Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Alınan bilgiye göre, Bostancı Sahili'nde sabah saatlerinde bisikletle spor yapmak isteyen Salih Necdet Malikoğlu (61), dengesini kaybederek bisikletten düştü. Başını beton zemine çarpan Malikoğlu, ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Malikoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

www.haber7.com sitesinden alıntıdır.

61 yaşındaki bir kişinin çokta hızlı gitmediğini düşünürsek , lay lay lom giden bir kişi de düştüğünde hayatını kaybedebilir.

@Uğur ÜNAL

uğur arkadaşım lafım genele ......
bazıları var ,insanların ,kask fanatikliği yaparak bisiklete binmelerine karışmakta ve sürekli insanları kask gereklidir diye kırmızı yazılarla ikaz etmeye devam etmekte benim sözlerim hep oraya doğrudur ama arkadaş burnundan kıl aldırmaz yalnız çok fena çekeceği var bu 3 ay ben deli bi adam olduğum için kafayı birine takarsam onu sahada yakalarım ....ve ne olduğunu gördü kendisi...
son olarak hiç bir kural dayatması insanların hür iradelerine karışmayacak avrupada danimarkada hollandada bir sürü insan kasksız bisiklet kullanmakta vay efendim sen niye kask kullanmıyorsun diye kimse orda başkalarına psikolojik baskı uygulamamakta, insanların hür iradesi olacak bisiklet özgür insanların vede özgür düşünenlerin aracıdır evet insan sele üstünde kendi tercihini kendisi belirler hiç kimse ona karışamaz ben antremanıma gelen arkadaşa asla baskı yapmadım neden kaskın yok diye, tura almamazlık etmedim bu son derece çirkin bi harekettir ve bu hareketini sürekli yineleyen insanın ise benden acaip bi şeklide çekeceği vardır ...seni tenzih ederim zati o arkadaş fena halde bu aralar sinirleri bozulmuş vaziyette facede bile yönetici konumundan istifayı çekmiş görünüyor ...

@zeki günaydın

zeki
o amcamız önce kalp krizi geçirerek bisikletten düştü hatırlatırım
evet önce kalp krizi olmakta bakarsın bende öyle ölebilirim önce kalp krizi sonra dengeyi tabi kaybedersin vede düşersin ayrıca bu bisikleti çok ciddiye alanlar şunu bilecek arkadaş ben bu gün çok iyiyim hiç moralim bozuk değil diye konsantre olacak her bisiklete binişimiz öncesi moralimiz son derece üstün olacak bozuk moralle binemezsin ,,,,,,
evet amcamız 61 yaşında kalp krizi geçiriyor yine aynı şekilde bi kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybediyor koşu yaparken bunlar normal ......
genede kişilerin hür iradelerine hiç kimse karışamaz ben yanımda kasksız olan ve keple takılan arkadaşlar ile takıldım ve onlara tek kelime etmedim ayrıca bu foruma pek uğramayan ultra bisikletçi var ilteber çanakkalede hep keple bisiklete biner acaip temposu vardır sevmez kaskı ne yapalım yani onu dışlayacakmıyız ....yine ters arif severim onu acaip performas yapar sende geldin kanlıca gezisi gece sürüşünde,o akşam kafada kep vardı adamın seçimi o ...neden kızacağız ters arife üstelik acaip bisiklet sürüyor bu arkadaşımız.....

not....
evli arkadaşları tenzih ederim, hanım ile münakaşa ettikten sonra asla bisiklete binmeyin ....

@Kudret Kurtcebe

bu bölüme bende katılıyorum. isteyen istediği şekilde biner. kimsede müdahele etmemeli. sonuçta aklı başında insanlarız.

ancak yavaş kullanırkende kask kullanılmalı. kalp krizi olmazda başka bişey olur. denge kaybına sebebiyet verecek herşey kafamızı sert bir yere çarpmamıza neden olabilir. nitekim bu elim olayın sonunda bir hayat sönmüştür.

@Alp Aslan

Önce bir güç kazanayım. Sonra yavaş yavaş rampalara sararız.

@zeki günaydın

zeki ben şöyle düşünüyorum gerçi biraz uç gelebilir ...o ölen yaşlı amcamız seçimini kendisi yaptı ...
ve bizler bisiklete binerken hür iradelerimiz ile seçimimizi yaparız ve buna katlanırız sonuçlarına tabi ve kimse bi başkasının seçimine karışamaz ...

Bu hafta üniversite ilk aşama sınavımın olması kötü oldu çıkamaz oldum. bünye alışmış ders falan çalışamıyorum binmessem :) şurada 3-4 gün görüşemedik ama muhabbetinizi ve pedallamanızı özledim :) Bu arada bu pazar lütfen uzun bir tur yapmayın vallahi darılırım yada benide bekleyin :) sınavda konsantre olamam :D

@Berna Solak

Gelmesin zaten o yaşta ne romatizması biraz zorlamadır bence soğuk havalarda olabilir.. geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı salı

Geri