Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Bu akşam hava çok güzel görünüyor gerçi yarın akşamda aynı güzellikte, saat 22:00 dan sonra sahilde ( Bostancı - Feneryolu arası ) turlayacağım.

Bu akşam başka yöne çıkacak olan arkadaşlara da uyabilirim :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Alp Aslan

Tutarsın tutarsın:D hızlanmışsındır sen şimdi yarım ekmek arası dönerle:D

@Alp Aslan

abi senin bisikleti muhammed abinin orda gördüm bugün yeni jantlarda yakıyor valla. hayırlı olsun. masum masum seni bekliyo valla asılı bir vaziyette :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@samet_özdemir

ben yeni geldim feneryolundan yarına kadar yatış :D . yarın tura gelecekseniz haberleşelim pendikten beraber geçeriz.

tamam ben yarın saat 19:15 de pendikte olurum siz burundamı oturuyordunuz ada tesislerinin ordan giriyordunuz sanırım yanlış hatırlamıyorsam?

@pearl

Çok teşekkür ederim, tavsiyelerin de çok yerinde, zaten uygulamaktayım. Laf aramızda 2 günde bir damacanayı bitirdim galiba... :)

@Selçuk Uygun

Haklısınız :) az önce çıktım dışarıda hava mükemmel, hevesimi yarına saklamak için süreyi kısa tutup geri döndüm :D

Yarın çok kalabalık oluruz inşallah :)

Saygılar
Erkan

Yarın inş. p.tesi gün ki gibi kalabalık olur özellikle Avşarda ki tablo çok güzeldi. :) tabi bende yarın bir talihsizlik yaşamadan tamamlamak istiyorum daha fazla üzülmek yok toparlanıp yola devam etmek gerek...

sarp hayırdır ne oldu ya? bişeyler okudum ama tam olarak anlamadım kırılan parça ne ?

@samet_özdemir
Arka arttırıcı ortadan ikiye kırılmış, pek rastlanılmayan bir şey, bula bula bizim sarp'ı buldu ama onu böyle küçücük arızalar durduramaz:)

Geri