Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Ben de her ne kadar görsellik açısından içime sinmese de ince, dişsiz lastiklere geçiyorum. Bulabilirsem Kojak olacak. Elveda tubeless.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Berna Solak

ben bu 3 gün işini ciddiye alıp , 'bu konuda kaptanın yorumları nedir?' soru cümlemi foruma ekliyorum..

hem kış ayı , hafta içi 3 gün olursa , haftasonu grubunu da katılan arkadaşları zorlar gibi.
Gerçi şimdiden konuşmak da biraz erken oluyor, bahar da bir bakmışsın grupta mtb kalmamış her kes yol'a geçmiş , hafta içi F1'e , haftasonu da Şile yapıp duruyoruz :)

@Berna Solak

Geçen yaz bir ara neredeyse her akşam çıkıyorduk biz ufak bir grupla:)

@Ali Rıza Fırat

Bence o bisiklete hızlanmak adına fazla masraf etme:) bütçe varsa bunu elden çıkartmadan bir yol bisikleti al derim:) dağda dağ, yolda da yol bisikleti kullanılır:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
@Ali Rıza Fırat

Bence bu fikire alış:D bir jant, lastikle uçmayı bekleme:D esas iş bacaklarda bitiyor:D

@Özgür_Aksoy

Sakın söyleme nereden gelip nereye gittiğimizi:D:D

Önemli olan makul bir ortalama ile turu bitirebilmek zaten, kaçıncı gelmişsin çok mühim değil bence.

@Kudret Kurtcebe

Abi gel sen, olmaz birşey, bizde o lastiklerle gidiyoruz sonuçta:)

@binRR

Gözünüz aydın :) Artık takılacak başka şeyler düşünmeye başla şimdiden :) Gerçi sende bitmez asla, illa ki bulursan bir şeyler :)

• Beğen
@binRR

kesinlikle katılıyorum , lakin 2-2,5 aydır takılıyorum ama hala bacak kaslarım sanırım 'peynir' kıvamında ve biraz zorlayınca kramp giriyor.

yaza kadar daha iyi olmaya çalışıyorum , göreceğiz bakalım.

• Beğen
@Sinan Yorulmaz

Nasılda tanımışsın beni:D:D

@extruder

Kramp girmesi ayrı bir sorun, genelde magnezyum eksikliğinden olur:) bisiklette 3 şeye dikkat etmek lazım, kalsium, magnezyum ve potasyum, sağlıklı yaşam köşesinde var bu tip bilgiler, bir ara okumanı öneririm:)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
bu akşam ertan abi ceren hanım ve serdar abi gelecekmisiniz? gözlükleriniz bende onları getireyim 2 seferdir veremiyorum :)

• Beğen
Geri