Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

ben 7 gibi çıkıp bireysel olarak kartala gidip 20:30 da gruba katılmayı düşünüyorum ama bir işlere bakıyorum bir saate bakıyorum biraz zor gibi :D

Scudo
@Mehmet Salih

Gel ne olursan gel,bisiklete binsende binmesende Maksat MUHABBET :in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
ben de caddebostan 'türk kahvesi' durağından katılacağım ve bir orta şekerli ile tura başlayacağım bakalım. etkilerini göreceğiz :)

tamamdır ertan abi senin gözlüğü getiriyorum ceren hanım ve serdar abiden haber yok onlarda geldikleri zaman alırlar.

ersoy bende saat 7 gibi pendikten çıkıcam istersen kartalda buluşur beraber gideriz caddebostana ;)

bu arada biras önce kadıköyden geldim sahili kullanarak rüzgar var ama geçenlerdeki kadar kötü değil gidişte sıkıntımız olmayacak bostancıdan kartala doğru rüzgarın yönü dönüş zorlayacak yine :)

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@samet_özdemir
Ohhhh mis gibi rüzgara karşı yelken açarız

@binRR

Abi zaten böylede geride kalırsam artık yol bisikleti şart... İşin aslı gruba katıldığımdan beri yol bisikletleri bana daha çekici gelmeye başladı :)

• Beğen
Almayın almayın yol bisikleti, hızlanması zordur büyük aynakol çevirmek yorar yokuşları zor çıkar, lastikler patlar boşuna yorulursunuz bırakın kullananlar kullansın ah yazık onlara dersiniz :) bu arada caddebostan'da yağmur çiseleme durumuna geçti ama gelmemezlik yapmayın hıııııı

• Beğen
Saygıdeğer Arkadaşlar bu akşam gene çok zevkli ve verimli bir gezi yaptık. Hatta öyleki nasıl oldu da o kadar yüksek hızlara çıkabildik diye düşünürken Kaynarca'dan dönüşte rüzgarın karşıdan esmesiyle nedenini anlamış bulundum. Doğruyu söylemek gerekirse Avşar kafe'yi ben beğenmiyorum. Ama çoğunluğun muhabbetine orası çekilir hale geliyor. Herkeze iyi akşamlar.

@Kaşif

Açıkçası ben de Avşar'dan pek haz etmiyorum, çalışanların yaklaşımı bana biraz garip geliyor. Tabi fiyatlar da sanki biraz pahalı gibi. Çok önemli değil ama göz göre göre kazıklanıyoruz gibi bir durum var. Buna rağmen pedal dostları ile her ortamda birlikte olmak güzel.

@Selçuk Uygun

Ben o civardaki her yerin fiyatları öyle diye biliyorum. Belediyenin işlettiği yerlerle karşılaştırmamak lazım, onlar hep daha makul fiyatlıdır. Bir de şahsen 4-5 senedir Avşar Kafe turlarına katıldığım için orada mola vermek bir gelenek gibi oldu gözümde.
Yine de elbette çoğunluk isterse başka mekanlar deneyebiliriz. Mesela birkaç yüz metre geride Yakamoz var.

@Ulaş Apak

öncelikle ben de herkese çok tşk. ederim , güzel bir tur oldu.
2-3 aydır yaptığım katılım sonrası , sohbet süresini bu sefer biraz uzattım ve çok keyifliydi.

Avşar durağı ile ilgili olarak ise benim önerim ;

ilk başlarda , tur daha kısa iken , nasıl Kartal'da 5-10 dk bekliyor ve devam ediyorduk ama sonrasında iptal ettik. şimdi de gidiş yine non-stop Kaynarca, 5-10 dk bekleme ve sonrasında non stop Bostancı iskele. orada hem yemek-hem çay - hem bira(bibendum:) ) alternatifleri ziyadesiyle mevcut.

Tabii ki bu durumda Ulaş ve Sarp gibi K.yalı'dan ayrılan veya daha öncesinde ayrılan arkadaşlara ters gelebilir. Ama sadece bir öneri , belki yaz için daha da uygun olabilir. ama her zaman grup çoğunluk kararına saygılar...

dün akşamdan notlar ; Selçuk Abi'nin bisikletinin giriş seviyesi olduğunu öğrendik :) ve gezi sonrası en kötü/köpüksüz soğuk bira bile süper gidiyormuş.

55 km yi devirmişim yine ayaklarınıza sağlık çok güzeldi alp abi bidahaki sefere rüzgarınızı alıcam size yardımcı olucam abi söz kaçmak yok bu sefer :D sinan geşmiş olsun sanada inş. bişeyin yoktur akşam sıcağıyla hissetmemiş olabilirsin ama gece çıkmıştır acısı.

@samet_özdemir

Sağolasın samet arka jantın akordunun kaçması dışında önemli bir şey yok :) Dizim dışında sağ bacağım baya bir sıyrılmış ama geçer yarına. O kadar da mesafe bırakmıştım, nasıl oldu anlamadım ben de.

Geri