Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@extruder

Bu akşam rüzgar nerdeyse yok bende çıkmayı düşünüyorum fakat saat 10:30 dan sonra, istikamet Bostancı - Feneryolu sahil, gezi temposunda sürüş yapacağım :) ( Aynı saate bağlı kalmak üzere her türlü istikamete gelebilirim )

Saygılar
Erkan

Scudo
@Ahmet Ersöz

abi ben ne biliyosam merkezde anlattım :) ben en son geldim zaten yanınıza, geldiğimde ikinizde yatıyodunuz :(

@gürkan doğanay

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama Bostancı bana ters. Çünkü 21.00'den sonra minibüs dışında araç bulmak (genellikle yolculuklarımı tren veya İETT otobüsüyle yaparım İstanbul içinde) mesele. Üstelik bunun dönüşü var ve mahallem 23.00'ten sonra daha da netameli oluyor. Kartal olsa yarım saate oraya yürüyebilirim. Üstelik izni almışken.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@binRR

;) Teessüf ederim, yoldaki kudurtma gayri iradi bir durumdu.. Alp kardeş küheylana kırbacı vurdukça biz gaza geldik, o vurdu biz gazladık.. Bir de bakmışız Kaynarca'ya gelivermişiz :D

Gırtlak mevzuu ise tamamen iradi bir durumdu (gerçi yine Alp'in masa donatma konusundaki hayalgücü oldukça etkili oldu ya neyse).. Ne yalan söyleyeyim gırtlak konusunda Alp'ten aşağı kalır yanım yok.. Hal ve ekip böyle olunca kokoreçten dürüme, işkembeden tuzlamaya varan mevzular biraz mecburi istikamet oluyor maalesef :D

@Alp Aslan

"Bir ekmek arası" derken bir uçtan diğer uca tam bir somunu kastetmiyorsun değil mi? :eek:

Gerçi mübareğe de doyum olmuyor, Pts akşamı sana bahsettiğim arka arkaya çeyrek hüpletme rekorumu düşününce bir tam gayet makul geliyor :in:

@gürkan doğanay
Ekmek canım bildiğimiz 1 tam somun, lisedeyken hayalimizdi paramızı ayarlayıp 1 ekmek arası yiyecektik ben bir türlü yapamamıştım bak hala aklımda kalmış sen şu mevzuya bir el at da çok derinlerde yer edinmiş travmatik hatıradan kurtulayım:D :D :D
Ben o işe kafayı taktım 1 ara halledeceğiz ama acele edip çevremizi tedirgin etmeyelim yavaş yavaş içlerine işlemek lazım :)

patrondan izin alamadığım için bugun dahil olamadım tura, çalış ulan bisiklet ne dedi bana ... saat 11 gibi işim bitti gideyim iki bira içeyim bari dedim sonra alp abi aradı :D eve gideydim kesin çıkacaktım :)

Eğer turu 2 saat erkene çekerseniz Kartal'da arada bir yediğim tanıdığım bir dürümcünün harika dürümlerine yetişirsiniz. Kendisi Diyarbakır'lı. Dürümlerini bir tadın, değil parmaklarınızı, kolunuzu yersiniz. Ancak orası için sahilden azıcık yukarı çıkmanız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
eğer turu 2 saat ileri çekerseniz bostancıda tanıdığım çaycı var ve çaylar benden :D

@RSY Ersoy

Ersoy. Anladığım kadarıyla tam bir çay müptelasısın. Lakin ben daha çok turunçlu (Antalya-Adana arasında reçelini yaparlar) çayı seviyorum. Onun kadar hafif kıvamlı bir çay olmuyor :D Ayrıca bu kadar geç saatte çay içmek iyi değildir. Sonra baykuş misali uykuyu çağırırsınız :in:

Geri