsınız ....
evet gördüğüm kadarıyle aranızda performans farkları var bu normal burda çalışanlar kazanır bu kadar basit......
bu seleye kim fazla biner yüksek tempo antremanlarına kim fazla ehemmiyet gösterirse tabiki semeresini alır.....ha asla arkada kalanı beklemem niye bekleyeyeyim o vakit vücut soğur ve benim yaptığım o günkü spor suya düşer kendi turlarımda bile, daha doğrusu antremanlarımda rampaları tırmandıktan sonra bakıyorum arkama kimse yoksa basıyorum açıkçası.....beklemek demek benim kaybetmem demek bu kadar basit bu işin duygusallığı olmaz nasıl ben beni beklemeyin diyorsam benden daha yüksek basan arkadaşlara, aynı şekilde benden daha az basan arkadaştanda aynı anlayışı beklerim ....bu bir denge meselesidir ....

@Uğur ÜNAL

o vakit bisiklete binmeyeceksin arkadaşım ..ben senelerdir biniyorum kafamda kask olmadı çoğu zaman ne ağaca çarptım nede başka yere ....
usta bisikletçi düşmemeyi öğrenir hiç düşmedim yıllarca desem bana inanacakmısın evet düşmedim 70 lerde bu kadar kask fanatikliği yapanlar yoktu sonradan türedi bu arkadaşlar ...bisiklete binecek insanlar kasklı yada kasksız hiç bir güç yaptırım yapamaz insanlara ...

Geri