evet ertan durum şu...
bu bisikleti modifiye ettik ne değişti...fox maşa gitti bisiklet 10 kiloya düştü 700 gram hafifledi bisiklet .....
zati bunun orjinali large kadro ağırlığı 10.700 idi. 700 gram bana müthiş fazlalıktı özellikle uzun yollara gitme tribi olan bende şile ye gidiş bu bisikletle hiç mola vermedenki toplam 2 dakika tuttu 3 mola ....
2 saat 41 dakikada şilenin 5 km dışındaki benzinciye vardım altımda yol olsa tabi daha çabuk varırdım bunun nedeni şu...
bi kere diş sayısı az yani 42 diş en büyük çarkta yetmiyor...
benim performans daha iyi altımdaki bisikletin performansı ayvayı yedi tabi şimdi o 42 dişi ,46 dişe çıkarmak ayrıca tabi zincir ve rublede değişecek üç sistem bitmiş durumda ..
videoyu izledim evet adamın tekniği çok iyi yolla oralara girmek ve zıplayarak karşıya atlamak valla mesele tabi....
ayrıca bu hareketleri herkes yapamaz gereğide yok zati her yerin rajonu vardır dağ bisikleti dağda gidecek yol asfaltta ...
ama bizim asfaltlarımız yola uygun değil o vakit benim ki gibi melez tasarım yapma durumu pazar günü yağan yağmurda rampa aşağı inerken hafif frenleri sıktığım halde silik tekerler kaydırmadı ...tabi virajlarda yavaşladık dönerken ..
ayrıca istanbul yollarına uygun bisiklet tasarımı oldu benimki yalnız sert toprak yolda bisiklet gitmekte stabilizede de gitmekte ama iş offroad a gelince hikaye zati çok kötü zeminler benim için bitti artık bisikletimin kapasitesine uygun yollara gidiyorum bu genelinde artık asfalttır..