Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Cem Şentin

çok yakın bi arkadaşımın annesi vefat etmiş caddebostandan çıkarken aradı tam eve gelmek zorunda kaldım izmire gidicektim ama izmirede gidemedim kaldım burada yine.

o kuçu kuçuları zehirlicem bi gün onlar beni öldürmeden benim onları sakinleştirmem lazım :) haftasonu 44 km ye çıktım yukarı çıkarken peşime bi takıldılar kalbim duracaktı nabızdan :D

kudret abi koptu ya dedim adamların üstüne çıkacak benimde gelirken üstümüze süren mercedese acayip canım sıkıldı keşke bi tekme sallasaydım :D

Özgür ve Samet beni unuttunuz bu gece :eek: Bugün 5'i 20 geçe başlayan ve 9'a 12 kala biten yürüyüş yaptım. Temiz hava almak güzeldi, yalnız ayaklarımın su toplaması nedeniyle eve varana kadar yaklaşık 1,5 saat topallayarak yürüdüm. Bu arada Kudret Abi'yi coşturan şey neymiş ? Anlatın da öğrenelim.

İyi geceler arkadaşlar, bu güzel muhabbet herşeye değer:) değer değince aklıma bir bilmece geldi, her türlü kelimeye uyarlanabiliyor sizin için şu 2 kelimeyi seçtim soru şu;
Tarmac'a değer Giant'a değmez bilin bakalım nedir bu:)

@Mehmet Salih

Yüreğine indireceksin Selçuk abimin:D sonra da seramiklerin hışmına uğrayacaksın:D benden söylemesi:D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34 ve mask
Geri