Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Özgür_Aksoy

teşekkürler ...
şimdi özelden mesaj geldi aziz arkadaşın önerdiği kılıfları alacağım 60 dolar o dalgıç çoraplarınada bakarım yalnız tabi altta komikde durabilir...
15 yoro bi şey değil ama yakışacakmı tabi bi de alttan kesme durumu vidanın olduğu yerden zamanla orası büyüyebilir para ver sonra kes biraz mantıksız gibi olmakta...

modeller ayakkabı kılıfları..

Castelli Diluvio - fiyatı 50$ civarı
Castelli Pioggia - fiyatı 60$ 70$ civarı

her iki modelde ne soğuğu nede suyu geçirmekte imiş aziz arkadaş yazlık spd ler üzerine bunları geçirdiğini su ve soğuk almadığını söyledi nede olsa bi arkadaş denemiş...

@Ulaş Apak

:) Kesinlikle katılıyorum teşekkürler :)

Mustafa Abiye çok teşekkür ediyorum onun desteği olmasaydı kesin yağmura yakalanırdım, 5-10 saniye farkla yağmur bize yetişemedi :)

Islanmadım :) düşmedim :) ama çok üşüdüm :) süper bir turdu.

Saygılar
Erkan

@binRR

Ertan Abi, çok teşekkürler. :)
Sizleri misafir etmekten ancak mutluluk duyarım. :in:

Bu arada üzülerek belirteyim ki, bisiklet turlarına bir kaç hafta ara vermek mecburiyetindeyim. Grip olduğunu zannettiğim hastalığım dün gece itibariyle de iyileşmediği için sabah hastaneye gittim ve anladık ki, durumun grip ile alakası yokmuş. Geçen hafta itibariyle değiştirdiğim yeni tansiyon hapı bağışıklık sistemimi bu da yetmez gibi ayrıca kas ve iskelet sistemimi de çökertmiş. :( :( :(
Çok fena bir durum, biraz zorlasam bacaklarım bileklerden kırılacakmış gibi hissediyorum, bir yere tutunmadan yürüyemiyorum bile.
Tabi ilacı hemen bıraktım ama toparlanmam sanırım iki hafta kadar sürecek gibi. Akabinde tekrar forma girmek ne kadar vakit alır, bilemiyorum. :cool:

Bu akşam tüm şartlar gayet müsait, sizlere keyifli bir tur diliyorum. Benim için de pedal çevirin. :)

Bu arada vucut çöktü ama mide ve sindirim sisteminde sorun yok, olası bir mangal, kebap v.b. organizasyonda haber ederseniz, kendimi bir şekilde getirtirim. :D :D :D

Herkese selamlar,

Nasıl yahu sen ne diyorsun ahmet o nasıl bir tansiyon hapıymış , geçmiş olsun , kısa zamanda toparlanırsın inşallah, kendine iyi bak görüşürüz

@Alp Aslan

Sağol be abi, gerçekten ne merem bir hapmış ben de hayretler içindeyim.
Ama artık kıl olup da yatalak hale getirmek istediğimiz biri olduğunda kullanılacak yöntemi öğrenmiş olduk. :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ahmet Ersöz

Geçmiş olsun canım benim:( konser de görüşürüz o zaman, eşini de getir, çıkışta Berna ve Alp in gırtlak konusunda hain planları var:D

@Özgür_Aksoy

Özgürcüm çok sağol. Bu arada senin kar maskesi de benim devamsızlığım yüzünden arabada hala bekliyor. Merak etme işgaliye parası mevzuunu kapattım. :) Şaka bir yana istersen evin oraya uğrarsan, yukardan açarım arabayı, maskeni alabilirsin. Telefon açman yeterli :)

Geri