Evet arbayla gelip geri dönmenin faydasını bu akşam gördüm en azından ıslanmadım
Güzel muhabbet için teşekkürler, Ersoy hangi arada çektin bizi, Ali Rıza ile seni en son gördüğümde kocaman connect e 2 bisikleti sığdırmadığınızı hatırlıyorum gibiydi
Güzel Turdu Bence, Her yer ıslaktı ve yağışlıydı ama hepimiz kuru kaldık Muhabbettimizi ettik, 2 pedal attık arada, 7 yıl sırada bisiklet kadrosu bekleyen insanlar olduğunu öğrendik Alp abi ben 7 yıl beklerimde sen 7 yıl beklersen yalan olursun abi
Güzel bir akşamdı, ayrıca yolda bize eşlik eden eski üyelerimizden Berna' yada teşekkürü borç biliriz. Her zamanki gibi renk kattınız efendim Her zaman bekleriz...
Grup Caddebostan dan 20:30 da ( bazen + 5 dakka eklenebiliyor ) çıkıyor, Maltepe den tahmini 21:00 gibi geçiliyor. Siz yol kenarında 20:55 ten itibaren hazır olun derim.
Sen hiç merak etme, turu seninle tamamlayacak birileri kesin olur. Mesela ben :rolleyes:
Ayrıca muhtemelen ben ve Özgür arabayı Yakamoz'da bırakıp bisikletle Caddebostan'a gideceğiz, bu durumda Maltepe'den 19:45 gibi geçiyor olacağız. İstersen katılabilirsin.