Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

Ben de teşekkürlerimi borç bilirim :) çok eğlenceliydi hatta bir ara Ersoy un beni araç arkasından tekme işareti yapıp saf dışı bırakmaya çalışması süperdi :D

Saygılar
Erkan

@Ahmet Ersöz

:rolleyes: Kaynarcadan Kartala güzel yorulmadan tek sıra makara düzeniyle geldiğimizden sonlarda biraz grup disiplini dışına çıkmak için enerjimiz vardı onuda bu şekilde kullanmış olduk ;)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@extruder

kisa bir tur diyordum ki , bir de bakmisim Alp'in Pendikte verdigi gaz ile kendimi Sabiha da buldum. ilk uzun turumdu ama acikcasi dun aksamin uzerine biraz yorucu oldu. bu arada Alp'in de Kaynarca'dan dondugunu sonra ogrendim:)

not: santiye de ki 2 sirin! kopek ile bende tanstim:)
artik pazartesi gorusuruz, yarin cikacaklara keyifli turlar...

@extruder
Sende Sabiha'cı oldun hayırlı olsun ayrıca helal olsun ben dün geceden sonra çok bitik hissettim kendimi ve zorlamadım, döndüm

Dün 17.25'te evden çıktım ve 18.35'te Caddebostan'da oldum. 25 dakika Beltur'da dinlenme ve çay molası verdikten sonra geri dönerken 19.30 sıralarında İdealtepe'de Bülent Abi'yle (uzaktr) karşılaştım. Kısa bir sohbetten sonra ayrıldık. Daha sonra Sema Hastanesi'nden Orhantepe'ye girdim ve Cevizli üzerinden eve döndüğümde saat 20.45'ti. Molalar dahilinde 24 km'lik yolu (11 km gidiş, 13 km dönüş) 200 dakikada almışım. Sizi göremedim ama kendi çapımda bir tur yapmış oldum.

deneyimli arkadaşlardan büyük bir ricam olacak bisiklete binerken bir kaç konuda dediğim gibi artık eskisi gibi değilim bu yüzden sürüş eğitimi gibi beni tekrar diriltecek birşeyler lazım .Bir arkadaşımdan yeni bir bisiklet aldım Çok mutluyum bisikleti eve kadar başarı ile getirdim lakin çok korkuyorum olmuyor Ama o heyecan bile ne güzel oldu saygılarımla

@extruder

Ben de dün turdan dönerken Orhantepe'den Cevizli'ye kestirme yapan bir sokaktan geçiyordum. Biri sarı-siyah, diğerleri sarı 3 köpek bana havlayarak koşmaya başladı. Hemen ön frene asılıp durdum ve hoşt dedim. Sarı-siyahlısı, ben durana burnumun dibine kadar geldi, ben durduktan sonra diğer ikisiyle geri döndü. Ondan sonra yavaşça pedalı çevirerek yoluma devam ettim. Böylece 7 yıl aradan sonra 2. sürüşümü yaptım. Yine de doktora yeterlilik sınavlarına hazırlık nedeniyle 19 Ocak'a kadar bisiklete ara vereceğim. Ayrıca şu anki formumla size eşlik etmeye kalksam bayağı geride kalırım. Bu nedenle rehberliğinize ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
kedi köpek yüzünden bügün benim de başım belaya girdi sakin özgüven dolu olmak bakmak göz teması ellemek yok kuralı bir işe yaramıyor illaki teslimiyetçi yapıya sokmak lazım lakin bekçi köpekleri için bunlar yetersiz ben bile sosyoloji öğrencisi iken yetersiz kalıyorum :D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
Yarınki hava durumu !..

Sabah 09:00 treninde buluşalım , aynakola coşkuyu hep beraber verelim.

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/partlycloudy.gif 09.12.2011 PAZAR
Parçalı Bulutlu. Bulutlar Yükseklerde Dolanmakta Sıcaklık 11 °C Rüzgar Güney Batı 10 KM/Saat. Bisiklete Binecekler İçin İdeal.

@Cem Şentin

O köpekleri bende biliyom , Onlar hep MTB bisikletlere havlıyo :(
Yol bisikletine mi geçsek ne :eek: Ama yol bisikleti de hem konforsuz hemde çıt diye kırılıyo :)
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen Cüppeli Ahmet Hoca :in:

@Bibendum

Yarın yeni bisikletle gel de görelim:D

dostuma bu gün bi araba çarptı ve onu 3 ay sahalardan uzak kalmasına sebebiyet verdi ...şimdi bi hin oğlu hinlikler düşünmekteyim................

:boese157: :boese157: :boese157:

Kudret ağabey yarın hava güzel senin için tura bu bisiklet ile gelicem ....

(link)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Bibendum

ülen bana havlamıyorlar bi kere çünki bi boka benzetemiyorlar bisikleti benimkisi ne idiğü belirsiz bisiklet ne yol ne mtb nede şehir ..köpekler diyor bu ne ayak ,,,

:D :D :D

saat tam 09.00 da kantarcı durağına gelirim cüneyt eğer pinarello ile gelmezsen benle bi daha konuşma ...

Geri