Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

sevgili kaynarca ekibi dostlarım...
bu gün düldüle bindik bi dolaştık sonra deltaya uğradım ertan hocam orda idi şamata gırgır yaptık ertan hocam yeni bisiklet almakta mtb, onunla yarışlara takılmaca yapacak şimdiden başarılar dilerim ....... şilede bana köfte ısmarlama sözü verdi söz sözdür ......

:) :) :) :)

Scudo
@Hüseyin Odabaşı

Geçmiş olsun Ersoy. Eğer o gün yanınızda olsaydım şunu derdim: Ben de o yıl şimdi artık olmayan bir ilköğretim okulunda ortaokul öğrencisiydim. Üniversite sınavına da 1996'da girdim ve sonrasında son 2,5 senede trenle gidip geldiğim Sakarya Üniversitesi maceram başladı.

sevgili kaynarca ekibi dostlarım....
şimdi bu pazar bi topik açtık anadolu yakasından arkadaş arıyorum yahu ses yok ....

:( :( :( :(

bostancıdan 44 km eskihisar ordan feribotla topçulara ,ve topçular iznik topçular arası tam 110 km .......dönüşte gebzeden trene binmece 4 km eskihisardan gebze tren istasyonu.....
hepsi toplam 159 yuvarla 160 km ıronmanlık olay yalnız ben kafayı kırdığım için gebzeden bostancıya basma durumu ve bana 198 km ye mal olma durumu ...
diyeceksinizki bi köfte yemek için 198 km gidecek kadar enayimisin valla avrupa yaka soyundu bu işe inşallah bi aksilik olmaz ..yalnız onlarda gebzeye haydarpaşadan trenle gelecekler ben illet oluyorum trene yahu allah aşkına bi adam yokmu benle gelecek eskihisara kadar basacak 44 km ....dönüşte trenle döner ...anadolu yakadan kimse yok arkadaşlar valla tek kaldım.....

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

@Kudret Kurtcebe

kudret abi , grup adina konusmamakla beraber , ben henuz 150-200 km icin hazir degilim. ulas'in da yazdigi gibi hafta ici 2 aksam 50 km lik , haftasonu da 1 kez 100 km lik turlar ile simdilik Nisan ortasina kadar 2-3 hafta daha gideriz(giderim) . ondan sonra haftasonlari 150-200 km lik turlara baslayabilirim sanirim. sana simdiden keyifli turlar dilerim.

@Hüseyin Odabaşı

o.k
teşekkürler....
nisan sonlarına doğru 160 km ye olabilir bu güzergahı henüz gitmedim iznik e iki sefer yaptım gölün güneyinden alarak kuzeyden döndüm sadece dönüşte orhangazi rampası var idi 10 km bide yalovadan orhangaziye çıkışta 5 km rampa var......
yalnız bu güzergah daha kısa oluyor tabi dönüşte malum tren olayı olursa 160 km ye bağlanıyor nisan sonları hazır olursanız buralara bi gidelim derim.....şifalı sular var acaip güzel bi yer ....
valla avrupa yakadan haber bekliyorum bakalım ne olacak onlarda gitmez ise bu iş yatar.......

@Nicotine34

Erkan dostum, desene bu akşam yan yana gideceğiz

Bu arada ısınmanın tadı damağında kalabilir, ona göre...:rolleyes:

@Ulaş Apak

ulaş selam bu gün daldım sahile saat 11.00 de valla bu yalancı bahar kar maske yoktu kep vardı..kulaklar dondu...hemen ideal tepeden içeri kaçtım minibüs yoluna bu yalancı bahar ayaz var gece fazla olur ayaz sahilde bi de terleme olursa yandı gitti insan diz ağrıları bel artı boyun hepsi bu nemle ilgili öyle giysiler olmalıki kesin kez terlemeyi yok edecek vücut kuru kalacak bunlar bayağı pahalı tabi.......yav bu kış acaip ezdi geçti milleti.......

@Kudret Kurtcebe

Abi kesinlikle öyle. Ben de iki gün önce akşam banyo sonrası tam kurumadan dışarı çıktım, dün aniden boynum tutuluverdi. Çok dikkatli olmak gerek.

Geri