Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Beni Unutmayın Olurmu :D

Tam bisikleti sattık kendimize 8500 yapıp ön gruba katılacağım derken şirket tekrar Ankaradan bir proje aldı ve oraya taşınmam icap etti. Zaten 3 - 4 aydır İstanbuldaydım. Benim için bu süre içinde en büyük kazançlardan birisi bu grupla tanışmak oldu. Gerçi size yetişeceğim diye ilk önce jant setimi ve lastiklerimi değiştiştirdim. Sonrada baktım bu iş olacak gibi değil birde 8500 le deneyelim derken bu ani iş olayı çıktı. Sanırım proje 5 - 6 ay kadar sürecek. Bu süre içinde forumdan eşlik edeceğim sizlere. Herkese çok çok teşekkürler. Sizlerle pedallamak bir şerefti. Tekrardan görüşeceğiz. Sevgiler, Saygılar...

@Ali Rıza Fırat

Kolay gelsin, görüşmek üzere.
Ankara'da da bisikleti ihmal etmeyin. Orada da özellikle pedalsesi.com üzerinden haberleşen aktif bir bisiklet topluluğu var diye biliyorum. En azından 3-4 sene önce öyleydi.

@Bibendum

Merhaba Ertan (binRR), bana hediye ettiğim ve dün Caddebostan turu yaptığım bisiklet dağ mı, yol mu ? Bana yol demiştin ama önündeki çıkartmada dağ yazıyordu da :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
cüneyt ...................pinarello.....
nasılsa evler birbirine yakın bana söz verdin o colnagoyu isterim bak ona göre bütün forum şahit yarın pinarellonu konuştur öteki taraf bana tazzik yaptı ayrıca bu yarınki tur aytekin için yapılacağından akan sular durdu evet ben yarın kayabaşı mesire yerinde olacağım mangal mungal ben pek yemiyorum colnagoya göre kıyafet gerekecek yahu............................

@Ulaş Apak

İşin komik tarafı ben oradayken ( 3 - 4 ay öncesi ) perşembe akşamı turlarına katılıyordum. Oradaki arkadaşlar çok yavaşlar, ben turun son 5 km sinde grubu gaza getirip son sürat kalan kısmı bitiriyordum ve her hafta turu ilk bitiren kişi ben oluyordum. Yani Ankarada öncü gruptum buraya geldik sonuncu olduk :D Gidip biraz Ankarada öncü gruba takılayımda havam olsun.

@Kudret Kurtcebe

Geçmiş olsun abi:( kime çarptı:(

@Bibendum

Dayanamadın değilmi:D

@Kudret Kurtcebe

Gelir abi gelir:D yarın bu yavruya binebilmek için seferberlik ilan etti bu akşam:D

@Cem Şentin

Türü konusunda birşey dememiştim ama illa bir türe mensup olacaksa şehir bisikleti diyebiliriz:)

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@binRR

bu gün aytekine çarptı ....ve 3 ay men bisiklete binemeyecek ....
110 km sonunda olay olmakta ............
tek dönerken .........

@binRR

valla öteki dediği biliyorsun colnago ,hediye edecek herkes gördü mesajı,ben anlamaz valla isterim colnagoyu.............
yarın kayabaşı mesire yerine tam 31 kişi var aytekin için bu tur ,dostum için pedallayayım beni mazur görün....

Çok geçmiş olsun abi:( inşallah en kısa zamanda toparlar:)

Ali Rıza seninle tanışmak sürmek çok güzeldi aslına bakarsan gruptaki en ilginç ve en hızlı tanışmayı ikimiz gerçekleştirmiştik bir dahada unutmayız herhalde :)
Tekrar görüşmek üzere.

Aytekin kardeşimizede geçmiş olsun ayrıca.

Kudret ağabey forum şahit diğer bisikletimi sana verecem demiştim.:in:
Bende kıvırma olmaz sana dedemim bana kendi elleri ile yaptığı ilk bisikletimi hediye edeceğim. :River-102
Emme yıllardır ona gözüm gibi baktım sende emanetime sahip çıkcan ama :smily143:
Ahanda resmi aşada işte , söz vir bana iii bakıcam ona diyene verivereyim sana onu :003:

Yanlız didem pisiklete aynakol , ruble ve zencür koymayı unutmuş :(

Ayaklarını asfalta deptürdünmü pisiklet gidiiii ,sonra bacaklarını yukarı çekiveriyin pisiklet durmuyo ep gidiyo , bu arada pisiklet rampa da çıkmıyoooo , o zaman duruveriyo

Uploaded with

Geri