@zeki günaydın
zeki
o amcamız önce kalp krizi geçirerek bisikletten düştü hatırlatırım
evet önce kalp krizi olmakta bakarsın bende öyle ölebilirim önce kalp krizi sonra dengeyi tabi kaybedersin vede düşersin ayrıca bu bisikleti çok ciddiye alanlar şunu bilecek arkadaş ben bu gün çok iyiyim hiç moralim bozuk değil diye konsantre olacak her bisiklete binişimiz öncesi moralimiz son derece üstün olacak bozuk moralle binemezsin ,,,,,,
evet amcamız 61 yaşında kalp krizi geçiriyor yine aynı şekilde bi kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybediyor koşu yaparken bunlar normal ......
genede kişilerin hür iradelerine hiç kimse karışamaz ben yanımda kasksız olan ve keple takılan arkadaşlar ile takıldım ve onlara tek kelime etmedim ayrıca bu foruma pek uğramayan ultra bisikletçi var ilteber çanakkalede hep keple bisiklete biner acaip temposu vardır sevmez kaskı ne yapalım yani onu dışlayacakmıyız ....yine ters arif severim onu acaip performas yapar sende geldin kanlıca gezisi gece sürüşünde,o akşam kafada kep vardı adamın seçimi o ...neden kızacağız ters arife üstelik acaip bisiklet sürüyor bu arkadaşımız.....
not....
evli arkadaşları tenzih ederim, hanım ile münakaşa ettikten sonra asla bisiklete binmeyin ....