Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
berna arkadaşımız haftaiçi sabah çıkarak bizi hüzünlere gark etti :D

perşembenin gelişi çarşambadan belli diyerek bugun akşam çıkmak lazım :)

Merhaba arkadaşlar. Normal zamandan 1 saat önce çıkarsanız sizle tanışma şansım olabilir. Çünkü büyük olasılıkla 17.00-18.00 arasında sahile yürüyüşe çıkacağım bisiklete tez konusu için yaptığım literatür araştırması nedeniyle verdiğim arada geride kalmamak için. Ama yolun hangi tarafından geçtiğiniz de önemli. Çünkü 2 hafta önce Ahmet Abi ve Samet 18.30 sıralarında ben sahilde yürürken geçmişlerdi yoldan. Ama birbirimizi görememiştik.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Cem'cim sen ne yap ne et, izinmi alacaksın artık birşekilde 20:00 caddebostan'a gel kendini göster bak artık çeşitli söylentiler çıkmaya başladı, aslında Cem diye birisi yok diye, bizlerde seninle tanışmayı çok istiyoruz ancak bunun için senin çaba göstermen lazım o kadar insan işinden gücünden çıkıp geliyor saatlerini filan ayarlayamaz kimse. hadi bakalım görüşmek üzere.

@Alp Aslan

Benim saati geri çekme önerim günlerin giderek uzaması nedeniyle gayet mantıklı. Ayrıca Cem diye biri var. Dün Bostancı'da Muhammet Abi'nin (hız) dükkanına (Cadde bisiklet) çatkapı uğradım. Gayet de güzel bir yermiş. Bu arada çıktığınız saatte mahallem tekinliğini kaybetmeye başlıyor ve oturduğunuz yerler kadar güvenli değil.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Cem Şentin

Cem kardeşim, işte sana tanışma fırsatı için bir destek daha.. Bundan ötesi sanırım elimizden gelmez, tanışma ancak tesadüflere kalır..

Banliyö Bostancı geliş..

http://img84.imageshack.us/img84/422/geli.jpg

Banliyö Kartal dönüş..

http://img14.imageshack.us/img14/8909/11543543.jpg

-

@Cem Şentin
Bana düşmez ama öneri getirmenin mantıksız olduğunu, önceki sayfaları okuyarak saatleri değiştirmeme sebeplerinin açıklanmış olduğunu okuduğunda göreceksin. artık bu meseleyide uzatmadan başka sohbetlerde yapabiliriz sanırım, kendine iyi bak sağlıcakla kal.

@Alp Aslan

kesinlikle katılıyorum, daha da uzatmayalım.

zira bu forumda ve özellikle bu konu altında (kaptanımızın da izni ile ) , sizin gibi hoşsohbet arkadaşları bulmuşken , ben ;

dişli oranları, yeni jant setleri , yaz için hangi lastik tipi ve markası önerirsiniz. malum yaz geliyor, kıyafet önerileri, polarize gözlük, antrenman süreleri ve tempoları gibi konularını konuşmak , turlarımızı takiben yaptığımız çay/kahve/kokoreçler üzerine gurme yorumları ve ayrıca 6-7 senede gelecek kadrolar üzerine yazışmak isterim :)
saygılarımla ...

@extruder
Hahahaha ilahi sen :)
yahu bu lastik konusuna pek önem vermiyordum ama son kazadan sonra lastiğinde kaliteli olması gerektiğini göz ardı etmeyelim derim, biraz pahalı ama conti gp4000 iyi lastik, jant setinle oynama be ya devam , gözlüktede güvenliçalış, kokoreçde ise tahtakale'deki sokak arasındaki arabacı ama tarif edemem götürmem lazım, tabi Gürkanın salacakdaki mekanını henüz test etmedim:)

Cem beyin yazılarını hayretle okuyorum kendisine şaşırıyorum! üniversiteye hazırlanıyorum bende ama sizin gibi sorun yapmadım.Hem ayrıca böyle öneriler lütfen sunmayın burda ki insanlar boş insanlar değil bir dakikası kıymetli insanlar sizin için ne 2 ne de 1 saat önceye alamazlar.Bence bu yaşa gelmişsiniz yanımıza gelcek durumdasınız lakin grubumuzda ki bazı büyüklerimde tenha yerlerde oturuyor ama hep yanımızdalar...

• Beğen
Bugün sizle tanışmak umuduyla saat 17.35'te evden çıktım ve 2 saatlik yürüyüş sonunda Bostancı'daydım. 20.38'e kadar bir arkadaşla karşılaşırım umuduyla bekledim. Ama forumdan olmayan bir Trek'liyle, sarışın bir kadın sürücü haricinde gelen olmayınca istasyona gidip evime döndüm. Yorgunluktan ağrıyan ayaklarla, boşa bekleyişten dolayı üşüme bana kar kaldı.

• Beğen
Geri