Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Berna Solak

Evet evet kesinlikle gelmek için her şey yapıyorsunuz hatta ben olayı biraz daha abartıp iş yerinde gerekli tüm işten kaçma ve işlerimi çevremdekilere yaptırmak suretiyle geceye gündüzden hazırlanıyorum :) :) Gerekli kondisyona ulaşır ulaşmaz iş yerimdeki eski performansıma döneceğimi umuyorum :p

@Ulaş Apak

Teşekkür ederim Ulaş, sayenizde aldım eğer beni o kadar hızlı geçmeseydiniz jant seti ve lastiklerimden memnundum :) :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
yarın akşam bir değişiklik yapıp mtb ile katılmak istiyorum. Bakalım ne olacak?

cadde bostandan kaçta çıkıyorsunuz yola acaba ? yarın caddebostana gitmeyi düşünüyorum dönüşümü size ayarlayayım kaynarcaya kadar

• Beğen
20:30 da migrosun arkasındaki cafeden hareket ediyoruz. ersoy risk nedir? ölümü göze alabilmektir dimi :D yarın rüzgara yağmura inat caddebostandayım uleynn... ali rıza hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

@ersin balkaner

Ersin Bey iyi akşamlar, Caddebostanda Migrosun altındaki kafede saat 20:00 da buluşuluyor ve 20:30 yola çıkılıyor.

• Beğen
ali bey sizede teşekkürler zaman uyuyor bana kaynarcadan normalde 50 dakika sürüyor cadde bostan rahat yetişirim sanırım

• Beğen
ali rıza geçen biz ahmet abiyle arkadan geldik zorlamadık kendimizi bilerek 7 ve 8. sıradaymışız yol kenarındaki ablalar sayıyormuş onlardan duyduk :D dragosta seni gördük yetiştik ama son bi hızlanmayla ön grubu yakaladın sen sonrada grup durdu zaten hep beraber gittik bu tura 4 5 defa katılan performansını düzeltiyo tabi önceden bişeyler varsa :)

@samet_özdemir

Ya evet ablaları hatırlıyorum yani hatırlamak istemiyorum ama hatırlıyorum :) Öndeki grup dualarım sayesinde 2 defa ışıklara takılınca bende arkadaşlara yetiştim. Yani öndeki grup ile arkadaki grup arası 2 dua ya bakıyor :) dua nı ediyorsun hemen ışıklar kırmızı oluyor yetişiyorsun gruba ;)

• Beğen
yarın akşam tura katılacak olan arkadaşlara iyi pedallamalar. bu akşamlık katılamayacağım ben. pazartesi görüşmek üzere

kaynarcadan dönüştede bizi saymaya başlamışlardı biz ahmet abiyle 7. ve 8. sıraymısız onlardan öğrendik :D saolsun :)

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Ali Rıza Fırat

Ewt 1. 2. 3. 4. ve 5. arkadaşları arıyoruz :) Kim olduğunuzu biliyoruz saklanmanıza gerek yok çünkü ablalar sizede kaçıncı olduğunuzu söyledi :)

:D bende onlardan sonra saydım biz çok arkada kaldık sanmıştım baktımki ön grupda 100 metre ilerimizdeymiş :)

dün ,bibendum pinarello cüneyt bana niye gelmiyorsun dedi .............
düşündüm taşındım bende geleyim dedim ama şansa bak ,hava yağmurlu yerler ıslak olursa silik tekerlerle vals yaparız .....

Geri