Özgür canın sağ olsun, giden pompa olsun.
Ama ufak bir tavsiye ben pompayı kadroya ilave olarak kablo bağı denen cırcırlı plastik ile de bağladım, düşmeyi bırak lastik falan patlasa nasıl çıkarıcam bilmiyorum
abi büyük geçmiş olsun ya diyorum o kadar içmeyin şu sigarayı ve MTB ler haklı mücadelesinde bir kayıp daha verdi bende bugun katılamadım işler yüzünden herkese selamlar
ahmet abi geçmiş olsun inş. biran önce iyileşirsin bende bugün katılamadım ama pendik sahilde grubu selamladım şehir dışından bi arkadaşım geldi iş görüşmesine onunla beraberdik akşam saat 21:30 olunca hemen sahile indirdim arkadaşları grubu görmek selamlamak için selçuk abiyi kaynarcaya giderken gördüm 1 2 foto çektim geri dönüştede bekledim tekrardan resim çektim ama telefondan çok kötü oldu kalabalık değildi bugün grup ama havanın güzelliği süperdi turda mükemmeldir kesin. bu arada ulaş abi beni yoldan laf atanlardan sandı heralde bakmadı bile yüzüme oysaki herkese ayrı ayrı selam verdim tanımadıım 1 2 arkadaş vardı yanlış anlarlar die birtek onlara iyi akşamlar demedim.
Ersoy, çok teşekkür ederim. Siaranın kötü bir şey olduğu bir gerçek. Mevcut durumum ile doğrudan bir bağlantısı var denemese de genel manada sağlıkla ilgili her durumda negatif etki yaptığı tartışılmaz. Napalım, bile bile lades böyle bir şey.
Valla şimdi merak ettim, MTB ile katılan kaç kişi vardı, ben bir Sinan'ın geleceğini okumuştum
Sanırım yol/dağ oranı hemen hemen yarı yarıyaydı. Ama Avşardönüşte 3 dağcı (ben hibrit ama idare et) makara yapıp Avşar'a önde vardık, dağ bisikletlilerin onurunu ezdirmedik
Sanıyorum biz bisikletçilerde arabalardan gelen her tepkiye önyargı ile yaklaşmak sık rastlanan bir durum olmuş ama bu durumu çok yadırgamıyorum. Sen de gayet iyi biliyorsun ki genelde insanlar araç camından yarı beline kadar sarkıp büyük başları kıskandıracak şekilde böğürüyorlar E bizde napıyoruz araçlardan gelen tüm tepkileri görmezden gelip muhattap olmamayı seçiyoruz...
Ahmet çok üzüldüm ama önemli olan sağlık nasılsa senin mtb ye alışık vücudun tansiyon hapına da uyum sağlar merak etme en kısa zamanda seni yine aramızda göreceğiz, performansa gelince aralarda yerin her zaman rezerve biliyorsun hiç şikayet etmeden bizi seve seve çekecek bir sürü arkadaşımız var
bu arada yeme, içme ve gırtlak organizasyonları zaten sensiz düşünülemez
benim de pek iştahım yok ama artık sizleri kırmayacağım
geçmiş olsun arkadaşım cumartesiye görüşürüz olcay a selamlar
doğru diyosun tabi ulaş abi ben bile bazen kafamı kaldırmıyorum arkadaşlarım olmasına rağmen ne olur ne olmaz özellikle arabayı karşıya çektik ben yaya geçtim yolun öbür tarafına araba olunca daha kötü oluyor die
ahmet abi bende giderken kafamı çıkarttım arabadan ama sırf resim çekmek için selçuk abi ve 2 kişi daha vardı yanında selçuk abinin fotosunu çektim biras sonra biras gittik kuzen kullanıyordu arabayı yavaşladı selçuk abi geldi yanımıza bu sefer kuzen sola geçti çok rahatsız etmemek için birde sola dönecektik utanarak arabadan sarktım ya biri yanlış anlar bişi der die ama ALLAH tan tanıdı selçuk abide formasız falan olunca bi başka oluyor adam birde karanlık olunca tabi
ben ilk baktım trek city bike li bi arkaaş vardı kırmızı spedi forması olan öndeydi kaptırmış gidiyordu arkalarında ulaş abiler vardı özgür hocam senmiydin bilmiyorum yeni kırmızı scott yol alan seni gördüm sonrada ertan abiler zaten kaptırmış geliyordu alp abi cüneyt abi falan kalabalıktı onlar dışlamışlar mtb leri arkadan geliyolardı bu arada ali rızada önlerdeydi tebrikler