ali rıza jantlarına ve tekerine 50 tl veririm abi ona verdiğin parayla yol alırdın kendine biriktir biras yola geç bence çok farkını göreceksin bu arada seni pendikte gördüğümüz yerde napıyordun çimlere uzanmış yatıyomuydun yoksa off road mu
sarp youtube da çok fazla video su vardı o oyunun gerçekten güzel eğer görürsem alırım sanada kendimede sen ps içinmi istiyorsun yoksa bilgisayar içinmi?
bisiklet turları için tanıştığım tüm dostlar süper kişiler gerçekten her turumuz eğlenceli geçiyor hiç bi turdan üzgün yada olumsuz ayrılmadım bu güne kadar iki tekerin verdiği bi özgürlükle heralde böyle oluyoruz herkese teşekkürler...
Hepinizi tek tek tanıma fırsatı elde etmekten dolayı çok mutlu oldum, hep böyle mutlu ve güzel kalın daha çok uzun yıllar boyu beraber pedal çevirmek dileği ile...
Bu biraz yeni yıl mesajı gibi oldu.......
Sabah itibariyle yağış olmazsa çıkılır bence ya.
Yok şimdiki gibi sulu sepken yağıyor olursa sıcak evlerimizde otururuz elbette. Bisiklet sevdalısıyız dediysek o kadar da değil
Yarın sabah Kaçkar Bisiklet Yarış organizasyonu var ,Haldun Taner Şehir tiyatrosu önünden ( Kadıköy) Çekme köye otobüs kalkacak 09:15 de Herkes davetli....
Ben sanırım bu grupla kendimi bulacağım yani bu bisiklet olayını spor yapmak için mi yoksa birazdaha yemek yiyebilmek ve kilo almamak içinmi yapıyorum... Çünkü tur zamanlarında amannnnn nasıl olsa yakıyoruz bidahamı gelicez dünyaya düşüncesi ile götürmece yapıyorum
1-Spor yapmak
2-Yeni Dostlar kazanmak
3-Tabiki biraz daha fit ve sağlıklı olmak için....:in:
Bu reçete sana uygunsa en az haftada 2 tablet pardon iki gün geleceksin...:in: