Berna çok teşekkürler,
Bu arada her nekadar bilfiil şahsen göremesem de, anlıyorum ki niyahet yola terfi gerçekleşmiş. Hayırlı olsun, mutlu mesut sürüşler dilerim.
Cumartesi görüşmek üzere...
Herkese iyi akşamlar, görüldüğü gibi bugün Caddebostandan katıldım ve böcü gibi yollarda kalmadım otobüs beklemedim Çok keyifli bir turdu herkese teşekkür ediyorum, sanırım yatsam iyi olur çünkü saat 03:30 da kalkıp 4 gibi Ankara ya doğru yol almam gerekiyor. Herkese iyi uykular perşembeye görüşürüz
idoya gelmeden tam biras takip ettik pejo 207 ben kafamı çıkartıp selçuk abiyle konuştum biras birkaç tanede foto çektim dönüştede pendik idoyu geçtikten sonra ilk yol ayrımı var belediyeninde prefabriği var orada yaya duruyordum sen tek geçtin.
bu arada akşam 18:30 da beni biri aradı konuştuk ama ismini sormayı unuttum pendikten gelecekmiş beraber gidelim dedi kimdi o arkadaş senmiydin yoksa?
tabiiki corratec bir kere cannondale den daha hafif ve kadro boyu bana daha uygun bisiklete daha çok hakim olduğumu hissettim bu arada gidon boyu yere daha yakın olmasına rağmen anotomisi benim anatomimi zorlamadı )
ama yol bisikletine geçişte cannondale benim ilk çocuğum onun da yeri apayrı ) ilk gözağrısı nede olsa )
yok ben değildim .ama pendikten 19.15 gibi çıkacağım artık. 19.00 da çıkarsam saat 8 olmadan caddebostanda oluyorum erken oluyor. perşembe günü gelecek olursan beraber geçebiliriz.
Bugun kıramp denilen baş ağrısı ile ilk defa tanıştım.. kaynarcaya kadar gidemesemde olsun baya kendimce bir yol gıttım keyifli bir deneyim oldu açıkcası
Herşey çok güzeldi çok ciddi bir sayıya ulaşıldı bugün gelen herkese teşekkürler gece geç saatlere kadar süren sohbet ise bambaşkaydı, bu arada sarp kardeşim üzülme sen herkesin başına gelebilecek birşeydi heh pek sık rastlanmasada oldu bir kere, keyfini kaçırmasına izin verme 2 gün sonra güler geçersin , perşembe görüşmek üzere
bende 19:00 gibi çıkıyordum birde abartıp basıyordum caddebostana kadar bi bakıyorum kimse yok 8 de cafede tek bşaıam oturuyorum perşembe günü çıkıcam bende saat 19:15 de pendikte buluşuruz eğer sanada uygun olursa
berna abla sadece iyi akşamlar dediğimde kimse tanımadı beni öndede ertan abi vardı ismini söyledim öyle tanıdı bi samedovv sesleri geldi sonrada zorla ikna ettim kuzeni zaten sahile indirmeye
Günaydın arkadaşlar uzun zamandan beri bir videoyu izlerken bukadar zewk almamıştım...Sizlede paylaşmak istedim acaba bizmi yol bisikletini abartıyoruz