Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@dinçer karadayı

Keşke yılbaşı piyangosu bana çıksa da size katılabilsem. Ama maddi imkansızlık, bisiklet almamı engelliyor maalesef :(

• Beğen
Tepkiler: binRR
Bu akşam çıkacak var mı? 20:00 gibi Caddebostandan başlayacağım. Mola yok, su molası harici.

Dün akşam için çok teşekkür ederim ayrı ayrı hepinizden talihsizlik oldu canım baya bir sıkkın çok üzgünüm keşke olmasaydı.Şansa dünde çok istiyordum sizle kullanmak avşara gelebildim anca :( yarın falan bisikletim tamire giriyor bakalım belki daha iyi malzemeler takarım üstüne...:eek:

evet ertan durum şu...
bu bisikleti modifiye ettik ne değişti...fox maşa gitti bisiklet 10 kiloya düştü 700 gram hafifledi bisiklet .....
zati bunun orjinali large kadro ağırlığı 10.700 idi. 700 gram bana müthiş fazlalıktı özellikle uzun yollara gitme tribi olan bende şile ye gidiş bu bisikletle hiç mola vermedenki toplam 2 dakika tuttu 3 mola ....
2 saat 41 dakikada şilenin 5 km dışındaki benzinciye vardım altımda yol olsa tabi daha çabuk varırdım bunun nedeni şu...
bi kere diş sayısı az yani 42 diş en büyük çarkta yetmiyor...
benim performans daha iyi altımdaki bisikletin performansı ayvayı yedi tabi şimdi o 42 dişi ,46 dişe çıkarmak ayrıca tabi zincir ve rublede değişecek üç sistem bitmiş durumda ..
videoyu izledim evet adamın tekniği çok iyi yolla oralara girmek ve zıplayarak karşıya atlamak valla mesele tabi....
ayrıca bu hareketleri herkes yapamaz gereğide yok zati her yerin rajonu vardır dağ bisikleti dağda gidecek yol asfaltta ...
ama bizim asfaltlarımız yola uygun değil o vakit benim ki gibi melez tasarım yapma durumu pazar günü yağan yağmurda rampa aşağı inerken hafif frenleri sıktığım halde silik tekerler kaydırmadı ...tabi virajlarda yavaşladık dönerken ..
ayrıca istanbul yollarına uygun bisiklet tasarımı oldu benimki yalnız sert toprak yolda bisiklet gitmekte stabilizede de gitmekte ama iş offroad a gelince hikaye zati çok kötü zeminler benim için bitti artık bisikletimin kapasitesine uygun yollara gidiyorum bu genelinde artık asfalttır..

kudret abi slx lere kıyamıyorsun fox maşana kıydın ama :) verseydin o maşayı bana ağlatırdım dağları taşları bea :D videodaki adam yapıyorda abi ben dağda selemi indiriyorum lastiklerin havasını biras indiriyorum öyle sürüyorum bu adam bu bisikletle bu hareketleri nasıl yapıyor aklım almadı daha öncede izlemiştim alüminyum kadrodur heralde dimi? karbonla yapılmaz bu hareketler?

• Beğen
@samet_özdemir

Videonun başlığına bakarsan sorunun cevabını alacaksın :)

• Beğen
@arda taşan

yaa feyk bu olur mu öyle şey :)) adam neler yapmış öyle ben çukurdan geçince içim acıyor yapılır mı yol bisikletiyle kaya tırmanışı :)) ama sahilde duvardan çıkma sahnesi çok hoşuma gitti yaza deneyelim mi ne dersiniz ??

@Berna Solak
Atik bir bisikletçi olmanızın yanında inanılmaz seri bir klavyeniz var genç bayan, sizi okurken gün içinde yazılmış olan tüm konuların bir özetini almış oluyorum, güzel yorumlarınız için teşekkür eder, bugün kü ev ödevlerinizin sizi çok üzmemesini dilerim:)

@Ahmet Ersöz
Çok kırılıyorum efenim kırılım derken lütfen bizleri ayırmayın, ha yolcu ha hancı hepimizin aynı yolun yolcusuyuz, bu arada Allah'tan ''Kırılım'' lafını Ertan abiden önce fark ettim yoksa hemen lafı yerine koyardı:) sizde günün konusu olurdunuz neyse sizi kurtarmış olup dikkatleri dağıttım:)

Geri