Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Evet arbayla gelip geri dönmenin faydasını bu akşam gördüm en azından ıslanmadım :)
Güzel muhabbet için teşekkürler, Ersoy hangi arada çektin bizi, Ali Rıza ile seni en son gördüğümde kocaman connect e 2 bisikleti sığdırmadığınızı hatırlıyorum gibiydi :D

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

abi giderken çektim son dakikada :) küçükyalıda yağmur başladı ve ben kuruydum ya acayip mutlu oldum :D

Güzel Turdu Bence, Her yer ıslaktı ve yağışlıydı ama hepimiz kuru kaldık :D Muhabbettimizi ettik, 2 pedal attık arada, 7 yıl sırada bisiklet kadrosu bekleyen insanlar olduğunu öğrendik :) Alp abi ben 7 yıl beklerimde sen 7 yıl beklersen yalan olursun abi :D

Güzel bir akşamdı, ayrıca yolda bize eşlik eden eski üyelerimizden :D Berna' yada teşekkürü borç biliriz. Her zamanki gibi renk kattınız efendim :D Her zaman bekleriz...

bugun hava çok güzel görünüyor insallah aksama iş çıkmaz :rolleyes:

@sertaç demiröz

Merhaba,

Grup Caddebostan dan 20:30 da ( bazen + 5 dakka eklenebiliyor ) çıkıyor, Maltepe den tahmini 21:00 gibi geçiliyor. Siz yol kenarında 20:55 ten itibaren hazır olun derim.

Görüşmek üzere,

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: sertaç demiröz
@sertaç demiröz

Rica ederiz ne demek :)

Grup 25-30 km/h hiz ile gitmekte, bence yetişirsiniz ;)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@sertaç demiröz

Sen hiç merak etme, turu seninle tamamlayacak birileri kesin olur. Mesela ben :rolleyes:

Ayrıca muhtemelen ben ve Özgür arabayı Yakamoz'da bırakıp bisikletle Caddebostan'a gideceğiz, bu durumda Maltepe'den 19:45 gibi geçiyor olacağız. İstersen katılabilirsin.

@Özgür_Aksoy

6'da çıkıyoruz canım

Geri