Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

Bugün çıkacağını söylediğin için bugün Bostancı'ya kadar yürüdüm ve 20.38'e kadar bekledim. Ama yoktun. Beni boşuna beklettin. Alacağın olsun Ersoy :boese157:

@Selçuk Uygun

Saat kaç sıralarında yürüdün ? Çünkü Bostancı'ya vardığımda saat 19.35'ti. Deniz otobüsü iskelesiyle artık çalışmayan vapur iskelesi arasında 20.38'e kadar bekledim. Ondan sonra 5 dakika geciken banliyöyü kaçırmamak için ayrıldım. Şu an ayağımda öyle bir ağrı var ki, yarın zor çıkarım gibi.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Berna Solak

İşin şakası bir yana bende olsam asla bu havayı kaçırmazdım en güzelini yapmışsın ne güzel :)

@Berna Solak

Dün gece ben ağzımın payını aldım bu akşam dinleniyorum :D
Yarın ben varım :)

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

adamın arkasında sponsörü vardır ne olacak altına bi adet daha colnago verirler, ama bisiklet hakket haşat olmuş şimdi burda öylemi o colnago dünyanın parası....

(link)

bu arada tenha demişken tenha görmemişsiniz heralde :) kaynarcaya kadar gidip geri geliyoruz artı ben merkezde oturmuyorum ahmet abi daha iyi biliyor nasıl olduğunu oturduğum yerin müsait oldukçada geliyorum son 1,5 aydır gelemiyorum bugünde gelemiyeceğim malesef. :(

geçen haftalarda 30.01.2011 tarihinde ankarada nişanım oldu artık bende girdim o kervana o yüzden biras kopukluk oldu dünde ailesiyle beraber istanbula geldiler o yüzden cici babamları bırakıp evden çıkamıyorum :D ama en kısa zamanda aranıza dönücem evlilik veya nişanlılık beni turlardan edemez :) hatun hemşire o nöbete ben turlara :D

http://cdn.allleftturns.com/www/sites/default/files/articles/F%201%20CRASH.jpg

kaza geçirmiş yarış bisikletine bakıp abi adamlara bak ya demek murat 131 li birinin bu arabaya bakıp adamlarda para var abi istedikleri gibi çarpıyolar arabayı demekten farksız. anlamsız!

@binRR

o dediğin olursa hemen bi adet colnago alırım zati 50.000 yuro sağlık için bankada yatıyor şeytan diyor emme yemez ertan hocam....

:) :) :) :) :) :)

Geri