Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Cem Şentin

Dağ bisikleti iyidir.Rampada yol bisikleti cıt diye kırılır !
Yol bisikletinde cantlar ve teker ince , teller uzun rampada tartmaya bilir. :eek:
Hele dağ bisikletinde birde ortada amortisör varsa yaylana yaylana yutarsın rampaları.
Şile yoluna giderkene dağ bisikleti lazım hele birde tekerlerindeki lastikler de 2.2 oldumu dadından yinmez. :in:

Scudo
@Bibendum

Abi ama Şile'nin rampaları dönüşteki Ömerli rampası hariç çok da zorlayıcı gelmedi bana. Yani, ha babam 10+ derece eğimli rampalarla dolu bir etap olsa haklısın ama o yoldaki rampaların toplam dikliği ve uzunluğu dağ bisikletini çok avantajlı kılacak kadar fazla değil bence. O Ömerli rampasında dağ bisikleti (ya da hibrit) ile çok daha rahat çıkılsa bile yolun nereden baksan %80'inde yol bisikleti nal toplatıyor. Tecrübeyle sabit :)

@Bibendum

:D:D :D :D tabi abi spd falanda olmayacak rampaları çıkarken gereksiz bir ayrıntı

@Cem Şentin

Ayarlayamam, bende birtek alyen ve tornavida var, o bisikletinki farklı diye hatırlıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ahmet Ersöz

http://www.sensoyle.com/resimler/3-tekerlekli-bebek-bisikleti_396264.jpg
ahmet abi ben de baya araştırdım bir arkadaş şunun aynısın almış çok memnun ama fazla kadro seçeneği yok :D

@RSY Ersoy

Ersoy, çok sağol ama birden bu bisiklete geçmek olmaz !
Basamakları teker teker çıkmak lazım, malum resimdeki bisiklet bu işte gelinebilecek son nokta, oraya daha vakit var. :D :D :D

Bu arada sen arka tekere kaçan kuşu çıkardın mı? Aslında doğal bir ortam efekti oluyordu ama

• Beğen
cüneyt gene ortalık karıştı....
valla tecrübe ile sabitlerden öğrendiğim kadarıyle yol bisikleti fark yapar yalnız tabi kondüsyona bakar bu melez 10 kilo şileye durmadan semirle gittim üç mola toplam 2 dakika şilenin dışında 5 km de olan benzinciye ulaşmam benim için 2 saat 41 dakika dönüş serbest sürdük ben 5 saatte aldım benzincide 15 dakika mola yaptım hemen döndüm ve 4 mola 20 dakika yani genel toplam 8 saat ...
şimdi yol olsa inişlerde süratli inerim....hatta basarak inerim ama bu melezle olmaz dağ bisikletinden bozma bu bisiklet yokuş aşağı inmiyor yol bisikleti ile basarak inmece ve daha süratli olur ....
şimdi yol 7 kiloda olsa üstündeki adamın kas gücüne bakar adam bi basar 7 kilo ile ben onu asla yakalayamam bu melezle vede 26 jantla adam 28 çevirmekte gerçek olan şu 28 şehir bisikleti kullandım yokuş aşağı deli gibi iniyordu ....
teker yol tekeri idi....
şimdi diyecenki yarışlaramı hazırlanıyon yok değil ...
bu yüzden yol almak istemiyorum 8 saatin altına düşşem bana 50.000 ytl mi vereceklermi............
devlet açsın bana kredi beni ödüllendirsin yol bisikletimi alsın ben bu parayı kapmak için çalışırım ....sonuçta herşey para işte ....
diyeceksin devlet sana niye kredi açsın 13 milyon aç var önce onları düşünsün ....diyecen ...sabah sabah geyik yaptık gene ...
bu arada cüneyt geleson kartepe 5 haziran ben anlamaz ....

@Ulaş Apak

burda haklısın ulaş dağ bisikleti dönüşte 14- rampada resmen çile yalnız semir deli gibi gittiği için dağ bisikleti ile o rampaları yuttu resmen ....
semirin altında yarış olsa daha kısa zamanda gider....yol bisikleti süratlidir ve üstündeki adamda performans iyi ise kimse onu tutamaz yalnız bu ülkenin yolları yola müsait değil örnek vereyim iznik e gittim mtb çatal ile yol tekeri ile ve sarsıntıdan geberdim aynı şekilde onurda mtb vardı amortisörlü ,o resmen bu ne yahu dedi yol yol değilki çakıl taştan oluşmuş asfalt en berbat yol şekli burda ne kullanırsan kullan hikaye ......
iznik gölünün altından güneyden giderek kuzeyden aldık yolu öyle cillop gibi asfalt yok ...gözünü yediğimin fransanın köy yolları fark atar fark....

cüneytttttttttttttttttttttt
porşe nasıl yazılıyorsa saatte 320 km de, ve aracı solladığımın delilidir.......böyle yakalarım 320 yi emme düz yolda beni atomlarıma ayırır.............

@Cem Şentin
:D yokuş çıkmak benim işim lakin neden se inmeyi sevmiyorum elbette olur eski köy merkezine gelirim derenin oraya orada pedallarız :D

• Beğen
selam arkadaşlar nasılsınız? bu haftada görüşemedik çarşamba okulum geç bitti gelemedim, peşembe hava durumu izin vermedi, bugün de eğer çıkarsanız yine gelemeyeceğim arkadaşıma baş sağlığına gitmem gerekiyor :( şansa bak hava da miss gibi, çıkarsanız da buradan paylaşmayın çok üzülmeyeyim :)
neyse artık pazar günü yol grubuyla acısını çıkartırım ama bizim grubun tadı da yeri de bambaşka :)

@Alp Aslan

Abi teşekkürler.

Ben daha radikal bir şey hayal etmiştim, şöyle ki, hem başın hem de canın sağolsun ifadelerinin bir nevi birleşimi gibi bir şey. Baş sağlığı durumundan dolayı başın sağ olsun, tura gelemeyeceğin için de canın sağolsun... :D :D :D

Ya bugün çok çalıştım, devreler yandı galiba, saçmalamaya başladığımı farkediyorum. :)

Akşama tur var mı ?

@Berna Solak

Berna, şu senin bisikleti görmek bir türlü nasib olmadı gitti. Umarım pazartesi görme şerefine erişirim.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri